Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:To oby zadzwonili teraz i tam was przyjęli bo nie żla skasowali za wizytę wtedy Super jak za darmo by wam sie udało
A jest wogle szansa na naturalne zapłodnienie z takimi wynikami męża ? Bo za bardzo sie nir orientuje ile jest norma ?
no i z takimi wynikami to nie mamy za duzych szans na ciaze naturalna, bo ja mam jeszcze zwezone jajowody, ktore nie sa do konca drozne i to tez jest problem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:kochana dziekuje za gratki ale to jeszcze nic pewnego niestety wczoraj-dzis przypada termin @ a mnie brzuch zaczol pobolewac..
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
A ja będę testowac 12 lub 13 jednak - powód? Nie zdążyłam kupic testu przed zamknięciem apteki ;-p Może to i dobrze. Wszystko mnie boli ,a w dodatku gin nie potwierdził owulacji wyznaczonej przez program, więc nie wiem na co liczę. @ nie ma,tempka ładna, jest nadzieja - mimo wszystko.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinkowe oczekiwanie wrote:A ja będę testowac 12 lub 13 jednak - powód? Nie zdążyłam kupic testu przed zamknięciem apteki ;-p Może to i dobrze. Wszystko mnie boli ,a w dodatku gin nie potwierdził owulacji wyznaczonej przez program, więc nie wiem na co liczę. @ nie ma,tempka ładna, jest nadzieja - mimo wszystko.
Malinkowe oczekiwanie, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a ja sie nie zapisywalam nigdy jeszcze na listy, ale ten miesiac taki u was piekny, ze też chce.. na 13, szczesliwy
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986,Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka
09 lis Frelka (ew. 11.11), Ania1986
10 lis Majka86(-), Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS (albo 10.11),fabiola (-)
12 lis Kierzynka, Ania_84 (ewentualnie 14.11), BiB
13 lis basiulkaa_89,Andzia33, paszczakin
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek, Natasza82
a gdzie aktualizacja? na dobre wiesci czekam i na wiruski oczywiscie
Ania_84, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:U mnie jak narazie dużo śluzu kremowego szyjka jakąś miękka więc czekam i lewy jajnik boli
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:dzień dobry dziewczyny!
u mnie coś tempka leci w doł....... nie po-do-ba mi sie to...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny