Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwia poszła ty stąd!!!! Tu są tylko takie beznadziejne przypadki jak my, których @ przywitała jak zwykle o tej samej porze. U ciebie jak najbardziej nadziej jest więc nie dopisuj się do listy, ale wpadnij pochwalić się dwiema kreseczkami!!! Trzymam kciuki kochana
Ecencia myślę, że gorzej jest jeśli plemników nie ma w ogóle, lub gdy są martwe. W pełni zgadzam się z Zielarką, wygrywają te prawidłowo zbudowane, więc dzidziuś ma duże szanse, zeby być zdrowy. To może się faktycznie przedłużać, bo jest ich mniej, ale na pewno to się jakoś leczy. Wybierzcie się do dobrego lekarza. Póki co polecam salfazin, albo coś innego z końską dawką cynku, sok z selera i grejpfruty/pomelo jedzone razem z białą skórką.Iwka, MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hehe dzieki lili za miłe powitanie :)ja czekam do soboty kochana bo brzuszek mnie boli okresowo a wole zeby przyszedł sam niż zobaczyć jedna kreskę a ty jak po monitoringu ? Ja 2 razy byłam i odrazu zaszlam w ciaze Dibrze ze nie patrzalam na ovu bi od zawsze mi złe wyznacza owulacje trzynan kciuki !!
Lili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mnie mozecie wypisac z listy ( przypałętała mi sie infekcja i dupa zbita:(( mam mycosyst i nie wiem jakby nawet przeszlo mi szybko to i tak boje sie o wplyw tego leku na rozwijające sie jajeczko ((
ale za Was trzymam kciuki do upadłegoAndzia33 lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Lili wrote:Jak masz cierpliwość, to faktycznie lepiej poczekać. Ale ja mam bardzo dobre przeczucia co do ciebie (reklamacji nie uwzględnia się jakby co ).
U mnie 18mm pęcherzyk, powinien pęknąć na dniach.
mam nadzieje ze twoje przeczucia sie sprawdza:)
lili to zycze przyjemnych staran oby udalo ci sie:*Lili lubi tę wiadomość
-
JustynaS wrote:Witajcie mój mąż także idzie na badanie nasienia ale dopiero we wt a na wyniki musimy czekać cały tydz ;/ Ciekawe co mu wyjdzie. On sam także to badanie bardzo przeżywa no ale musimy go zrobić żeby było wszystko jasne Pozdrawiam i życzę udanego dnia
Andzia33, Lili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję się grzecznie 9-go testuję i mam cień nadziei, że będzie zielono... a do tego czasu chyba sfiksuję.
Niby wiem, że pewnie znowu nic, ale nie umieć myśleć o niczym innym. Chyba znowu za bardzo się nakręcam, a brzuch boli jak na @.
Przydałby mi się przycisk "off" Ma któraś na zbyciu??Andzia33, Lili, Iwka lubią tę wiadomość
-
ja jak @ nie dostane to tez bede 9-go testowac
moze tym razem sie uda chociaz nadzieje mam male:)
powodzenia dziewczyny:)Andzia33 lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Hej dziweczyny jakos dzis mam kiepski nastroj 2 dni temu dowiedzilalm sie ze kolezanka z pracy jest kolejny raz w ciazy juz z 5 dzieckiem a jest tylko rok starsza odemnie a dzis patrze na facebooka a tam kolezanka ze szkolnej klasy pare dni temu urodzila synka ciesze sie ich sczesciem a zarazem jakis taki bol w sercu i pytanie dlaczego to nie ja...
MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:Hej dziweczyny jakos dzis mam kiepski nastroj 2 dni temu dowiedzilalm sie ze kolezanka z pracy jest kolejny raz w ciazy juz z 5 dzieckiem a jest tylko rok starsza odemnie a dzis patrze na facebooka a tam kolezanka ze szkolnej klasy pare dni temu urodzila synka ciesze sie ich sczesciem a zarazem jakis taki bol w sercu i pytanie dlaczego to nie ja...
skąd ja to znam nic tylko łapać wiruskiAndzia33 lubi tę wiadomość