Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Topola bo ja zimnokrwista jestem, o tej porze roku to brrrrrrr! Ciągle mi zimno, w domu pod kocem, ciepłe bamboszki i dalej zimno. Dlatego mam gorącego jak kaloryferek mężusia
Topola, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ecencia wrote:Mam kieskie wieści i sądzę, że długa walka o ciąże mnie czeka. W spermie męza tylko 2% prawidłowo zbudowanych plemników jeśli chodzi o ilość to jest ok ale szanse na zdrową ciążę są małe
Trzymamy kciuki bedzie dobrze ..moze nie odrazu ale na pewno sie uda <przytul>Andzia33 lubi tę wiadomość
-
ecencia wrote:no właśnie muszę się podowiadywać bo "chłopaki" mają głownie problem z główkami
-
nick nieaktualny
-
wyliczyłam sobie że, jak się odejmie te wszystkie, wadliwe nieruchliwe czy nieżywe plemniki to zostaje i tak jakieś 2 mln tych całkiem zdrowych na ejakulację wiec chyba to nie taka tragedia
Ania_84, zielarka, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie mój mąż także idzie na badanie nasienia ale dopiero we wt a na wyniki musimy czekać cały tydz ;/ Ciekawe co mu wyjdzie. On sam także to badanie bardzo przeżywa no ale musimy go zrobić żeby było wszystko jasne Pozdrawiam i życzę udanego dnia
Iwka lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986,Oliwia
04 lis Celia, Iwka
05 lis nezumi
08 lis kada24, Ania_84
10 lis esencia, Majka86, Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS (albo 10.11),fabiola
12 lis Kierzynka
13 lis basiulkaa_89,Andzia33
15 lis Jaga
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
26 lis Kaarolaa
28 lis MalutkaEve
30 lis Olgenek,MOI
Powodzenia
Pozwoliłam sobie dopisać sie do was czekam na @wczoraj miała przyjść narazie cisza w nd bede testować jak nie przylezieAndzia33 lubi tę wiadomość