Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung wrote:
Wowww piekna gruba krecha!! Gratulacje!!!!!Sung lubi tę wiadomość
-
Anhydra i Song ogromne gratulacje! Kciuki mocne trzymam za Was
Ja załapałam trochę doła. Chciałabym odpocząć trochę od forum i starań. Ale po prostu tak głęboko to wszystko we mnie siedzi, że nie potrafię przestać o tym myśleć. Dodatkowo dziś u mnie 22dc a oznak owu jakoś brak. Wkurza mnie to ciągle czekanie. Na dodatek wśród rodziny i znajomych na dniach urodzi się 4 dzieciaczkow. I tak strasznie mnie to wszystko dobija.
Przepraszam że jojcze... muszę się wziąść w garść -
madzi2506 wrote:Anhydra i Song ogromne gratulacje! Kciuki mocne trzymam za Was
Ja załapałam trochę doła. Chciałabym odpocząć trochę od forum i starań. Ale po prostu tak głęboko to wszystko we mnie siedzi, że nie potrafię przestać o tym myśleć. Dodatkowo dziś u mnie 22dc a oznak owu jakoś brak. Wkurza mnie to ciągle czekanie. Na dodatek wśród rodziny i znajomych na dniach urodzi się 4 dzieciaczkow. I tak strasznie mnie to wszystko dobija.
Przepraszam że jojcze... muszę się wziąść w garść
Nie przepraszaj. Wszystkie wiemy jak to jest. Niby każda druga kreska tutaj na forum cieszy, ale z drugiej strony po chwili przychodzi żal i frustracją, że wszystkim dookoła się udaje a nam nie...To taka wiązanka uczuć, z których nie raz człowiek nie jest dumny (trochę złość, trochę zaxdrosc) ale w gruncie rzeczy powinnyśmy sobie na nie pozwolić, bo każda z nas w kontekście tylu cykli starań ma do nich prawo!
Tulę mocno
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Madzi, ten wątek juz tak ma, że przechodzimy ze skrajności w skrajność, raz pozytywne testy, minutę później negatywne bety lub @ i to wszystko przeplatane takimi dołami jak Ty teraz masz. Nie masz za co przepraszać! Nie wyobrażam sobie, żeby którakolwiek staraczka nie mogła się tu wypowiedzieć po swojemu, bo komuś to przeszkadza.
Ja niestety nie umiem pocieszać w takich chwilach, bo co tu można powiedzieć. Rozumiem Cię i jednocześnie wierzę, że jak jest dół to za chwilę będzie góra trzeba wierzyć do końca!speakyourmind93, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:
Super, gratulacje!!Sung lubi tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
Madzi to czekanie jest najgorsze..pozniej euforia,odliczanie.. i tak w kółko. I w ciaźy to samo. Uda sie w koncu
U mnie śluzu sporo,robi sie jakby fajniejszy(?), test w koncu ciemnieje chyba ;o czekam na rozwój
Monia jak Ty?XxMoniaXx, Izaw, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
madzi2506 wrote:Anhydra i Song ogromne gratulacje! Kciuki mocne trzymam za Was
Przepraszam że jojcze... muszę się wziąść w garść
Rozumiem Cię ! i to bardzo dobrze...
ja prawdopodobnie zacznę 13 cykl starań.
Moja najlepsza koleżanka rodzi w grudniu, a ja nadal nic
Na początku roku mam się wprowadzić do nowo wybudowanego domu, nawet nie wiem czy będę potrafiła się tym cieszyć. Zaczęłam go budować 2 lata temu mając w planach szybkie zajście w niejadną ciążę....i co.... do dziś nic
Po co komuś 250 m2 pustego domu mam 3 pokoje które czekają na dzieci
bardzo źle się z tym czuję że będę tam miała mieszać sama z mężem i te wieczne pytania wszystkich... kiedy dzieci... doprowadzające do rozpaczy1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
nick nieaktualnyJednak już jutro wszystko zrobię, bo musi być rano tarczyca i prog.
Monia pytałaś o badania. A nie mierzysz temperatury? Byłoby łatwiej znaleźć ten dzień. Bo długość drugiej fazy jest różna i ciężko liczyć od końca. Ja np. mam 14 dni, zawsze. Ale możesz mieć i 11 i 16... -
nick nieaktualny
-
Anhydra, Sylwia i Sung gratulacje !!! Bardzo się cieszę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 12:10
Anhydra, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
SylwiaLu wrote:Cześć dziewczyny, wracam po przerwie, jakoś we wrześniu przed urlopem odpuściłam sobie forum. Potem zaczęłam już myśleć o zabiegu.
23 X miałam elektrokauteryzację jednego jajnika i histeroskopie. I oto po trzech latach starań okazało się, że mam endometriozę II stopnia Usunęli ogniska endometriozy i gin powiedziała, że teraz dwa cykle naturalne, potem dwie IUI i in vitro.
To mój 32 cykl starań, ten sam, w którym miałam zabieg i tak to wczoraj wyglądało:
https://zapodaj.net/ddcb37f271a5a.jpg.html
Beta 19,48 mlu/ml
Jutro będę powtarzać betę, zrobię też progesteron i tsh. Trzymajcie kciuki, żeby beta rosła, żeby kropek nigdzie nie uciekł
Jajowody drożne, brak zrostów ale I stopień endometriozy.
Skoagulowali mi małe ogniska w zatoce douglasa.
Owulacja w 13 dc i wtedy działaliśmy bo lekarz kazał od razu.
Obecnie u mnie 9 dpo, boje się testować ale Twoja historia dała mi dużą nadzieję.
GratulujęSylwiaLu lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
No pięknie, człowiek w telefon 5 godzin spojrzeć nie może, siada w końcu z kawą na 10 minut, patrzy, że 3 strony czytania, a tam tyle newsów wspaniałych!
Sylwia, Sung - zarażajcie nas! Fantastycznie!Nona, SylwiaLu lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny, mam takie pytanko. Czy boli was miednica po owulacji? Dzisiaj jest mój 7-8 dpo i od samego rana mam własnie taki problem. Może to nie jest ciągły ból.. ale co chwile wraca. Eh /
I nie ma to jak szukać odpowiedzi w necie.. prawie spadłam z krzesła czytając sugestie takie jak: zaczynając od zapalenia, poprzez miesniak macicy,endometrioze a kończąc na raku. Masakra! więcej nie czytam, bo wszystko sobie przypisze, hahprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Cześć Dziewczyny!
Dołączam do grona
Nawet nie wiecie jaka jestem zdziwiona, że Ja Oaza Spokoju przez własne myśli popadłam w paranoję
Cześć,
opowiedz coś o sobie1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP