Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie. Jajniki puste, ale nic nie mówiła o płynie w zatoce. Tylko, że endometrium bardzo ładnie. Mam nadzieję, że pękł prawidłowo. Dzisiaj 15dc. Wczoraj już nie było starania przez ból. Ale było, poniedzialek, wtorek i środa. Dzisiaj po pracy profilaktycznie zadziałamy.
Anhydra, ajsza123, Szczęściara, przedszkolanka:), Ola31, kark, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemka, dzwon do lekarza, mów ze śluz masz płody, tempka nie wzrosła. Ja chyba nie brałabym do jutra, czekałabym na skok tempki. Albo idź do przychodni ba NFZ, powiedz ze masz taka sytuacje i poproś zeby Cie lekarz dodatkowo przyjął.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Anhydra wrote:A mnie dzisiaj tak boli brzuch jak na @...mam kiepskie przeczucia...
Anhydra lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Dziewczyny z cyklu głupie pytanie:
czy wizyta u gin po 1 dniu od terminu @ może podpowiedzieć czy @ się zbliża czy też raczej doszło do zapłodnienia i fasolka jest?
Wiem że na usg jeszcze nic nie będzie widać ale bardziej mi chodzi o inne objawy czy mogą być widoczne dla lekarza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 13:46
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
ajsza123 wrote:Dziewczyny z cyklu głupie pytanie:
czy wizyta u gin po 1 dniu od terminu @ może podpowiedzieć czy @ się zbliża czy też raczej doszło do zapłodnienia i fasolka jest?
Wiem że na usg jeszcze nic nie będzie widać ale bardziej mi chodzi o inne objawy czy mogą być widoczne dla lekarza? -
przedszkolanka:) wrote:Tak,bedzie widzial. Ja po cb mialam wizyte w piatek i juz widzial ze zaraz bede krwawic. Zaczelam w niedziele.
Dziękiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
ajsza123 wrote:Dziewczyny z cyklu głupie pytanie:
Wiem że na usg jeszcze nic nie będzie widać ale bardziej mi chodzi o inne objawy czy mogą być widoczne dla lekarza?
Ja kiedyś usłyszałam stwierdzenie (na samym) początku ciazy, że "macica rozpulchniona i endometrium grube, ciążowe" wiec chyba coś tam widać.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualnyAnhydra wrote:Koło 15 wyniki.
Co 20 min latam do ubikacji, bo mam schizy, że mnie @ zaleje . Póki co tylko biały śluz, ale jest go dość sporo.
w ostatniej ciąży też tak miałam, bolał brzuch na okres a @ nie przychodziła z racji, ze mam długie cykle zwlekałam z testem a jak już zrobiłam to były piękne kreski. Trzymam kciuki za betę na pewno będzie dobra:) -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Nikodemka kurcze..najlepiej lekarza sqojego spytac..
Lami to odliczamy
Dziewczyny a ktora ostatnio pytala o czop ze śluzu?
Ja nie pytałam ale miałam coś takiego w tym cyklu lekko podbarwione krwią a raczej brązowym czymś... -
Lami - super, ze pecherzyk pekl. Zaraz po peknieciu chyba moze jeszcze nie byc widac w plynu, u mnie tez tak bylo.
Mieszkam w malym miescie, nie mam duzego pola do popisu jesli chodzi o ilosc lekarzy Musze poczekac do poniedzialku, chociaz chyba zwariuje... Napisalam smsa do lekarki, poki co nie odpowiada, a ja nie wzielam luetiny... Chce mi sie plakac, co miesiac jakies zawirowania -
Ola ja mialam teraz spory ale wlasnie taki ala kremowy i chcialam zapytac tej kobietki ile przed owu taki miala
Nikodemko spokojnie,jak nie odpisze to zadzwon;*
U mnie negatyw oczywiscie ale ciut znowu ciemniejszy. Ciekawe ile ma estradiol.Ola31 lubi tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Ja kiedyś usłyszałam stwierdzenie (na samym) początku ciazy, że "macica rozpulchniona i endometrium grube, ciążowe" wiec chyba coś tam widać.
Dzięki, w takim razie wybieram się dziś do lekarza, niech tam pokuka u coś w końcu "znajdzie"przedszkolanka:), Ola31 lubią tę wiadomość
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Ola ja mialam teraz spory ale wlasnie taki ala kremowy i chcialam zapytac tej kobietki ile przed owu taki miala
Nikodemko spokojnie,jak nie odpisze to zadzwon;*
U mnie negatyw oczywiscie ale ciut znowu ciemniejszy. Ciekawe ile ma estradiol.
Fajnie jakby odpowiedziała bo i mi się przyda taka informacja:)
Kiedy wyniki?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnhydra wrote:A jednak...jest krew krwistoczerwona
Ja chyba się złamie
Kurcze Anhyda o nieeee, niemożliwe:( bardzo mocno tulę, tak mi przykro, wyobrażam sobie co czujesz. Ale może jest jeszcze nadzieja? czasem krwawienie się zdarza... czy jest dużo tej krwi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 14:17