Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
ecencia wrote:Mam wieści dla zainteresowanych, moja dzisiejsza beta: 577,3 mIU/ml przy normie 5 tydz: 217 – 7138 wiec jestem bardzo szczęśliwa, że jak na razie wszystko ok.
Gratuluję, ale jestem w szoku ze udało ci się dzisiaj zrobić gdzieś bete
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
ecencia wrote:Dzięki dziewczyny. Ja kiedyś liczyłam tą owulację księżycową, teraz sprawdziłam z ciekawości i miałam ją 14.10 czyli dokładnie w pierwszym dniu tego owocnego cyklu. Związek pewnie żaden ale ciekawa zbieżność dat.
-
Bib, u nas we Wrocławiu diagnostyka ma chyba ze trzy laboratoria czynne 24h i ja tak sobie jedno upodobałam i odwiedzam je w wolne dni jak potrzebuję badania zrobić, ostatnio 1 listopada robiłam badania a kiedyś jeszcze też w jakieś święto i nie ma problemu żadnego.
Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ecencia wrote:Bib, u nas we Wrocławiu diagnostyka ma chyba ze trzy laboratoria czynne 24h i ja tak sobie jedno upodobałam i odwiedzam je w wolne dni jak potrzebuję badania zrobić, ostatnio 1 listopada robiłam badania a kiedyś jeszcze też w jakieś święto i nie ma problemu żadnego.
-
nick nieaktualnyecencia wrote:Mam wieści dla zainteresowanych, moja dzisiejsza beta: 577,3 mIU/ml przy normie 5 tydz: 217 – 7138 wiec jestem bardzo szczęśliwa, że jak na razie wszystko ok.
-
nick nieaktualnyecencia wrote:Bib, u nas we Wrocławiu diagnostyka ma chyba ze trzy laboratoria czynne 24h i ja tak sobie jedno upodobałam i odwiedzam je w wolne dni jak potrzebuję badania zrobić, ostatnio 1 listopada robiłam badania a kiedyś jeszcze też w jakieś święto i nie ma problemu żadnego.
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:karolla ale mi brakuje ciebie zawsze bylas obecna na forum a tak na grudniowym mi cicho bez ciebie:(
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej Ale tu wysyp mamusiek listopadowych mamy Super dziewczyny, gratuluję. Ja nie nastawiam się na listopad, w ogóle się nie nastawiam. Zaraz mija rok starań i nic. Nie będę Wam tu zasmucać wątku, bo w listopadzie jest on wyjątkowo pozytywny i szczesliwy Trzymam kciuki za kolejne testujące i będę wyczekiwać codziennie nowych serduszek przy Waszych nickach:)
kaarolaa, Plumb80, eunika, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:wiem wiem lepiej nie kusic losu jakos dam rade bez ciebie mam nadzieje;p
o wy juz jutro zaczynacie ja jeszcze mam pare dni dam mojemu spokoju zeby potem nie wymiekl hehe
a jak ogolnie samopoczucie???
ja po tej wizycie w klinice jestem duzo spokojniejsza i pełna nadzieji, chciałabym juz wiedziec czy sie dostalismy...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzwoniłam dzisiaj do mojej przychodni. Na spotkanie pierwsze umawiają dopiero od 8 tyg ciąży,a na pierwsze usg w 12 tyg. Muszę czekać,ale 02.12 terroryzuję przychodnię telefonami Anglicy inaczej patrzą na ciążę i kobieta objęta jest opieką dopiero od 8 tygodnia.Jeszcze 3
-
kaarolaa wrote:powoli mozemy zaczynac zeby odpowiedniego momentu nie przegapic kochana wy juz niedługo tez zaczniecie
a jak ogolnie samopoczucie???
ja po tej wizycie w klinice jestem duzo spokojniejsza i pełna nadzieji, chciałabym juz wiedziec czy sie dostalismy...
Ja narazie tak fajnie bez stresowo w porównaniu do tego jakiego mam stresa po owulacji nie nawidze tych 2 tygodni:) jestem tez troche spokojna bo mam ten monitoring to bede pewna kiefy bedzie owulka:)
-
nick nieaktualny