Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh..musze sie wyryczec zeby pozniej sie usmiechnac ja juz tak mam pol dnia porycze a pozniej m i przechodzi wnerwilam sie i mi puscily nerwy ..
dac rade dam.. ale wiem jedno - koniec z tempkami, obserwacjami itp, itd- chce miec spokojne swieta a nie swirowac ze moze sie udało .. wale to juz generalnie niech sie dzieje co chce musze przed swietami z małzem ogarnac dom... i nasze zycie ..bo ostatnie 2 miechy za duzo nam nabruzgały w zyciu ..AnBe, eunika, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustynaS wrote:Iwka Jesteś jedyna! Dobrze że tu Jesteś i stawiasz nas do pionu
Malinkowe oczekiwanie, eunika, JustynaS, Iwka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmn ... jakby to rzec ...
dziś jest mój 31dc (zazwyczaj mam około 28dni), ale nadal momentami czuję się jak przed @ ...
wczoraj zrobiłam 3 testy z allegro .... - pozytywne ... a;e machnełam ręką - no bo z allegro ...
dziś rano kupiłam taki apteczny test i wyszły 2 kreski , druga słabsza, no ale widoczna ...
idę jutro na betę i to chyba wsio wyjaśni ...
jeszcze w to nie wierzę, bo byłby to CUD , dlatego jeszcze się nie cieszę tak wiecie ... na całego ...
Zobaczymy ...
no chyba że testy się pomyliły ...Ania_84, kaarolaa, MalutkaEve, Andzia33, Iwka, celia, alma lubią tę wiadomość
-
Na pewno sie nie pomyliły a my czekamy tu jutro na piekna bete
Andzia33, Iwka, alma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Jeżeli rano zrobię betę, to po południu już powinny być wyniki ?
Nie wiem, nigdy nie robiłam, więc pytam ...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde, tylko martwią mnie momentami te jakby skurcze w podbrzuszu ... i metal w ustach ... fuuuj
Mąż jeszcze nie wie ... jak beta wyjdzie pozytywnie to dopiero mu powiem ...
A do gina we wtorek...jeżeli wszystko pójdzie po mojej mysli ...
kaarolaa, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość