Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi sie skoncyly wiec luzik teraz czekam na małpiszona i w nastepnym cyklu nie kupuje testów i nie mierze tempki tylko sie nie potrzebnie nakrecam czy owu jest czy nie ma .. blle.. juz mi to bokiem wychodzi
Bedzie cztery razy po dwa razy osiem razy raz po raz .. <hahaha>kaarolaa, Paula55, Malinkowe oczekiwanie, Ciapulinka, kierzynka, basiulkaa_89, mindusia, mała_mi, MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mi sie skoncyly wiec luzik teraz czekam na małpiszona i w nastepnym cyklu nie kupuje testów i nie mierze tempki tylko sie nie potrzebnie nakrecam czy owu jest czy nie ma .. blle.. juz mi to bokiem wychodzi
Bedzie cztery razy po dwa razy osiem razy raz po raz .. <hahaha>Ania_84, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:a jak i takie podejscie jest najlepsze ania ten Twoj wykres jest super, musi cos z niego wyjsc
Jeśli marzysz o bliźniętach, czas działa na Twoją korzyść. Im kobieta starsza, tym szansa na ciążę mnogą wzrasta.
Widać jakis cel w czekaniu może bedzie heheheSaramago, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:hehe moja mama miała 26 lat jak zaszła w ciaze blizniacza, takze nie ma reguły, ale zycze Ci blizniat z całego serca
kaarolaa, eunika, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam dzisiaj kryzys. Nawet mi się nie chce pisać dlaczego bo przecież wiadomo. Owulki nie ma, nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będzie. Dzidźki nie ma, za to jest zimno, ciemno i ponuro. Fuuuj!
Idę obiad robić i pouczę się języka dla odwrócenia uwagi.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja tez sie staram luzowac w tym cyklu. Mam nadzieje ze wytrzymam zeby testow tym razem nie robic za wczesnie : P ale zobaczymy jak to bedzie bo ja mam slaba silna wole he he
w tym cyklu pierwszy test zrobię dopiero po terminie @ nigdy już nie zrobię wcześniej i nie będę się nakręcałaAnia_84, Paula55, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej Babety ,pytanko mam ktoras z Was stosowala na lepszy sluz siemie lniane? prosze o podpowiedz jak konsumowac? od kiedy ? do kiedy?
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Kochane Gratulacje dla nowych mamusiek
Jak nigdy jeszcze nie mam objaw trądziku wiec loozik
Dostałam plamień mam nadzieje,ze to tylko plamienia i nieprzyjdzie @ na kolejne 9miesiecybasiulkaa_89 lubi tę wiadomość