Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam znów jakieś dziwne plamienia, do złudzenia przypomina mi to cykl lipcowy kiedy przez chwilę byłam w ciąży. Martwię się, że znów maleństwo chce się przyczepić i coś jest nie tak. Zacznę brać luteinę na wszelki wypadek bo wtedy nie brałam i zobaczymy co dalej będzie.
Tak wyglądał mój lipcowy cykl: https://ovufriend.pl/graph/c8d27acd1034e6fe15c0e790df33be9f -
nick nieaktualny
-
U nas już lepiej ,myślimy o wypadzie na kilka dni nad morze,tak dla powrócenia spokoju i oderwania się od codzienności.
Program zwariował -nie pomyśleli o dwóch owulkach,dobrze ,że miałam monitoring.
Dziękuję za wasze wsparcie i życzę wszystkim zielonych kropek!Iwka, Nadia lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyKochane, dopisuję się do listopada, bo październik nie wypalił. Na początku trochę się załamałam ale znów wpadłam w rytm i wiem że będzie dobrze i kiedyś musi się udać. Pozdrawiam wszystkie starające się na listopad!!!!
Ania_84, Lili, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja i dopisuje się do listy
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986
04 lis Celia, Iwka
05 lis nezumi
08 lis kada24, Ania_84
10 lis esencia, Majka86, Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS (albo 10.11), Andzia 33, fabiola
12 lis Kierzynka
13 lis basiulkaa_89
15 lis Jaga
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
26 lis Kaarolaa
28 lis MalutkaEve
30 lis Olgenek,MOI
Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 15:53
Andzia33, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986
04 lis Celia, Iwka
05 lis nezumi
08 lis kada24, Ania_84
10 lis esencia, Majka86, Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS (albo 10.11), Andzia 33, fabiola
12 lis Kierzynka
13 lis basiulkaa_89
15 lis Jaga
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
26 lis Kaarolaa
28 lis MalutkaEve
30 lis Olgenek,MOI
Iwka lubi tę wiadomość
-
Ja się tutaj już na dobre zagnieżdżam Testować będę jakoś pod koniec listopada jeśli wogóle. Wszystko zależy czy będzie jakaś szansa na owulację. Póki co kończy się @ i będę czekać na rozwój wypadków.
Do boju dziewczynybasiulkaa_89, Lili, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lili wrote:Iwka co ty tu robisz??? W październiku miałaś zostać nieposłuszna mała ty!!!!
Izabelka fajny cytat chyba sobie powieszę nad łóżkiemkaarolaa, basiulkaa_89, Lili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja już sama nie wiem co myśleć.
Mój niemałż poszedł dziś do androloga tak na NFZ. Pokazał mu wyniki nasienia sprzed roku robione w prywatnej klinice, bardzo marne.
No i lekarz mu mówi, że WYNIKI Z OŚRODKÓW NA NFZ ZAWSZE SĄ LEPSZE NIŻ TE Z LABORATORIÓW PRYWATNYCH KLINIK. Dodał tylko, że chyba wiadomo dlaczego, że klinikom zależy na kasie, na invitro, na inseminacji.
Co wy o tym myślicie. Jakoś trudno mi uwierzyć, że mogliby fałszować wynikiAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny