Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, jestem tu nowa choć już od dłuższego czasu przeglądam Wasze wpisy. Wpisuję się tutaj dlatego, że czekam na testowanie - wypada 16.11. Od jakiegoś roku staramy się z mężem o dzidziusia. Mam 28 lat i czas ucieka... Niestety nie było efektów, więc odwiedziliśmy ginekologa, diagnoza PCOS. Dostałam clostilbegyt i duphaston i to był moj pierwszy cykl z tymi lekami. Podczas zażywania nie miałam żadnych skutków ubocznych. Nic mnie nie bolało itp. Owulacja, jeśli wogole wystapiła to około 16/17 października. Ale od około 5 dni po rzekomej owulacji zaczął pobolewać mnie a raczej kłuć lewy jajnik i to zazwyczaj wieczorami. I tak codziennie. Wczoraj wieczorem bóle jak na okres, dzisiaj rano to samo i już myślałam, że przyszła @ a to tylko plamienie koloru brunatnego czy brązowo czerwonego i okresu nie ma. Bardzo mi zależy na dziecku, dlatego już wczoraj wieczorem robiłam test i wyszedł negatywny. Moje cykle trwają zazwyczaj 32 dni a wczoraj był dopiero 29, za wcześnie na @ bo zazwyczaj mi się spóźnia, jeszcze nigdy nie przyszła przed czasem. Co sądzicie? jestem już zmęczona tym wszystkim, chciałabym w końcu żeby moje marzenie się spełniło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 13:12
Ania_84, basiulkaa_89, eunika, Ciapulinka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Agatassss - spokojnie może fasoleczka sie niedawno zagniezdzila - bo widze ze tempka zaczeła od 11dpo odbijac wiec spokojnie poczekaj trzymam kciuki
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinkowe - trzymam kciuki :*
MOI - cały pakiet wirusków : !@@!#@$#@$%#%$#%$%^%&&^*^&*^^#@$%@#!$@#%$&%^&*^**^%*&%^&$%^&^%*&^*&^*(*^$&
agatassss - witaj wg. mnie zatestu po terminie spodziewanej @ ...
Ania_84, celia, Malinkowe oczekiwanie, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Malinkowe - trzymam kciuki :*
MOI - cały pakiet wirusków : !@@!#@$#@$%#%$#%$%^%&&^*^&*^^#@$%@#!$@#%$&%^&*^**^%*&%^&$%^&^%*&^*&^*(*^$&
agatassss - witaj wg. mnie zatestu po terminie spodziewanej @ ...
No! Czuję się zawirusowana, zarażona i zsolidaryzowana. Wypatrujcie u mnie zielonej kropymaximka84, celia, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i ja!!! przechodziłam koło apteki przed chwilą i już prawie kupiłam test ale na szczęście była awaria komputerów i baaardzo długa kolejka i to mnie powstrzymało jeszcze tylko 2 dni... a może tempka się utrzyma?
Ania_84, Iwka, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:i ja!!! przechodziłam koło apteki przed chwilą i już prawie kupiłam test ale na szczęście była awaria komputerów i baaardzo długa kolejka i to mnie powstrzymało jeszcze tylko 2 dni... a może tempka się utrzyma?
eunika lubi tę wiadomość
-
eunika wrote:i ja!!! przechodziłam koło apteki przed chwilą i już prawie kupiłam test ale na szczęście była awaria komputerów i baaardzo długa kolejka i to mnie powstrzymało jeszcze tylko 2 dni... a może tempka się utrzyma?
-
Gratulacje zafasolkowanym
Ja wróciłam od gina i listopad i grudzień odpuszczamy...wiecie że się cieszę w końcu odetchnę i jakoś tak mi lżej na sercu i duchu od tylu miesięcy się staramy a teraz mamy sobie odpuścić, odpoczynek "umysłowy" nam się przyda
Ania_84, eunika, kaarolaa, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My ten cykl tez odpoczywamy trzeba szykowac sie do swiat hehehe pozatym czeka nas małe przemeblowanie i remoncik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 13:44
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:a ja 25 listopada mam urodzinki !!!
Bib - czy lekarz robił Ci już USG, czy coś - jak potwierdził ciążę ? Na podstawie bety czy badania ?
Sorki, ale ciemna jestem w te klocki
Nie byłam jeszcze u lekarza, gadałam z nim przez tel, kazał powtórzyć betę i jak będę miała wynik to zadzwonić mam do niego. Wizyta będzie albo 22 albo 25.11, bo jak narzazie to za wcześnieAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny