Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś ciężki dzień w pracy - wszyscy jacyś humorzści, aż mnie się udzieliło, choć podatna nie jestem. Chcesz poprawić sobie humor? Poczytaj "listopadowe mamusie"!!! Tu jest cudnie po prostu, wspaniale! Chyba nauczę się tej serduszkowej listy na pamięć i wyrecytuję sobie pod nosem w razie braku dostępu do kompa w kryzysowo-stresującej sytuacji
Andzia33, Ciapulinka, kaarolaa, Gośśśka, MalutkaEve, Iwka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986,Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka
09 lis Frelka (ew. 11.11), Ania1986
10 lis Majka86(-), Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS (albo 10.11),fabiola (-)
12 lis Kierzynka, Ania_84 (ewentualnie 14.11), BiB
13 lis basiulkaa_89,Andzia33
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek, Natasza82
Szamakno gratulujemy
Mamy dwa razy wpisane Ania 1986[3,11i9,11-czy tak ma byc?kaarolaa, Gośśśka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
JustynaS wrote:No a mindusia ma narysowaną @ na swoim wykresie a na naszej liście ma
Andzia33, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza tak się bałam tej wizyty że lekarka na mnie nakrzyczy ale gdy jej powiedziałam że jestem w ciąży zaśmiała się i powiedziała że dobrze i że jest w szoku że mi się udało z takim TSH mój byczek to sprawił wrrrr ( hihiihi czyli mój M ) zleciła mi szereg badań i we wtorek mam do niej rano przyjść i bede widzieć coś wiecej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 16:59
Andzia33, Lili, Iwka lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:To super Gosia,że tak szybko badania i wizyta.Trzymam kciuki!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Ehh..żeby u nas było podobnie -a tu wala w ciebie antybiotyki na slepo .. ;/
Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Pięknie to wygląda,jaj jakaś czerwona epidemia.JA CHCĘ SIĘ ZARAZIC!!!!!!!!
Mamy dwa razy wpisane Ania 1986[3,11i9,11-czy tak ma byc?
kurde jak to super wygląda
boję sie że nim dojdzie do mnie to będzie (-)Ania_84, Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:kurde jak to super wygląda
boję sie że nim dojdzie do mnie to będzie (-)MalutkaEve, Gośśśka, Lili, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:obyś Kochana miała rację
Próbuje czarować uzzza ..
Listopadzie przynieś Nam wszystkim serducha przy nickachMalutkaEve, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Ehh..żeby u nas było podobnie -a tu wala w ciebie antybiotyki na slepo .. ;/
ostatnio był właśnie u niej z grypą i poza tym paznokieć wżyna mu się w palec u nogi to powiedziała mu że nie wszystko naraz i palec musi poczekać czujecie to?MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No tak jak we dwie zaczniemy to się musi zaserduszkowac lista na listopad
MalutkaEve, Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny