Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Statystyka na dzień dzisiejszy z naszej listy:
2/3 testujących
(-) 1/3 testujących
I to jest bardzo podnoszące na duchu
Nie mogę się napatrzeć na te serducha, superAndzia33, Ciapulinka, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka (-), Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33(-), paszczakin (-), Camilia maximka84 ,
Nimlot
14 lis maja35 , mikaaa
15 lis Jaga, Sergi
16 lis eunika
19 lis AnBe (-), Natka, Blue00
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04, alma
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif, Amela
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
29 lis justysia90
30 lis Olgenek, Natasza82Andzia33 -
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki ja już świruję powoli, tempka prawie wcale nie spadła i tylko robi mi nadzieję, jeśli owu była tak jak zaznaczona to jutro termin @. I już dzisiaj czuję się małpowato, boli brzuch i jajniki. Najgorsze jest to, że ciągle mam nadzieję a potem będzie jak zwykle... a może jednak maleństwo u mnie zamieszka?
Ania_84, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:hej dziewczynki ja już świruję powoli, tempka prawie wcale nie spadła i tylko robi mi nadzieję, jeśli owu była tak jak zaznaczona to jutro termin @. I już dzisiaj czuję się małpowato, boli brzuch i jajniki. Najgorsze jest to, że ciągle mam nadzieję a potem będzie jak zwykle... a może jednak maleństwo u mnie zamieszka?
eunika trzeba wierzyc i miec nadzieję - mimo wszystko, a będzie dobrzeeunika, Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:hej dziewczynki ja już świruję powoli, tempka prawie wcale nie spadła i tylko robi mi nadzieję, jeśli owu była tak jak zaznaczona to jutro termin @. I już dzisiaj czuję się małpowato, boli brzuch i jajniki. Najgorsze jest to, że ciągle mam nadzieję a potem będzie jak zwykle... a może jednak maleństwo u mnie zamieszka?
A dzis po prostu sie zrelaksuj wyłącz kompa i nie patrz na wykres jesli fasoleczka zakiełkowała małpa nie przyjdzieeunika, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
jesteście kochane tylko żeby to było takie proste macie rację, wyłączam kompa i postaram się o tym nie myśleć. już i tak nic nie zmienię a jutro wszystko się okaże
to do jutra, dam znać chyba że się załamię i będę w depresjiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 15:35
Ania_84, Malinkowe oczekiwanie, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:jesteście kochane tylko żeby to było takie proste macie rację, wyłączam kompa i postaram się o tym nie myśleć. już i tak nic nie zmienię a jutro wszystko się okaże
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co Wam powiem ?
Najlepiej jest się mile zaskoczyć
Ja na luzaka - nie mierzyłam temp. , nie pisałam jaki śluz itp,,, zaznaczyłam tylko na wykresie 1wszy dzień @ i serduszkowanie i mniej więcej kiedy maiała by przyjść @ ... bez stresu
Tylko 1 cykl miałam tak na tip top uzupełniany ... specjalnie nawet termometr kupiłam - i uzywałam go tylko przez 1 cykl ... kosztowało mnie to za dużo stresów, to mierzenie temp., analizowanie, porównywanie z innymi ... a potem ... jaka złość, żal i łzy ...
Dlatego i Wam życzę i luzu i szczęściaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Ania ma rację - bo ja już dzisiaj też wariuję
Ale wciąż wierzę i mam nadzieję na szczęśliwy finał
Ja wierze ze bedzie dobrze i wez sobie zrob moze meliske albo herbatke obejrzyj filmek jakis spedz z druga osoka czaskaarolaa, Malinkowe oczekiwanie, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja chciałam poznac tak z ciekawości jak mój organizm się zachowuje i się okazało, że co cykl to inaczej, więc nie ma reguły Ale wychodzę z założenia że co ma byc to będzie, bo i tak nie jesteśmy w stanie tego zmienic. Więc albo będzie wielka radośc albo spięcie pośladków i dalej do przodu. No bo przecież nie można się poddawac. Jak już zacytowałam kiedyś wcześniej "każda bitwa naszego życia czegoś nas uczy". A ja w końcu wygram walkę! Ot tak i już! Ciekawe czy teraz, czy będzie czekało mnie kolejne starcie?
Przyłączam się do życzeń, chodź z tym luzem to jednak różnie bywakaarolaa, celia, maximka84, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kochane :-* nie wyobrażam sobie tego jakbym przypadkowo nie trafiła na ten portal. Dajecie tyle ciepła i wsparcia. To cudowne jak ktoś obcy stoi za tobą murem i tak wspiera. Chociaż Wy już dla mnie wcale a wcale nie jesteście obce mimo że wirtualne! Dziękuję Wam z całego serducha!
celia, kaarolaa, maximka84, Andzia33, kierzynka, Paula55, Iwka lubią tę wiadomość