Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zafasolkowane powiedzcie mi, czy ten cykl, w którym się udało był inny niż poprzedni?Czy objawy były inne? Czy może w ogóle ich nie było? A może wszystkie objawy wskazywały na @ i była to dla Was niespodzianka?
eunika lubi tę wiadomość
-
Klif wrote:Dziewczyny zafasolkowane powiedzcie mi, czy ten cykl, w którym się udało był inny niż poprzedni?Czy objawy były inne? Czy może w ogóle ich nie było? A może wszystkie objawy wskazywały na @ i była to dla Was niespodzianka?
basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie mogę sie napatrzeć na te wszystkie serduszka na liscie Dziewczyny gratuluję Wam z całego serca
Andzia33 lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Klif wrote:Dziewczyny zafasolkowane powiedzcie mi, czy ten cykl, w którym się udało był inny niż poprzedni?Czy objawy były inne? Czy może w ogóle ich nie było? A może wszystkie objawy wskazywały na @ i była to dla Was niespodzianka?
Mój był inny niż poprzedni, ale nie chciałam w to wierzyć i wciskałam sobie że to tylko moja wyobraźnia- nie chciałam kolejny raz się rozczarować. Cycki bolały jak w każdym poprzednim cyklu, a bóle miesiączkowe były wyjątkowo intensywne, zaczęły się wcześniej i bardziej bolało niż zwykle, a to było dla mnie dziwne bo moje bóle na @ przychodziły najwcześniej dzień przed. Miałam bardzo dziwny koloryt skóry na twarzy (takie duże przebarwienia, aj ogólnie mam brzydką cerę, ale wtedy to była masakra. Mąż zauważył, że bardzo powiększyły mi się brodawki i przede wszystkim zawsze po dupku mnie mdliło, a w tym cyklu to nic a nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 11:29
-
maximka84 wrote:kochana a 2gą betę zlecił Ci lekarz czy idziesz tak ''sama od siebie...'' ?
kciukam
Lekarz mi kazał, mam sprawdzić przyrost bety (swoją drogą ta moja wtorkowa beta to nie jest zbyt wysoka w porównaniu do innych dziewczyn- ale może zagnieżdzenie było później i to dlatego...)
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Kochane ... moja beta to 350,20 mlu/ml ...
Czy to jest to o czym ja myslę ???!!!
Ps...nie za mała ?
maximka84, Iwka, Ciapulinka, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka(-), Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33, paszczakin (-), Camilia maximka84 ,
Nimlot
14 lis maja35
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek, Natasza82
-
Witam i gratuluje wszystkim listopadowym mamusią.. super ze taka pora roku zadziałała na plemniory i jajeczka i udało się większości .. To bardzo motywujące...dla większości tu przebywających..
Ja mule dziś.. teraz jest mnie mniej ., ale o wszystkich mysle i wysyłam myślowe wirusy a jak nie myślowe to wirtualne..
Jak tak patrzę to co będzie w grudniu 100 % frekwencji..
nie będę nadrabiać bo musiałabym całe 52 strony , ale umysłem jestem z WAMi...
stary wyjadacz klawiatury i zaplytego monitora..eunika, Iwka, kaarolaa, mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyKlif wrote:Maximka gratulacje Ciąża jak ta lala Maximka, Ecencia napiszecie mi i Eunice jak było u Was z tym cyklem?
Kochana jeśli o mnie chodzi - żadnych specjalnych objawów ... tylko parę dni po owulacji na papierze podczas siku siku dostrzegłam jakby troszkę krwi ... (zagnieźdzenie?) ... poza tym szykowałam się na okres ... jak co miesiąc - bóle jak na @, ból piersi. Chodziłam już z wkładkami dopiero po 2 dniach jak miała się pojawić @ doszedł metaliczny posmak w ustach...i mam go w sumie cały czas.
Poza tym - objawy - u mnie typowo jak na @Klif, eunika, Iwka, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja opuszczam listopad - zaczyna się @ ale bede tu zagladac i patrzec jak sie pojawiaja Buziaki i powodzenia dziewczynki
eunika, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiB wrote:jutro kończę 25 Idealny wiek do zostania mamusią
a ja 25 listopada mam urodzinki !!!
Bib - czy lekarz robił Ci już USG, czy coś - jak potwierdził ciążę ? Na podstawie bety czy badania ?
Sorki, ale ciemna jestem w te klockiIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Kochane ... moja beta to 350,20 mlu/ml ...
Czy to jest to o czym ja myslę ???!!!
Ps...nie za mała ?
Maximko nie ma powodów do niedowierzania - to ładna beta.
Moja pozostawia na razie wiele do życzenia. Zobaczymy co będzie jutro
A Tobie szczerze gratuluję! :-*
Trzymaj kciuki bym i ja mogła zacząc się cieszyc po jutrzejszym wynikuPaula55, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość