Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak ja dziś zasnę ... najgorsze że mężowi ani mru mru ... dobrze że ma 2ga zmianę dziś i w domu bedzie koło 23cie bo tak to bym chyba zwariowała
Czy myślicie że po wyniku (daj boże doooobrej bety), można już śmiało zakomunikować mężowi ? bo lekarz dopiero we wtorek ...Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Jak ja dziś zasnę ... najgorsze że mężowi ani mru mru ... dobrze że ma 2ga zmianę dziś i w domu bedzie koło 23cie bo tak to bym chyba zwariowała
Czy myślicie że po wyniku (daj boże doooobrej bety), można już śmiało zakomunikować mężowi ? bo lekarz dopiero we wtorek ...
no pewnie że powiedz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoczekam do jutra bo muszę kupić coś małego z tej okazji ,,, smoczuś lub body ... z napisem coś w stylu najlepszy tata plus test ciążowy - jeszcze jutro rano robię jeden
Andzia33 Ty też czekasz na wynik ... najgorsze czekanie ... ja jutro prywatnie idę więc mam nadzieję że jutro będę wiedzieć ...Andzia33, kaarolaa, Ciapulinka, alma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:to cos popieprzyłam pewnie ale Ty też na betę czekasz?
tak od testów to ja wczoraj 3 z allegro, dziś rano jeszcze 1 z allegro i jeden apteczny ... kurde...to 5 jest a ja myślałam że 4Andzia33, MalutkaEve, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwka wrote:I jedna z moich przyjaciółek ujrzała dwie kreseczki
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-),
11 lis JustynaS (-), fabiola (-), aswalda
12 lis Kierzynka, Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie (-)
13 lis Siodemka , basiulkaa_89, Andzia33, paszczakin (-)
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04, Jaga
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek, Natasza82
PIĘKNIE TO WYGLĄDAmaximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
kurde ... chyba jednak dziś powiem męzowi , bo jak jutro będę o 7 wstawać żeby jechać na bete to przecież będzie pytał gdzie ja tak rano jadę ...
co myślicie - powiedzieć dziś czy jutro ?kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ehh..musze sie wyryczec zeby pozniej sie usmiechnac ja juz tak mam pol dnia porycze a pozniej m i przechodzi wnerwilam sie i mi puscily nerwy ..
dac rade dam.. ale wiem jedno - koniec z tempkami, obserwacjami itp, itd- chce miec spokojne swieta a nie swirowac ze moze sie udało .. wale to juz generalnie niech sie dzieje co chce musze przed swietami z małzem ogarnac dom... i nasze zycie ..bo ostatnie 2 miechy za duzo nam nabruzgały w zyciu ..
Więc proszę chwileczkę popłakać i się wziąć w garśćkaarolaa, Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
JustynaS wrote:Iwka Jesteś jedyna! Dobrze że tu Jesteś i stawiasz nas do pionu
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny