Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywłaśnie przyszła @ jestem załamana, nie mogę uwierzyć.Ciągle nie mogę patrzeć na wszystkie moje koleżanki które albo właśnie urodziły albo zaszły w ciąże. to straszne:( robię się zgorzkniała, nieznośna i zazdrosna
Ania_84, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agatasssss wrote:właśnie przyszła @ jestem załamana, nie mogę uwierzyć.Ciągle nie mogę patrzeć na wszystkie moje koleżanki które albo właśnie urodziły albo zaszły w ciąże. to straszne:( robię się zgorzkniała, nieznośna i zazdrosna
-
agatasssss wrote:właśnie przyszła @ jestem załamana, nie mogę uwierzyć.Ciągle nie mogę patrzeć na wszystkie moje koleżanki które albo właśnie urodziły albo zaszły w ciąże. to straszne:( robię się zgorzkniała, nieznośna i zazdrosna
główka do góry
" Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. "kada24, kaarolaa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:Ja też mam dziś dzień "wyjca", wyć mi się chce z byle powodu.. klasyczny PMS mnie dopadł...
@!!!!! qrwa!!!! gdzie jesteś..???????????????????!!!!!!!!!!!!!
sory.....
Iwka gdzie jestes mamy tu kryzysik !!!kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przytulam :* -
AnBe wrote:Ja też mam dziś dzień "wyjca", wyć mi się chce z byle powodu.. klasyczny PMS mnie dopadł...
sory.....
Kochane dziewczyny z objawami depresji, polecam wątek z dowcipami. Może poprawi wam humor :*** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatasssss wrote:właśnie przyszła @ jestem załamana, nie mogę uwierzyć.Ciągle nie mogę patrzeć na wszystkie moje koleżanki które albo właśnie urodziły albo zaszły w ciąże. to straszne:( robię się zgorzkniała, nieznośna i zazdrosna
Doskonale wiem co czujesz ... my też walczyliśmy 2 lata, a jak się okazało że u męża w nasieniu wykryto POJEDYNCZE PLEMNIKI i tekst urologa : no jak chce pan szybko dziecko to in vitro; byliśmy załamani ...
Nie będę cie pocieszać bo wiem że mało to daje, ale ... kiesyś się uda - zobaczysz, tymbardziej - jeżeli oboje jestescie zdrowi to .... z górkiAndzia33 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sory.....kaarolaa, eunika, AnBe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:naszego lekarza od beznadziejnych sytuacji brak niestety ale napewno niedługo tu zajrzy i wtedy czyms Was dziewczyny rozsmieszy
kaarolaa, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jeśli o mnie chodzi to czułam się zwyczajnie, żadnych typowych objawów, jedynie dość mocne kłucie lewego jajnika( tego z którego odbywała się owulka) Doczytałam gdzieś, że to powiększające się ciałko żółte. Reszta objawów jak na miesiączkę.
I jeszcze 5 dni przed zrobieniem testu obudził mnie w nocy ogromny ból brzucha tak jakbym się czymś przytruła, ale bolało tak w dole. Wtedy myślałam, że coś zjadłam i jakaś grypa żołądkowa, ale rano po bólu ani śladu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 19:26
eunika, MalutkaEve, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dopisuje się do Was Kochane, jeżeli można oczywiście trochę późno ale jakoś nie przyuważyłam tego wątku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 21:00
celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny