Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Teraz ja pomarudzę, potrzebuję kopniaka w dupsko, bo zaczęłam się nakręcać. Wtorek 16.00 USG, pęcherzyk 23mm w 12dc, czyli rośnie srednio 2 mam dzień. Po USG test owu czułość 10 prawie pozytywne, test 30 negatyw. Wczoraj 10 już pozytywne mocno, 30 negatywne, przed chwilą 10 pozytywną i 30 też. Czyli co, lh rośnie dalej, wiec owulacji jeszcze nie było? Już pewnie nic z tego pęcherzyka nie będzie jak rośnie po 2 mm.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7f1f832895f.jpg
Jutro idziesz na monitoring?
Z tymi testami to różnie bywa, można zwariować. Może poziom LH jeszcze nie spadł po owulacji, a może rośnie drugi pęcherzyk... -
Na jutro byłam zapisana, ale właśnie dostałam telefon że chyba muszę podjechać dzisiaj. Bo jutro wypisały się dwie jedyne pacjentki, to nie będę mojej doktórce zawracać gitary. Może i lepiej przy tym stanie rzeczy jak zobaczę dzisiaj.
speakyourmind93, przedszkolanka:), Anhydra lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Na jutro byłam zapisana, ale właśnie dostałam telefon że chyba muszę podjechać dzisiaj. Bo jutro wypisały się dwie jedyne pacjentki, to nie będę mojej doktórce zawracać gitary. Może i lepiej przy tym stanie rzeczy jak zobaczę dzisiaj.
Koniecznie daj znać! -
XxMoniaXx wrote:Agagusia jak to robisz ze wrzucasz ujecie swego wykresu z aplikacji tu na forum ?
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Dzięki dziewczyny za dobre słowa na Was zawsze można liczyć. Ja w tym cyklu odpuściłam szukanie, ale to tylko dlatego ze owulaki mi się skończyły i nie zamówiłam nowych.
Lami dzisiejsza wizyta na pewno jakoś rozjaśni sytuację -
Tak, wlasnie o printscreena mi chodzilo, a nie i fotke wykresu - oczywiscie.
Testy doszly, siknelam i tam jak przewidywałam druga kreska troche bledsza od testowe i teraz na swojej babka wróżyła - albo pik sie zbliża, albo poziom po piku spada. Ciekawe czy uda mi sie uchwycić druga kreskę bledsza lub mocniejsza wieczorem/jutro.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
Lami wrote:Na jutro byłam zapisana, ale właśnie dostałam telefon że chyba muszę podjechać dzisiaj. Bo jutro wypisały się dwie jedyne pacjentki, to nie będę mojej doktórce zawracać gitary. Może i lepiej przy tym stanie rzeczy jak zobaczę dzisiaj.
Ja miałam owu w 18dc i się udało - idź jutro na monit i zobaczyszXxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
No i super, mozesz tez sobie w stopkę wkleić link, ja bede tak co dzien robila, bo wtedy wiadomo co sie dzieje aktualnie. Tez masz dzis duzy spadek, moze jutro wzrost i skok jakis bedzie...
Wojtek(2012), Adaś(2015)
hej dziewczyny ,wracam z pracy odpalam kompa i czytam i czytam ,a tu co zajebiste wieści ,jej jaki dzisiaj fajny dzień
song,alhydra i sylwia ogromne gratulacje ,i to są piekne kreseczki
a nie jak to ja doszukuje się pod światłem czy jest czy nie
przedszkolanko ,ja z okolic świdnicy jestem ,calkiem nie daleko mam do wałbrzycha
narazie lecę odebrać mloda z przedszkola i na poczte po testy więc i ja też bedę miala radoche choćby z zrobienia sobie owu a co mi tamprzedszkolanka:), speakyourmind93, Nona, Sung, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
Aaa dziewczyny ogromne gratulacje.Fajnie czytac takie dobre wieści
Sung lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewuszki. Długo mnie nie było. Co u mnie. Nie mam pojęcia czy była owulacja czy jest dopiero przede mną. Co do śluzu zalewa mnie ale kremowy. Szyjka była otwarta w 9 dc teraz twarda i pół otwarta. Nie mam pojęcia o co Kaman. Czyżby castagnus coś namieszał?
Gratuluję nowych kreseczek. Aż mi się micha cieszy jak widzę pozytywy. Nie wpisuje się drugi raz na listę bo nie mam pojęcia kiedy @ przyjdzie ale jestem z wami może zarazicie mnie.
Sorki za rozpisanie.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )