Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka, Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33, paszczakin (-), Camilia maximka84 ,
Nimlot
14 lis maja35
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek, Natasza82
Kolejne serduszko
Ciapulinka, eunika, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
myślałam, że to jak zwykle moja schiza ale od kilku dni mam mega wielkie piersi a sutki zrobiły się fioletowe i bolą... najgorsze jest to, że nawet jeśli to jest objaw, którego nigdy tak nie miałam jak teraz to pewnie nic nie znaczy... czemu nie może być tak standardowo a potem jak się uda to od razu wiesz? marzenia....
celia, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek
Mam do Was pytanko ... robiłam dziś badanie na betę - czy na to badanie powinnam być na czczo ?
...wypiłam kawę, bo bez kawy wyjść z domu nie moge, bo potem taki mam ból głowy ...
Skusiłam się bo w sumie nie robiłam żadnej morfologii ani nic ...
Powiedzcie mi że to nie ma wpływu , bo już schizy mam
Ps. wynikim po 12tej ... u mnie bez zmian ... metal w ustach trwa ;| fuuujeunika, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Dzień doberek
Mam do Was pytanko ... robiłam dziś badanie na betę - czy na to badanie powinnam być na czczo ?
...wypiłam kawę, bo bez kawy wyjść z domu nie moge, bo potem taki mam ból głowy ...
Skusiłam się bo w sumie nie robiłam żadnej morfologii ani nic ...
Powiedzcie mi że to nie ma wpływu , bo już schizy mam
Ps. wynikim po 12tej ... u mnie bez zmian ... metal w ustach trwa ;| fuuuj
zaraz Ci na pewno dziewczyny odpowiedzą, ja raczej na pewno byłam po śniadaniu ale to już kilka miesięcy temu i nie pamiętam ale raczej jedzonko nie ma wpływu na hcgIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czy ktoras moze mi wyjasnic co na wykesie oznaczaja czerwone linie i liczby?jestem nowa i nie we wszystkim sie jszcze orientuje:( z gory dziekuje dziewczyny za odpowiedz:) i kazdej z Was zycze oczywiscie powodzenia:)
eunika, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
kasia -
kasia m wrote:czy ktoras moze mi wyjasnic co na wykesie oznaczaja czerwone linie i liczby?jestem nowa i nie we wszystkim sie jszcze orientuje:( z gory dziekuje dziewczyny za odpowiedz:) i kazdej z Was zycze oczywiscie powodzenia:)
Kochana linie wyznaczają Ci dzień owulacji i linię pniżej której nie powinna spaść temperatura a liczby to odliczanie dni fazy lutealnej czyli od pierwszego dnia po owulacji do ostatniego przed @celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Andzia a Ty poinformowałaś przyszłego Tatusia ... ?
Tak czeka już niecierpliwie,powiedziałam mu 10,11 ,że czuję się inaczej i myślę ,że się uda a teraz zobaczymy ,czy nie kłamałam.
Przedwczoraj przytachał chodzik od kolegi ,bo przecież niedługo będzie potrzebny!Ania_84, basiulkaa_89, maximka84 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny