Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:To oby zadzwonili teraz i tam was przyjęli bo nie żla skasowali za wizytę wtedy Super jak za darmo by wam sie udało
A jest wogle szansa na naturalne zapłodnienie z takimi wynikami męża ? Bo za bardzo sie nir orientuje ile jest norma ?a na tel musze czekac do konca roku bo dopiero wtedy ruszaja te badania, tak bardzo chciałabym sie tam dostac, wszystko mialabym za darmo...nawet leki...
no i z takimi wynikami to nie mamy za duzych szans na ciaze naturalna, bo ja mam jeszcze zwezone jajowody, ktore nie sa do konca drozne i to tez jest problem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:kochana dziekuje za gratki ale to jeszcze nic pewnego niestety wczoraj-dzis przypada termin @ a mnie brzuch zaczol pobolewac..
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
A ja będę testowac 12 lub 13 jednak - powód? Nie zdążyłam kupic testu przed zamknięciem apteki ;-p Może to i dobrze. Wszystko mnie boli ,a w dodatku gin nie potwierdził owulacji wyznaczonej przez program, więc nie wiem na co liczę. @ nie ma,tempka ładna, jest nadzieja - mimo wszystko.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinkowe oczekiwanie wrote:A ja będę testowac 12 lub 13 jednak - powód? Nie zdążyłam kupic testu przed zamknięciem apteki ;-p Może to i dobrze. Wszystko mnie boli ,a w dodatku gin nie potwierdził owulacji wyznaczonej przez program, więc nie wiem na co liczę. @ nie ma,tempka ładna, jest nadzieja - mimo wszystko.
powodzenia
Malinkowe oczekiwanie, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a ja sie nie zapisywalam nigdy jeszcze na listy, ale ten miesiac taki u was piekny, ze też chce.. na 13, szczesliwy
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986,Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka, gusia86
, BettiP
, madzia84
, Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia, Plumb80
, Asienkaa
, Gośśśka
, Piccola
, Asik14
06 lis ecencia, xAliceex
07 lis AngelQa, Kamcia
, Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29, Frelka
, szamanka
09 lis Frelka (ew. 11.11), Ania1986
10 lis Majka86(-), Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS (albo 10.11),fabiola (-)
12 lis Kierzynka, Ania_84 (ewentualnie 14.11), BiB
13 lis basiulkaa_89,Andzia33, paszczakin
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek, Natasza82
a gdzie aktualizacja? na dobre wiesci czekam i na wiruski oczywiscie
Ania_84, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:U mnie jak narazie dużo śluzu kremowego szyjka jakąś miękka więc czekam i lewy jajnik boli
wczoraj strasznie najwaniał- a raczej ciagnal jajnior lewy - i sama juz nie wiem czy to dobrze czy tez nie ..
pozyjemy zobaczymy
poki co dzis , jutro praca i we wtorek tez- wiec mamzajecie moze nie bede rozkminiac czy tak czy nie
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:dzień dobry dziewczyny!
u mnie coś tempka leci w doł....... nie po-do-ba mi sie to...moze fasola spulchnia sobie miejscówke zeby sie zagniezdzic
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny