Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
AnBe plamienia tez się zdarzają przy implantacji, a spadek nie jest jeszcze taki duży, ważne by było powyżej linii podstawowej, trzymam kciuki
A u Ciebie Ania_84 widzę, że tempka szybuje szybciutko, kiedy testujesz?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny :
AnBe- dopoki nie ma @ to jest szansa
Paula - chyba 12tego sprobuje testem o czulosci 10 bo zastanawiam sie nad beta jesli tempka nie spadnie drastycznie bo do wtorku wieczora mam brac lutke - a wt, sr i piatek moj ginek przyjmuje - wiec ewentualnie musze z nim podjac decyzje czy dalej ja bracAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej dziewczyny :
AnBe- dopoki nie ma @ to jest szansa
Paula - chyba 12tego sprobuje testem o czulosci 10 bo zastanawiam sie nad beta jesli tempka nie spadnie drastycznie bo do wtorku wieczora mam brac lutke - a wt, sr i piatek moj ginek przyjmuje - wiec ewentualnie musze z nim podjac decyzje czy dalej ja brac
Ania zawsze można spróbować, różnie bywa z testem, jednym wychodzi 9dpo a innym 15dop, ja bym najpierw zrobiła test, a najlepiej dwa różnej firmy, a potem beta jakby co:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej mamuski i testerki!
Cudu, potrzeba mi cudu! Zeby mi tabletki ciaze podtrzymaly! Bo jesli w tym cyklu nie wyjdzie, znaczy to, ze uzywam nie tego nasienia, co potrzeba!Ania_84, Gośśśka, Paula_29, celia, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Hej mamuski i testerki!
Cudu, potrzeba mi cudu! Zeby mi tabletki ciaze podtrzymaly! Bo jesli w tym cyklu nie wyjdzie, znaczy to, ze uzywam nie tego nasienia, co potrzeba!Gośśśka, Paula_29, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Mnie też boli trochę jak na miesiączkę, a wiesz dopóki @ nie ma , to jeszcze wszystko może się zdarzyć
Jeszcze raz słońce gratuluje -
Gośśśka wrote:kochana mnie bolało tak cały tydzień to normalne dopiero w tym przestało teraz mam tylko fajne piersi :p hihihiihi i poza tym żadnych objawów
Jeszcze raz słońce gratuluje
Dziękuje:)
Uff, to dobrze, że wszystko ok i to nic niepokojącego, Gosia a kiedy testowałaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 18:39
-
Hej kobitki:P
U mnie 18 dc , staramy się w tym miesiącu z mężem bardzo, i mierze temkpke, tylko obserwacji sluzu i szyjki nie prowadze, jeśli możecie zerknijcie na mój wykres czy po tem. można cos powiedzieć czy owulacja się zbliża?
Pozdrawiam Was i trzymam mocno kciuki za Was wszystkie, oby teraz się udałoAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka jest szansa, że owulka była 17-tego, ale to się okaże za jakieś dwa dni, zobaczymy czy temperatura wzrośnie, a czemu obserwacji śluzu nie prowadzisz, to w sumie chyba najłatwiejsze, dużo czasu nie wymaga:)