Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:o juz jestem ale licze, ze jednak zostane na pazdzierniku
ja mam nadzieję że już tu nie zawitasz, tylko na pażdziernikowych zostaniesz chociaż cię lubie
A poważnie to kciuki trzymamkaarolaa, Paula55 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:dużo nas na liście listopadowej
Drzwiona, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:Karolcia, już nadrabiam umknęło..
Aktualna lista
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986
04 lis Celia
05 lis nezumi
08 lis kada24, Ania_84
10 lis esencia, Majka86
11 lis JustynaS (albo 10.11), Andzia 33
12 lis Kierzynka
13 lis basiulkaa_89
15 lis Jaga
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
26 lis Kaarolaa
28 lis MalutkaEve
30 lis Olgenek,MOI
Musi byc szczesliwy listopad
Iwka lubi tę wiadomość
-
A ja kończę starania.Mam dośc ciągłych kłótni i tego stresu.M po 2 latach starań chyba się wypalił i nie chce drugiego dziecka.A ja nie mam nic do gadania-niestety sama sobie go nie zrobię.
Trzymam za Was kciuki i zobaczymy ,może jakimś cudem teraz zajdę a jak nie to może kiedyśAndzia33 -
nick nieaktualnyandzia, moze po prostu potrzebujecie troszke luzu, odpoczynku od staran, od tego ciagłego pędu na fasolka...nie kazdy facet to udzwignie... zycze Wam zeby sie udało i napewno tak bedzie, nawet nie bedziecie wiedzieli kiedy sie Wam uda, buziaki, trzymam kciuki
Andzia33, fabiola lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Byłam u ginki.
Jestem po owulce z jednego pęcherzyka a drugi już prawie też pęka i w ciągu 24 godzin będzie po.W czwartek mam iśc zobaczyc czy pękł.Na bliżniaki to m dostanie zawału.Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Andzia33 chciałaś się poddać a tu co!? szansa na dwa razy więcej radośći i słodkości do kochania!
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Andzia, masz rację, czasem trzeba trochę odpocząć. Luz to często najlepszy lekarz, ale nie każda z nas potrafi sobie na to pozwolić. Ja gdybym była młodsza, też olałabym te wszystkie starania i zdała się na los. Ale niestety nie mam jeszcze dzieci i jak poczekam dłużej, to mogę ich wcale nie mieć, a tak ryzykować nie chcę. Tobie życzę sukcesu już w tym cyklu, dobrze rokuje!
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Nie dostanie zawału tylko oszaleje z radości
Nie wiem co gorsze!
Laski ja nie chciałam się poddawac i rezygnowac z starań ,to mojemu m odbija,że on już niechce drugiego dziecka,bo za długo to trwa i .........................................................................................................................tysiąc argumentów.Andzia33 -
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Nie wiem co gorsze!
Laski ja nie chciałam się poddawac i rezygnowac z starań ,to mojemu m odbija,że on już niechce drugiego dziecka,bo za długo to trwa i .........................................................................................................................tysiąc argumentów.
może zróbcie sobie małą przerwę...,my odpuściliśmy w sierpniu całkiem, nie brałam leków ani nic, później we wrześniu zaczęliśmy od nowa ale z większym spokojem i jest okAndzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Wszystkie chyba czekaja na mikołaja
ja też czekam może uda się w listopadzie, a jak nie to grudniowi nie odpuszczę i napiszę list do Mikołajakaarolaa, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Zauważyłam, że często staraczkowy stres jest powodem niepowodzeń.. oczywiście mówię tu o osobach bez żadnych farmakologicznych dopalaczy, ani problemów uwarunkowanych.. no czymśtam..
Malutka co u Ciebie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 20:01
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlgenek wrote:Zauważyłam, że często staraczkowy stres jest powodem niepowodzeń.. oczywiście mówię tu o osobach bez żadnych farmakologicznych dopalaczy, ani problemów uwarunkowanych.. no czymśtam..
Malutka co u Ciebie??
nic, krwawię
i czekam na płodne