Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Widzę że już wszystkie na listopadowy wątek się przeniosły
To i ja się przeniosę też
Mimo że nie staramy się z M teraz to i tak mocno trzymam za Was kciuki Kochane i oby Listopad był dla was tym szczęśliwym miesiącem Będę podczytywać co tam u Was słychać Ja wczoraj dostałam @ dokładnie 42 dni po zabiegu. Ale jest dobrze jeszcze tylko 3 mce i wracamy do staranek
Buziaki :*Iwka, Nadia, Lili, Andzia33 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
No to i ja się witam i pączka pytam Jestem w 4dc i jade na wspomagaczach. Szału ni ma i jakos emocje opadają po tylu staraniach. Śmieje sie teraz jak patrze na te miesiace na Ovu - matko jaka przemiana!!!!!
Odnajduje swoje brzmienie w czilautachIwka, MalutkaEve, Lili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny - ja juz sama nie wiem czy zdąze na listopad..moja tempka mi płata figle i na pewno nie bede testowała 8 listopada.. ;/
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
celia wrote:Dziewczyny ja już sama nie wiem co myśleć.
Mój niemałż poszedł dziś do androloga tak na NFZ. Pokazał mu wyniki nasienia sprzed roku robione w prywatnej klinice, bardzo marne.
No i lekarz mu mówi, że WYNIKI Z OŚRODKÓW NA NFZ ZAWSZE SĄ LEPSZE NIŻ TE Z LABORATORIÓW PRYWATNYCH KLINIK. Dodał tylko, że chyba wiadomo dlaczego, że klinikom zależy na kasie, na invitro, na inseminacji.
Co wy o tym myślicie. Jakoś trudno mi uwierzyć, że mogliby fałszować wyniki
Bzdura Celia. Można pomyśleć na głupszymi stwierdzeniami od lekarzy ale ten ma się w kolejce na medal też. Lab to lab, nikt nie kombinuje z wynikami. Chyba że zrobisz na zapleczu sklepu rybnego u pani Stanisławy. To już bym się wahała z wiarygodnością wyników.
A rozumiem że wyniki bardzo dobre wyszły???Iwka lubi tę wiadomość
-
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986
04 lis Celia, Iwka
05 lis nezumi
08 lis kada24, Ania_84
10 lis esencia, Majka86, Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS (albo 10.11),fabiola
12 lis Kierzynka
13 lis basiulkaa_89,Andzia33
15 lis Jaga
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
26 lis Kaarolaa
28 lis MalutkaEve
30 lis Olgenek,MOI
Powodzenia [/QUOTE]
Iwka, Lili lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986
04 lis Iwka
04 lis Celia
05 lis nezumi
08 lis kada24, Ania_84
10 lis esencia, Majka86, Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS (albo 10.11), Andzia 33, fabiola
12 lis Kierzynka
13 lis basiulkaa_89, Andzia33
15 lis Jaga
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
24 lis Topola
26 lis Kaarolaa
28 lis MalutkaEve
27 lis Kaarolaa
30 lis Olgenek,MOI
Powodzenia
Andzia33 zjadła izabelka04 wiec wklejam listę jeszcze raz
Ania_84, Lili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny A mi sie poprawił humor - intuicja mi podpowiedziała idz kup i zrob test owu - i co .. megaaa wypas pozytyw <hura>
Iwka, Nadia, basiulkaa_89, Lili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No własnie nie wiem czy moj da rade dzis.. bo go ostatnio wyeczyłam - bo juz polozyłam lage na ten cykl.. ale sprobuje a jak nie to moze jutro nad ranem ..
Iwka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:No własnie nie wiem czy moj da rade dzis.. bo go ostatnio wyeczyłam - bo juz polozyłam lage na ten cykl.. ale sprobuje a jak nie to moze jutro nad ranem ..
Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Heheh - chyba mnie wyklnie jak go obudze o 3 nad ranem - pewnie powie dzien wolny a ty mnie tu wybdzasz le czekaj kocice na niego napuszcze powiem ze to ona go obudziła a mi w tym momencie sie zachciało seseses
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Olgenek wrote:Jaka fajowa długaśna lista testująca, no no
Iwka, Lili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Topola wrote:Hej, hej.
U mnie nuda, czekam sobie na owulkę. A kiedy to nastąpi to nawet górale nie mogą przewidzieć
U mnie podobnie jednak mój termin testowania przesunie się trochę w czasie, bo niby owulka zaznaczona ale jej jeszcze nie było - ot taki psikus ;-pAndzia33 lubi tę wiadomość