Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Niemam testa
Poczekam jeszcze heheh
w środę mam wypłate może wtedy zrobiekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheheh
Ja niemam i sie ciesze Bo niemam zamiaru rozbic testa
Dosyc sie na nich zawiodlam
Bedzie co ma byc jak bedzie dziwny okres to nic Przyjdzie 2
A jak nie bedzie go wcale to zmykam do ginka
Da mi skierowanie na betke i bede miec za darmo
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:A jeśli nie wiesz jak się do tego zabrac to możesz zaprosic którąś z nas do przyjaciółek i w prywatnej wiadomości podac datę i godzinę urodzenia a my Ci wyliczymy
Probuje to obliczyc i za cholere mi to nie wychodzibasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:ja teraz tez z testowaniem czekam chociaz 2dni po ale na moj pech mam jedno test w szafce i bedzie mnie wredny kusil;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Ania ja piłam, dwie łyżeczki, zalewałam gorącą wodą i piłam raz dziennie od miesiączku do owulacji, podobno zalecają dwa razy dziennie ale nie dałabym rady, no i można cały cykl oczywiście jeśli ktoś lubi
Paula_29, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do siemienia lnianego to mogę polecić sposób picia, który jest smaczniejszy. Co prawda ja tak piłam nie na śluz a na ból gardła, ale siemię to siemię.
Zalewam dwie łyżeczki gorącym mlekiem i dodaję łyżeczkę miodu. Jest bardzo smaczne nawet. Na gardło na pewno pomaga i na śluz myślę, że też wpływa.kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja mam jeden w szafce, od wrzesnia tam lezy i niech czeka nie bede robiła...wiem ze u mnie sa @ co 26, 27 lub 28 dni. dopiero po 29 dniu zrobie...dziewczyny powodzenia dla Was
Iwka lubi tę wiadomość