Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Mam nadzieję, że mój Bąbelek na prawdę jest i że za 9 miesięcy go przytulę. Na razie kochane trzymajcie kciuki aby beta ładnie przyrosła i módlcie się za mnie i moją fasoleczkę aby jej u mnie dobrze było i by nie chciała mnie opuścic.
Gratulacje ale fajna niespodzianka gratuluje !Malinkowe oczekiwanie, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję kolejnym zafasolkowanym U mnie pojawił się już ból piersi, który zawsze pojawia się na ok. 10 dni przed terminem @, więc chyba i tym razem się nie udało. Kiedys mi się wydawało, że tak łatwo jest zajść w ciążę a tu się okazuje, że prawda wygląda zupełnie inaczej.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:kochane boję się, że to tylko sen ale... chyba mi się udało!
beta 8,9 nie robi ogromnego wrażenia ale ewidentnie to więcej niż 1 czy nawet 5 Powtórzę w piątek no i wtedy dopiero będę miała pewnośc. Jak na razie ręce mi się trzęsą, gorąco mi i i i ... i kurcze no nie wierzę, że mimo tego co mówił gin mogło się jednak udac
cudownie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Mam nadzieję, że mój Bąbelek na prawdę jest i że za 9 miesięcy go przytulę. Na razie kochane trzymajcie kciuki aby beta ładnie przyrosła i módlcie się za mnie i moją fasoleczkę aby jej u mnie dobrze było i by nie chciała mnie opuścic.
Gratuluje!!!
trzymam kciuki i daj znać jak beta gdy powtórzysz:) -
Malinkowe oczekiwanie wrote:kochane boję się, że to tylko sen ale... chyba mi się udało!
beta 8,9 nie robi ogromnego wrażenia ale ewidentnie to więcej niż 1 czy nawet 5 Powtórzę w piątek no i wtedy dopiero będę miała pewnośc. Jak na razie ręce mi się trzęsą, gorąco mi i i i ... i kurcze no nie wierzę, że mimo tego co mówił gin mogło się jednak udacAndzia33 lubi tę wiadomość
-
JustynaS wrote:LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-),
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka, Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33, paszczakin (-), Camilia maximka84
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek, Natasza82
ja testowałam 10.11 i również się dopisuje do tej listy, z wynikiem pozytywnym
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Update baaardzo pozytywny
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka, Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33, paszczakin (-), Camilia maximka84 ,
Nimlot
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek, Natasza82Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 08:21
AnBe, Ciapulinka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co ja tu widzę? wczoraj nie mogłam z Wami posiedzieć a tu znowu nowiutkie serduszka!! gratuluję dziewczynki
u mnie dziś tempka delikatnie w górę, tym bardziej, że zmierzyłam pół godz wcześniej ale niestety jeszcze ma 2 dni żeby spaść. Jeśli pojutrze lub jutro spadnie to nie testuję bo nie ma sensu. No chyba, że będzie niespodzianka i się udakaarolaa, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość