Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhydra wrote:Czasami ten przysłowiowy "skok" jest stopniowy czyli zachodzi na przestrzeni 2-3 dni
Także czekam na wzrost tempkiSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Hej !! Powodzenia i przysyłam wiruski
+&"!&:+;&;+_;&&!(&!&+(-
&:!(_-(-(+_+)&&_+(_+_+_&+))_##"'®=^¥=•°
✓{•=√€°{•€=√€^={}°¥¥¥¥-(
+-$+-_+(_$+(56())"'!??
Oby listopad był dla Was szczęśliwyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 18:19
Ewelina92, przedszkolanka:), Anhydra, Paulina Nessa, Ola31, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona szyjka taka,jakiej nigdy nie czulam czyli jutro góra czwartek dostane @.
U mnie tak: grejpfrut,ananas po owu,awokado,pestki dyni,brazylijskie, migdały,gorzka czekilada,banany, siemie zaczne pic znowu, wit. C i d, selen,magb6,inofolic,testy owu,wykres,nogi do góry. I ćwicze co 2 dzien!Nona, Ola31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RudaAnna wrote:Dziewczyny co chodzą do ginekologa czy leczą się w klinikach mieliście tak ze doktorek chciał zrobic monitoring w czasie okresu ? Bo po co wsumie?
A tak! Robi się w 2 lub 3 dc. Zagranicą to norma, tylko podobno w Pl są jakieś opory (tak mi lekarz mowil). Takie USG pozwala lepiej ocenić odnowę/regenerację endometrium. Ja miałam robione i przyznam, że było to dla mnie dość krępujące (miałam w 2 dc i wtedy zazwyczaj mam największą powodz) ale lekarz powiedział, że mam się tym w ogóle nie przejmować . Ostatecznie nie było tak źle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 19:55
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:A tak! Robi się w 2 lub 3 dc. Zagranicą to norma, tylko podobno w Pl są jakieś opory (tak mi lekarz mowil). Takie USG pozwala lepiej ocenić odnowę/regenerację endometrium. Ja miałam robione i przyznam, że było to dla mnie dość krępujące (miałam w 2 dc i wtedy zazwyczaj mam największą powodz) ale lekarz powiedział, że mam się tym w ogóle nie przejmować . Ostatecznie nie było tak źle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 20:04
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
RudaAnna wrote:Anhyfra dziekuje za odpowiedz jest mi to tez nie znane dlatego zaciekawiło jutro mam wizytę czuje ze okres się zbliża wiec nie ominie to a na sama myśl mnie wlansnie krępuje
nick nieaktualnyDziewczyny ja dzisiaj mialam takie urwanie glowy ze nawet nie mialam kiedy myslec o tych wszystkich staraniach najpierw wysprzatalam caly dom potem w pracy zapiernicz a jutro bede robic sloiki z jablkami narazie nie dostalam @ ale czuje ze sie zbliza
-
Myślę, że to dla nas jest tylko takie krępujące. Lekarze nie mają z tym problemu. Generalnie może to nie najlepszy przyklad ale przy poronoeniu też sie krwawi a USG jest obligatoryjne.
Jeżeli moge cos poradzic to ja przed badaniem zaaplikowalam sobie tampon, aby bardziej "osuszyć" wnętrze .Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 20:10
mikaa88 wrote:Dziewczyny ja dzisiaj mialam takie urwanie glowy ze nawet nie mialam kiedy myslec o tych wszystkich staraniach najpierw wysprzatalam caly dom potem w pracy zapiernicz a jutro bede robic sloiki z jablkami narazie nie dostalam @ ale czuje ze sie zbliza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 20:13
mikaa88 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
kark wrote:A ja nie wiem czy jutro nie zatestuje. Mamy rocznicę, mąż zarezerwował stolik i powiedział, że mam wiedzieć czy jutro pijemy piccolo czy wino... Tylko to dopiero 10dpo. No i mam jeden test tylko
Ja bym testowała;)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
XxMoniaXx wrote:Mimo , ze testuje ostatniego dnia pazdziernika jestem juz i tu no bo jakos sie nie nastawiam na sukces. Iskierka w serduszku sie tli ale rozum mysli racjonalnie:)
XxMoniaXx lubi tę wiadomość