Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Hmn ... jakby to rzec ...
dziś jest mój 31dc (zazwyczaj mam około 28dni), ale nadal momentami czuję się jak przed @ ...
wczoraj zrobiłam 3 testy z allegro .... - pozytywne ... a;e machnełam ręką - no bo z allegro ...
dziś rano kupiłam taki apteczny test i wyszły 2 kreski , druga słabsza, no ale widoczna ...
idę jutro na betę i to chyba wsio wyjaśni ...
jeszcze w to nie wierzę, bo byłby to CUD , dlatego jeszcze się nie cieszę tak wiecie ... na całego ...
Zobaczymy ...
no chyba że testy się pomyliły ...maximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:a ja mam przed soba tylko 2 jedno dzisiaj i jedno jutro rano, bo mezu od razu po pracy jedzie do rodzicow na tydzien a ja zostaje tutaj... ciekawe czy tyle serduszek wystarczy??? mam nadzieje ze tak...
czasem wystarczy az a dobrze
kochana poprzeglądaj sobie wykresy niektórych dziewczyn ...
kciukam ...
fuuuuj w buzi mam metal ... help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak!!!ma!!!być???!!!!kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:czasem wystarczy az a dobrze
kochana poprzeglądaj sobie wykresy niektórych dziewczyn ...
kciukam ...
fuuuuj w buzi mam metal ... help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak!!!ma!!!być???!!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:no tak czasem wystarczy jedno ale nie w moim przypadku, tzn nie w naszym, moim i meza bo oboje jestesmy w tej małej grupie par, ktore razem maja problemy...ja mam prawie niedrozne jajowody a maz słabe nasienie. leci mi juz 30 cykl staran i mysle, ze mało wcale nam nie pomoze...chociaz szanse niby jakies sa, od grudnia do in vitro podchodzimy...
słabe nasienie ... u ojego m...wykryto POJEDYNCZE PLEMNIKI !!!!
byliśmy u urologa przepisał antybiotyk (bo były leukocyty), testosteron i androvit ...
dlatego tak w to jeszcze nie wierzę, w ten CUD ... bo u nas tez to jest CUD ... naprawdę
a wszystkim wierzącym polecam ... nowennę pompejańską ...kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:słabe nasienie ... u ojego m...wykryto POJEDYNCZE PLEMNIKI !!!!
byliśmy u urologa przepisał antybiotyk (bo były leukocyty), testosteron i androvit ...
dlatego tak w to jeszcze nie wierzę, w ten CUD ... bo u nas tez to jest CUD ... naprawdę
a wszystkim wierzącym polecam ... nowennę pompejańską ...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:jednak cuda moga sie zdazyc, ale ja mam juz dosc czekania, albo chyba bardziej moj maz, codziennie po owulce pyta sie mnie czy teraz sie udało i tak juz jest od kilku cykli...czasem chyba jemu bardziej zalezy niz mi ja sie pogodziłam z tym, ze szybko sie nie uda, ale ze wzgledu na niego podjelismy decyzje o in vitro tym bardziej, ze załamał sie po odebraniu jego wynikow...
wiem że jest cięzko ... my tez przezywaliśmy ciężkie chwile ... mąz chodził struty ... jak to pojedyncze plemniki jak mają ich być miliony ...
Trzymam za Was kciuki mocno ... najważniejsze że macie siebie ...kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:wiem że jest cięzko ... my tez przezywaliśmy ciężkie chwile ... mąz chodził struty ... jak to pojedyncze plemniki jak mają ich być miliony ...
Trzymam za Was kciuki mocno ... najważniejsze że macie siebie ...maximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
maximka ja mam tylko lewy jajowod i jajnik jestem po ciazy pozamacicznej i tez mysle ze ten jajowod moze byc niedrozny w srode za tydz ide do gin sie zapytac czy da jakies inne leki oprocz kwasy foliowego 15mg i acardu tez bym chciala miec 2 dziecko...a jak nie to tez mysle nad in vitro ale to ostataczna wersja zaciazenia....
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochane boję się, że to tylko sen ale... chyba mi się udało!
beta 8,9 nie robi ogromnego wrażenia ale ewidentnie to więcej niż 1 czy nawet 5 Powtórzę w piątek no i wtedy dopiero będę miała pewnośc. Jak na razie ręce mi się trzęsą, gorąco mi i i i ... i kurcze no nie wierzę, że mimo tego co mówił gin mogło się jednak udacKlif, kaarolaa, maximka84, celia, Paula_29, Iwka, Paula55, Ciapulinka, Andzia33, alma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinkowe oczekiwanie wrote:kochane boję się, że to tylko sen ale... chyba mi się udało!
beta 8,9 nie robi ogromnego wrażenia ale ewidentnie to więcej niż 1 czy nawet 5 Powtórzę w piątek no i wtedy dopiero będę miała pewnośc. Jak na razie ręce mi się trzęsą, gorąco mi i i i ... i kurcze no nie wierzę, że mimo tego co mówił gin mogło się jednak udac
Aaaa to super! Bardzo się cieszę i gratuluję!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-),
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka, Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33, paszczakin (-), Camilia maximka84
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek, Natasza82Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 20:02
maximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinkowe oczekiwanie wrote:kochane boję się, że to tylko sen ale... chyba mi się udało!
beta 8,9 nie robi ogromnego wrażenia ale ewidentnie to więcej niż 1 czy nawet 5 Powtórzę w piątek no i wtedy dopiero będę miała pewnośc. Jak na razie ręce mi się trzęsą, gorąco mi i i i ... i kurcze no nie wierzę, że mimo tego co mówił gin mogło się jednak udacMalinkowe oczekiwanie, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
beta 8,9 nie robi ogromnego wrażenia ale ewidentnie to więcej niż 1 czy nawet 5 Powtórzę w piątek no i wtedy dopiero będę miała pewnośc. Jak na razie ręce mi się trzęsą, gorąco mi i i i ... i kurcze no nie wierzę, że mimo tego co mówił gin mogło się jednak udac
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
BO ...
CUDA
SIE
ZDARZAJĄ!!!!!!!!!!1
TRZYMAM KCIUKI!!!Malinkowe oczekiwanie, kaarolaa, celia, Ciapulinka, Andzia33, alma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaS wrote:LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-),
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka, Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33, paszczakin (-), Camilia maximka84
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek, Natasza82
...dziękuję za serduszko obok mojego nicka - kurcze bardziej wierzycie niż ja ...
płakać mi się chce !!!!!
kaarolaa, Malinkowe oczekiwanie, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że mój Bąbelek na prawdę jest i że za 9 miesięcy go przytulę. Na razie kochane trzymajcie kciuki aby beta ładnie przyrosła i módlcie się za mnie i moją fasoleczkę aby jej u mnie dobrze było i by nie chciała mnie opuścic.
maximka84, kaarolaa, Iwka, Ciapulinka, Andzia33 lubią tę wiadomość