Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
eunika wrote:hej nie dam rady nadrobić wpisów, gratuluje wszystkim zafasolkowanym a reszcie w tym mi życzę cierpliwości i nie poddawajmy się!!! u mnie dziś 9dpo więc jeszcze 5 dni do testowania. ale raczej nic z tego nie będzie bo tempka słaba, wczoraj i dziś nawet nie chciało mi się zmierzyć...
Trzymam kciukieunika lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:u mnie dajcie -
chyba cykl jest bezowulacyjny:(
tempka nie urosła przy braniu lutki o0Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Aniu - jesli tempka ma spsc to spadnei nawet przy lutce - mi nawet ginek powiedzial ze jesli ma przyjsc @ w dniach kiedy bede brala lutke to tez przyjdzie . mam nadzieje ze jednak nie był bezowulacyjny i ze moze jeszcze cos sie wyklaruje ;)nie jedne wykresy ciazowe były inne niz wszystkie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:ja to wlasnie sie zastanawiam czy nie odstawic jej juz
-
nick nieaktualnyLISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka
09 lis Frelka (ew. 11.11) , Ania1986
10 lis Majka86(-), Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS ,fabiola (-)
12 lis Kierzynka, Ania_84 (ewentualnie 14.11), BiB
13 lis basiulkaa_89,Andzia33, paszczakin
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek, Natasza82
Zaktualizowana lista reszta jeszcze czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 14:07
kaarolaa, Paula_29, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka
09 lis Frelka (ew. 11.11) , Ania1986(-)
10 lis Majka86(-), Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS (albo 10.11),fabiola (-)
12 lis Kierzynka, Ania_84 (ewentualnie 14.11), BiB
13 lis basiulkaa_89,Andzia33, paszczakin
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek, Natasza82
Zaktualizowana lista reszta jeszcze czeka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustynaS wrote:Oj Aniu @ jeszcze nie masz więc do końca jest nadzieja:P a co z tym cieniem na teście kilka dni temu? robiłaś powtórkę testu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 16:03
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa i tak naprawdę dopiero uczę się funkcjonować na tym forum. Niesamowite jest to, jakim jesteście dla siebie wsparciem! Trzymam kciuki za Was wszystkie, ponieważ wiem jak długo walczycie... Ja swój test wykonam dopiero 21 listopada. Nie wiem co z tego wyjdzie, bo przytulanko było raczej po owulacji. Czekam niecierpliwie, nie wiem czy to dobry czas na ciążę, ponieważ mam guza na stopie, którego nikt nie potrafi mi zdiagnozować i wolałabym najpierw to wyleczyć, ale co ma być to będzie... Buziaki dla Was i miłego wieczorku!
Ania_84, Amaranta, kaarolaa, eunika, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alma wrote:Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa i tak naprawdę dopiero uczę się funkcjonować na tym forum. Niesamowite jest to, jakim jesteście dla siebie wsparciem! Trzymam kciuki za Was wszystkie, ponieważ wiem jak długo walczycie... Ja swój test wykonam dopiero 21 listopada. Nie wiem co z tego wyjdzie, bo przytulanko było raczej po owulacji. Czekam niecierpliwie, nie wiem czy to dobry czas na ciążę, ponieważ mam guza na stopie, którego nikt nie potrafi mi zdiagnozować i wolałabym najpierw to wyleczyć, ale co ma być to będzie... Buziaki dla Was i miłego wieczorku!
Trzymam kciukialma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny