Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Mam maly problem bo dzisiaj mialam sluz z krwia i nie rozumiem dlaczego jesli okres mam dostac dopiero w czwartek?Nigdy niemialam zadnych dziwnych plamien
!!!!!!!!!!RATUJCIE!!!!!!!!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytest o czulosci 25 i 20 na obydwoch jest Cien ale nie trzeba go sprawdzac pod lupa;) tylko widac go. no zobaczymy we wtorek zrobie powtorke, puki co @ brak i jakos sie nie zapowiada, cmienie w jajnikach, brzuchu i co jakis czas w pachwinach takie ciagniecie.Tyle ode mnie:)
Ania_84, Andzia33, kaarolaa, Lili, MariaAntonina, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:Karola jak tam u ciebie dzisiejsza wizyta w klinice ?
ogolnie to tak, wyniki meza srednio, ilosc plemnikow 5 mln, czyli mniej niz w sierpniu, ale ruch sie poprawił, z 10 % zrobiło sie 30 %. maz sie załamał biedak moj...
załozylismy karte i czekamy, do refundacji nas nie wezma bo 2 razy roniłam i to nas dyskwalifikuje...ale moze do badan nad in vitro w tej klinice sie dostaniemy i wtedy wszystko bede miała za free ale to dopiero dowiem sie pod koniec roku, beda do mnie dzwonic...
zrobili mi usg, mam pecherzyk w lewym jajniku o wielkosci 13mm, takze lekarz mowił ze za 4-6 dni owulka. personel super wszystko fajnie, sprawnie tylko drogo, nasza dzisiejsza wizyta kosztowała nas 860 zl...
nasienie zdeponowane w banku i czeka na ivf, albo bardziej na ICSI...
najgorsze bedzie to czekanie, do konca roku,
czyli narazie tyle...Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To oby zadzwonili teraz i tam was przyjęli bo nie żla skasowali za wizytę wtedy Super jak za darmo by wam sie udało
A jest wogle szansa na naturalne zapłodnienie z takimi wynikami męża ? Bo za bardzo sie nir orientuje ile jest norma ?kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:test o czulosci 25 i 20 na obydwoch jest Cien ale nie trzeba go sprawdzac pod lupa;) tylko widac go. no zobaczymy we wtorek zrobie powtorke, puki co @ brak i jakos sie nie zapowiada, cmienie w jajnikach, brzuchu i co jakis czas w pachwinach takie ciagniecie.Tyle ode mnie:)
Lili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:juz pisze.
ogolnie to tak, wyniki meza srednio, ilosc plemnikow 5 mln, czyli mniej niz w sierpniu, ale ruch sie poprawił, z 10 % zrobiło sie 30 %. maz sie załamał biedak moj...
załozylismy karte i czekamy, do refundacji nas nie wezma bo 2 razy roniłam i to nas dyskwalifikuje...ale moze do badan nad in vitro w tej klinice sie dostaniemy i wtedy wszystko bede miała za free ale to dopiero dowiem sie pod koniec roku, beda do mnie dzwonic...
zrobili mi usg, mam pecherzyk w lewym jajniku o wielkosci 13mm, takze lekarz mowił ze za 4-6 dni owulka. personel super wszystko fajnie, sprawnie tylko drogo, nasza dzisiejsza wizyta kosztowała nas 860 zl...
nasienie zdeponowane w banku i czeka na ivf, albo bardziej na ICSI...
najgorsze bedzie to czekanie, do konca roku,
czyli narazie tyle... -
nick nieaktualny