Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:Dzień Dobry kobietki
Po 15 odbieram wczorajszą betę i zobaczymy co mi tam napiszą?
Wczoraj robiłam test i nie jestem pewna czy to był cień ,czy miałam zwidy wnerwiłam się i wyrzuciłam test.Więc zobaczymy dziś.
Czuję się bardzo ciążowo,większe piersi i ból jajnika i podbrzusza,tempka ciągla wysoka no ale zobaczymy.
Gratulacje zaciążonym!
Witam nowe dziewczyny!Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Dzień Dobry kobietki
Wczoraj robiłam test i nie jestem pewna czy to był cień ,czy miałam zwidy wnerwiłam się i wyrzuciłam test.Więc zobaczymy dziś.
Czuję się bardzo ciążowo,większe piersi i ból jajnika i podbrzusza,tempka ciągla wysoka no ale zobaczymy.
Gratulacje zaciążonym!
Witam nowe dziewczyny!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mnie jajnik coraz mocniej boli, jutro juz powinna byc owulka niech tylko ładnie pecherzyk peknie i jajeczko spotka sie z plemniczkiem, moze jakis jeden, jedyny, silny chłopak sie znajdzie...
eunika, Ciapulinka, Iwka, celia, Andzia33, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Dzień Dobry kobietki
Gratulacje zaciążonym!
Witam nowe dziewczyny!
Andziu jestem przekonana ze bedzie pozytywna betakaarolaa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje zaciążonym!
Witam nowe dziewczyny!
Objawy świadczą, że będzie dobrze, czekamy na betęIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje zaciążonym!
Witam nowe dziewczyny!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Halo halo! Dziewczyny nie śpimy! Serduszkujemy, fasolkujemy!
Chyba dopada mnie głupawka :-p jednym słowem siedzenie w domu mi nie służykaarolaa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinkowe oczekiwanie wrote:Halo halo! Dziewczyny nie śpimy! Serduszkujemy, fasolkujemy!
Chyba dopada mnie głupawka :-p jednym słowem siedzenie w domu mi nie służyMalinkowe oczekiwanie, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobra dopadła mni wredna deprecha co rusz mi sie ryczy
wszystkko na nie idzie dzis
niech ten dzien juz sie skonczy ...eunika, Paula_29, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dobra dopadła mni wredna deprecha co rusz mi sie ryczy
wszystkko na nie idzie dzis
niech ten dzien juz sie skonczy ...
Kochana bierz się w garść!! ja staram się nie poddawać chociaż pogoda za oknem natychmiast wywołuje depresję.ale kto da radę jak nie my?Ania_84, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:Kochana bierz się w garść!! ja staram się nie poddawać chociaż pogoda za oknem natychmiast wywołuje depresję.ale kto da radę jak nie my?
Niech juz małzyk wraca i wezmie mnei do domu przynajmenij tam moge w spokoju poryczec, przytulic sie i wyglaskac kota ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 14:14
eunika, kaarolaa, dodinka, Andzia33, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Ehhh wszedzie tylko kasa i kasa co za kraj
Aniu glowa do gory!!!! Choc wiem ze moze byc ciezko... Mi oststnio tez coraz gorzej i chciala bym wrocic do kraju. Miec rodzine i przyjaciol blisko szczegolnie teraz. Niestety sie nie zapowiada
Aniu dasz rade! Bardz silna. A ja tymczasem do pracy
Do wieczora:)Andzia33 lubi tę wiadomość