Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhydra wrote:Nie zrozumcie mnie źle, wiem, że powinnam się cieszyć, ale jestem szczerze przerażona, że sytuacja znowu się powtórzy .
Dlatego chwilami wole myśleć, że jest spora szansa, że beta jutro nie będzie pozytywna. Pogmatwane to wszystko...
Każdy się boi, ja też tak miałam.
Wierze że będzie dobrze Ściskam :*:*Anhydra lubi tę wiadomość
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
Anhydra wrote:Hehe niby mądra, ale same wiecie, że jak emocje biorą gorę, to logika gdzieś na dalszy plan ucieka
Górny dzisiejszy, dolny z wczoraj. Dzisiaj jestem 11 dpo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b37776b8323.jpgAnhydra, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Nie zrozumcie mnie źle, wiem, że powinnam się cieszyć, ale jestem szczerze przerażona, że sytuacja znowu się powtórzy .
Dlatego chwilami wole myśleć, że jest spora szansa, że beta jutro nie będzie pozytywna. Pogmatwane to wszystko...
Wszystko będzie dobrze!! Piękne kreski!Anhydra lubi tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:49
Anhydra lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
tęczova wrote:Anhydra, nie chcę Cię nakręcać ale ładnie ciemnieje trzymam kciuki!
Mam pytanie co do clo przy długich cyklach. Mam wizytę u gina w 7dc (cykle zwykle 33-34 dni), bo wtedy najwcześniej ma termin. Czy jest sens brać Clo od tego 7 dnia cyklu? Z tego co czytałam to najczęściej dają od 5dc, ale dziewczyny jednocześnie piszą, że mają cykle 28 dniowe.
Nie do końca czaję tę regułę. Ja na przykład brałam od 4dc przez 5 dni (czyli dosyc wczesnie) a cykle mam zazwyczaj 36-40 dniowe...
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Nona wrote:Gosix a Ty jak tam, powtarzalas bete?
ja robie sobie troche luzu od neta teraz, musze meic spokoj na zagniezdzenie haha wiec planuej sie mneij udzielac.
Byłam dzisiaj rano na pobraniu i niecierpliwie czekam na wyniki, wieczorem wizyta u ginekologa.
Nona pewnie, jak najmniej stresu i nakręcania się teraz. Trzymam kciuki mocno!Anhydra, Nona lubią tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
XxMoniaXx wrote:Ja rano zaliczylam wyscig w lidlu.. Nie no zartuje biec nie bieglam ale byli tacy..
Były bardzo fajne prezenty na swieta dla dzieci. A dzieciaków w rodzinie troche jest wiec sie przydało. Teraz popijam kawke , potem inofolic i stop plyny bo trzeba owulaka siknac...
Nadrobie jak sie ogarne -
gosix wrote:Byłam dzisiaj rano na pobraniu i niecierpliwie czekam na wyniki, wieczorem wizyta u ginekologa.
Nona pewnie, jak najmniej stresu i nakręcania się teraz. Trzymam kciuki mocno!
Mocno zaciskam kciuki za ładny przyrost!gosix lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Zaczęłam oglądać Grę o Tron. Idealny moment, tak przed egzaminem :p
Sung, fiorella82, kark, moyeu lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
SylwiaLu wrote:Cześć dziewczyny, wracam po przerwie, jakoś we wrześniu przed urlopem odpuściłam sobie forum. Potem zaczęłam już myśleć o zabiegu.
23 X miałam elektrokauteryzację jednego jajnika i histeroskopie. I oto po trzech latach starań okazało się, że mam endometriozę II stopnia Usunęli ogniska endometriozy i gin powiedziała, że teraz dwa cykle naturalne, potem dwie IUI i in vitro.
To mój 32 cykl starań, ten sam, w którym miałam zabieg i tak to wczoraj wyglądało:
https://zapodaj.net/ddcb37f271a5a.jpg.html
Beta 19,48 mlu/ml
Jutro będę powtarzać betę, zrobię też progesteron i tsh. Trzymajcie kciuki, żeby beta rosła, żeby kropek nigdzie nie uciekł
Sylwia a który to u Ciebie dzień po owulacji?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dzięki dziewczyny
Teraz gin mi napisała, żeby w poniedziałek dopiero powtórzyć badania (kto tyle wytrzyma!!!?!!! ) ale pewnie ma rację, dorzuciła jeszcze homocysteinę i anty tpo.
Może kupię tylko jeden test na weekend, żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje, a jakoś z krwią będę musiała do poniedziałku dociągnąć.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
umnie dzis temperatura p.o. bandzie w dol 36.32 no I sie @ rozkrecila. tak ze juz nowy cykl.ale miesiaczka wyznaczona byla na wczoraj tylko ze plamienia mialam wczoraj to nowy cykl wyznaczyc od wczoraj czy dzisaj[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Meggs wrote:Ja mojemu jajku na ewentualne zagnieżdzenie jutro funduje podróż samolotem to są sprzyjające warunki
Ja w planowany dzień @ mam leciec samolotem. Będę miała problem jak się uda i to spory. Lot w poprzedniej ciąży zapłaciłam krwawieniem i odklejona kosmowka02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
kalcia64 wrote:umnie dzis temperatura p.o. bandzie w dol 36.32 no I sie @ rozkrecila. tak ze juz nowy cykl.ale miesiaczka wyznaczona byla na wczoraj tylko ze plamienia mialam wczoraj to nowy cykl wyznaczyc od wczoraj czy dzisaj
-
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”