Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gośśśka wrote:to prawda ale lekarze w Polsce są świetni bo Ci norwescy to masakra ja naszczęście mam polkę ale mój mąż niestety norweżke i muszę go przepisać
ostatnio był właśnie u niej z grypą i poza tym paznokieć wżyna mu się w palec u nogi to powiedziała mu że nie wszystko naraz i palec musi poczekać czujecie to?
Gośśśka! Gratulacje! Też mieszkam w Oslo, ale jeszcze nie miałam przyjemności wybrać się do lekarza tutaj.
A tak z innej beczki, to dostałam dziś nowe informacje od mojej ginekolog z Polski (interaktywne konsultacje). Otóż, powiedziała mi że mam się nie przejmować tym że nie mam owulacji bo teoretycznie nie powinnam jej mieć wcale. Dostałam ten Duphaston na wywołanie @ i wyregulowanie cykli i w związku z tym mam się spodziewać, że owulacji mieć nie będę. Może wystąpić, ale najprawdopodobniej nie. Nie wiedziałam o tym! Ej! Tak to się kończą takie wirtualne wizyty Także podsumowując chyba się będę musiała do tego lekarza norweskiego wybrać za jakiś czas.Gośśśka, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Topola wrote:Gośśśka! Gratulacje! Też mieszkam w Oslo, ale jeszcze nie miałam przyjemności wybrać się do lekarza tutaj.
A tak z innej beczki, to dostałam dziś nowe informacje od mojej ginekolog z Polski (interaktywne konsultacje). Otóż, powiedziała mi że mam się nie przejmować tym że nie mam owulacji bo teoretycznie nie powinnam jej mieć wcale. Dostałam ten Duphaston na wywołanie @ i wyregulowanie cykli i w związku z tym mam się spodziewać, że owulacji mieć nie będę. Może wystąpić, ale najprawdopodobniej nie. Nie wiedziałam o tym! Ej! Tak to się kończą takie wirtualne wizyty Także podsumowując chyba się będę musiała do tego lekarza norweskiego wybrać za jakiś czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 17:48
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:polecam Monike Ciśle ona przyjmuje na Kalbaken T-bane podjerzdża pod samą klinikę prawie stacja Rodtvet (o łamane bo nie mam norweskiej klawiatury) rzadko są u niej miejsca ale trzeba to śledzić rewelacyjna lekarka i klinika
Topola lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:to prawda ale lekarze w Polsce są świetni bo Ci norwescy to masakra ja naszczęście mam polkę ale mój mąż niestety norweżke i muszę go przepisać
ostatnio był właśnie u niej z grypą i poza tym paznokieć wżyna mu się w palec u nogi to powiedziała mu że nie wszystko naraz i palec musi poczekać czujecie to?
O kurczę! Gośśśka! Czy Twój mąż ma coś do czynienia z polityką?!Gośśśka lubi tę wiadomość
-
Topola wrote:Dzięki za polecenie Gosiu! Wypróbuję tą moją lekarkę raz i jak nie będę zadowolona to pójdę tam gdzie mówisz.
Topola lubi tę wiadomość
-
Topola wrote:Hahaha, ale świat jest mały. No to pięknie. Tylko mu moich "sekretów" nie wydaj Bo będzie mi wstyd Ja tu wypisuję o moich policystycznych jajnikach, śluzach, owulacjach, staraniach i @
Topola lubi tę wiadomość
-
Hahaha! Z kursu naturalnie Dziś się publicznie pochwalił, że zostanie ojcem i coś mi świtała jakaś historia o wrastającym paznokciu. To dla Ciebie ten ser żółty specjalnie ostatnio ze Szwecji przywiozłam?
Hahaha, to teraz masz swojego prywatnego szpiega na jego kursie, hihihi
Nasze "owulacyjne" tajemnice są bezpieczne
Dziewczynki, przepraszamy że się trochę prywatnie zrobiło.Gośśśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Topola wrote:Hahaha! Z kursu naturalnie Dziś się publicznie pochwalił, że zostanie ojcem i coś mi świtała jakaś historia o wrastającym paznokciu. To dla Ciebie ten ser żółty specjalnie ostatnio ze Szwecji przywiozłam?
Hahaha, to teraz masz swojego prywatnego szpiega na jego kursie, hihihi
Nasze "owulacyjne" tajemnice są bezpieczne
Dziewczynki, przepraszamy że się trochę prywatnie zrobiło.
ja też przepraszam za prywatyzację tego forum ale po prostu jestem w szoku!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 18:20
Topola lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:Co za dyskusje Oj mały ten świat mały. Teraz, kiedy wszystko się wydało, musicie zawrzeć pakt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 18:26
Topola, Iwka lubią tę wiadomość
-
dobra robaczki ja już zmykam muszę jakiś filmik na wieczór znaleść i odciągnąć mojego M z przed komputera bo od jakiś 2 godzin nie ma z nim kontaktu buziaki dziewczyny i do jutra miłego wieczorku życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 19:37
Iwka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny los mi podpowiada ze mam nie robic do testu jechalam sobie do sklepu na ogolne zakupy a tu mi paliwa braklo potem dotarlam w koncu na stacje benzynowa nie mozna placic karta PKO no uj jechalam do miasta do banku pko a tu duzymi literami AWARIA i nieznaja kiedy ja usuna wiec przyjechalam do domu szlak by mnie trafil....
Andzia33 lubi tę wiadomość