Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:kochane boję się, że to tylko sen ale... chyba mi się udało!
beta 8,9 nie robi ogromnego wrażenia ale ewidentnie to więcej niż 1 czy nawet 5 Powtórzę w piątek no i wtedy dopiero będę miała pewnośc. Jak na razie ręce mi się trzęsą, gorąco mi i i i ... i kurcze no nie wierzę, że mimo tego co mówił gin mogło się jednak udac
Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytyle serduszek na raz to ja nie widziałam, gratulacje wam,mi dzis tempka skoczyla , mam nadzieje ze się utrzyma, jakby co to29 powinnam dostać @ no i w tym czasie bede testować mam nadzieje, ze dołączę do serduszek listopadowych
maximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki z rana nasz lista wyglada cudownie i mam nadzieje ze druga polowa listopada bedzie mila tez duzo serduszek :-)Wszystkim nowym mamusia gratuluje z calego serca i zycze spokojnych 9 miesiecy :-*
maximka84, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry, przyszła czerwona wredota. Nowy cykl czas zacząć
tak więc z czystym sumieniem można na liście postawić przy mnie (-)
miłego dnia i raz jeszcze gratulacje dla listopadowych mamusiek tych obecnych i tych co jeszcze w listopadzie nimi zostaną
Paula_29, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
alma wrote:malinkowe czytam i oczom nie wierzę? Czyżby. Się jednak udało? Widziałam wcześniej minusik u Ciebie i pomyślałam, że chyba jednak ten nasz kalendarzyk księżycowy zawiódł, a tu ci taka nowina!!!gratuluję
Alma dziś powtarzam betę, więc zobaczymy co będzie...Iwka, Paula_29, Andzia33, alma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Malinkowe - trzymam kciuki
Ps. nie wiecie co stało się z wątkiem utworzonym przez Plumb_80 ... ? Wątek brzmiał coś w stylu: udało się, listopad 2013 ... \
Albo już ślepnę i nie mogę go znaleźćIwka, Malinkowe oczekiwanie, Paula_29, Andzia33, alma lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Dzien doberek
Ps. nie wiecie co stało się z wątkiem utworzonym przez Plumb_80 ... ? Wątek brzmiał coś w stylu: udało się, listopad 2013 ... \
Albo już ślepnę i nie mogę go znaleźćMalinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Alma dziś powtarzam betę, więc zobaczymy co będzie...
Malinkowe oczekiwanie, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzięki kobitki za wsparcie. Wyniki będę miała ok 18:00. Boję się co tam zobaczę... jutro śmignę do gina tak czy inaczej, żeby skontrolowac torbiel. Bo tak mnie jajnik bolał, że ho ho.
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Dzien doberek
Albo już ślepnę i nie mogę go znaleźć
został przeniesiony do działu o ciążyIwka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Dla przypomnienia lista
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex , Kruszynka
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka, Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33, paszczakin (-), Camilia maximka84 ,
Nimlot
14 lis maja35 , mikaaa
15 lis Jaga, Sergi
16 lis eunika
19 lis AnBe (-), Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa