X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe mamusie
Odpowiedz

Listopadowe mamusie

Oceń ten wątek:
  • BiB Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    Mam wieści dla zainteresowanych, moja dzisiejsza beta: 577,3 mIU/ml przy normie 5 tydz: 217 – 7138 wiec jestem bardzo szczęśliwa, że jak na razie wszystko ok.

Gratuluję, ale jestem w szoku ze udało ci się dzisiaj zrobić gdzieś bete

Andzia33 lubi tę wiadomość

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    Dzięki dziewczyny. Ja kiedyś liczyłam tą owulację księżycową, teraz sprawdziłam z ciekawości i miałam ją 14.10 czyli dokładnie w pierwszym dniu tego owocnego cyklu. Związek pewnie żaden ale ciekawa zbieżność dat.
    Najważniejsze, że się udało :) Być może jednak ma to jakiś związek... Czekam y na jutrzejsze wieści od Malinkowego Oczekiwania, jeśli i jej się jutro powiedzie, to będzie znaczyło, że kalendarz księżycowy po prostu działa :)

relg3e5e54dwhg22.png
  • ecencia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bib, u nas we Wrocławiu diagnostyka ma chyba ze trzy laboratoria czynne 24h i ja tak sobie jedno upodobałam i odwiedzam je w wolne dni jak potrzebuję badania zrobić, ostatnio 1 listopada robiłam badania a kiedyś jeszcze też w jakieś święto i nie ma problemu żadnego.

Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    Bib, u nas we Wrocławiu diagnostyka ma chyba ze trzy laboratoria czynne 24h i ja tak sobie jedno upodobałam i odwiedzam je w wolne dni jak potrzebuję badania zrobić, ostatnio 1 listopada robiłam badania a kiedyś jeszcze też w jakieś święto i nie ma problemu żadnego.
    U nas tez mamy takie przy szpitalu :) osobno ale jest czynne codziennie 24/dobe

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja też poproszę:)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    Mam wieści dla zainteresowanych, moja dzisiejsza beta: 577,3 mIU/ml przy normie 5 tydz: 217 – 7138 wiec jestem bardzo szczęśliwa, że jak na razie wszystko ok.
    widzisz kochana wszystko jest jak najbardziej ok :) ładnie rosnie betka :) trzymam za Was kciuki :)

• oliwia85 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencja gratulacje !!:)

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • oliwia85 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolla ale mi brakuje ciebie zawsze bylas obecna na forum a tak na grudniowym mi cicho bez ciebie:(

kaarolaa lubi tę wiadomość

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia wrote:
    kochana podaj adres tego labu:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia85 wrote:
    karolla ale mi brakuje ciebie zawsze bylas obecna na forum a tak na grudniowym mi cicho bez ciebie:(
    no własnie tutaj tez nie ma Ciebie...a ja nie chce jeszcze pisac na grudniowych bo mam nadzieje, ze moze jakims cudem uda nam sie teraz :) od jutra zaczynamy serduszkowac i mam nadzieje, ze owocne ;) kochana powodzenia dla Ciebie...

• oliwia85 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem lepiej nie kusic losu jakos dam rade bez ciebie mam nadzieje;p
    o wy juz jutro zaczynacie ja jeszcze mam pare dni dam mojemu spokoju zeby potem nie wymiekl hehe

kaarolaa lubi tę wiadomość

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    kochana podaj adres tego labu:P
    juz mam, grabiszynska, traugutta i warszawska;)

• ecencia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laboratorium Diagnostyka
    ul. Grabiszyńska 105 (Dolnośląskie Centr. Chorób Płuc)

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • ecencia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam kartę stałego klienta, jest bezpłatna, wydają ja na miejscu, daje rabat 5% i wyniki przez internet

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej :) Ale tu wysyp mamusiek listopadowych mamy :) Super dziewczyny, gratuluję. Ja nie nastawiam się na listopad, w ogóle się nie nastawiam. Zaraz mija rok starań i nic. Nie będę Wam tu zasmucać wątku, bo w listopadzie jest on wyjątkowo pozytywny i szczesliwy :) Trzymam kciuki za kolejne testujące i będę wyczekiwać codziennie nowych serduszek przy Waszych nickach:)

kaarolaa, Plumb80, eunika, Andzia33 lubią tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia85 wrote:
    wiem wiem lepiej nie kusic losu jakos dam rade bez ciebie mam nadzieje;p
    o wy juz jutro zaczynacie ja jeszcze mam pare dni dam mojemu spokoju zeby potem nie wymiekl hehe
    powoli mozemy zaczynac zeby odpowiedniego momentu nie przegapic :) kochana wy juz niedługo tez zaczniecie :)
    a jak ogolnie samopoczucie???
    ja po tej wizycie w klinice jestem duzo spokojniejsza i pełna nadzieji, chciałabym juz wiedziec czy sie dostalismy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzwoniłam dzisiaj do mojej przychodni. Na spotkanie pierwsze umawiają dopiero od 8 tyg ciąży,a na pierwsze usg w 12 tyg. Muszę czekać,ale 02.12 terroryzuję przychodnię telefonami :) Anglicy inaczej patrzą na ciążę i kobieta objęta jest opieką dopiero od 8 tygodnia.Jeszcze 3 :)

• oliwia85 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    powoli mozemy zaczynac zeby odpowiedniego momentu nie przegapic :) kochana wy juz niedługo tez zaczniecie :)
    a jak ogolnie samopoczucie???
    ja po tej wizycie w klinice jestem duzo spokojniejsza i pełna nadzieji, chciałabym juz wiedziec czy sie dostalismy...

Ja narazie tak fajnie bez stresowo w porównaniu do tego jakiego mam stresa po owulacji nie nawidze tych 2 tygodni:) jestem tez troche spokojna bo mam ten monitoring to bede pewna kiefy bedzie owulka:)

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • oliwia85 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak Karola najgorsze to czekanie na telefonu ale jak was przyjmą to od kiedy możecie zacząć odrazu?

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia85 wrote:
    No tak Karola najgorsze to czekanie na telefonu ale jak was przyjmą to od kiedy możecie zacząć odrazu?
    mysle, ze po nowym roku juz powinnismy zaczac działac :)

‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ