Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti tak,do Ciebie. ja już nie wiem jak je skrócic,dzisiaj 45 dc a @ ni chu nie widac..[/QUOTE]
Ty to jeszcze poczekaj bo coś czuje ,że ta Twoja franca nie przyjdzie heh -
Beti82 wrote:Beti tak,do Ciebie. ja już nie wiem jak je skrócic,dzisiaj 45 dc a @ ni chu nie widac..
Ty to jeszcze poczekaj bo coś czuje ,że ta Twoja franca nie przyjdzie heh[/QUOTE]
Przyjdzie jak zwykle spózniona.nawet jak to jest 11dc to raczej ciaze by cień chociaz pokazal. -
Dziewczyny, a czy któraś z Was miała sytuację, że testy owulacyjne wychodziły pozytywne przez kilka dni?
Od tego cyklu pije zioła ojca Klimuszko. W 11 dc wyszedł ewidentny pozytyw i do dzisiaj wychodzą pozytywne (17 dc) a skoku temperatury nie ma... ktoś ma pomysł o co chodzi? :oSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Ewelina92 wrote:Dziewczyny, a czy któraś z Was miała sytuację, że testy owulacyjne wychodziły pozytywne przez kilka dni?
Od tego cyklu pije zioła ojca Klimuszko. W 11 dc wyszedł ewidentny pozytyw i do dzisiaj wychodzą pozytywne (17 dc) a skoku temperatury nie ma... ktoś ma pomysł o co chodzi? :o -
przedszkolanka:) wrote:Ja tak miałam w pierwszym staraniowym cyklu 4 lata temu-nie wiem czemu tak wychodzily..
Ja już też nie ogarniam zawsze po pozytywnym teście temperatura po 2 dniach wzrastała, ale nie powtarzałam już testów. A w tym cyklu coś mnie naszło. Temperatury też miałam nie mierzyć, ale wyszło jak wyszło...Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Ewelina92 wrote:Ja już też nie ogarniam zawsze po pozytywnym teście temperatura po 2 dniach wzrastała, ale nie powtarzałam już testów. A w tym cyklu coś mnie naszło. Temperatury też miałam nie mierzyć, ale wyszło jak wyszło...
Zawsze bierze się pod uwagę pierwszy pozytywny. U mnie brak skoku temp po pozytywnym teście oznaczał brak pęknięcia pęcherzyka (zrobiła się torbiel)
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Nona wrote:Proszę o wpisanie na 25.11
właśnie kupiłam mężowi fertilman (60kapsułek)
plus dodatkowo kliknęłam też conceive plus
jaką witaminę D dla siebie kupić. Vigantoletten ale jaką? Bo nei biorę żadnej a juz mi endo nie raz mówił że powinnam (badalam poziom)
co jeszcze z suplementow?
Ja mam w kroplach vigantoleten
Wogole dziś brzuch mnie ciągnie jak na okres ciekawe czy to przez to niejednorodne endometrium
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 15:06
-
Ewelina92 wrote:Dziewczyny, a czy któraś z Was miała sytuację, że testy owulacyjne wychodziły pozytywne przez kilka dni?
Od tego cyklu pije zioła ojca Klimuszko. W 11 dc wyszedł ewidentny pozytyw i do dzisiaj wychodzą pozytywne (17 dc) a skoku temperatury nie ma... ktoś ma pomysł o co chodzi? :oSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja przed pierwszą ciążą brałam tylko kwas foliowy, więc jeśli nie ma problemów z zajściem, to nie ma co się spinać z suplementami, Hania
Teraz biorę niepokalanek, inozytol, wiesiołek i witD, bo to mój pierwszy cykl od porodu i chciałabym żeby szybko się uregulowały :p_Hania, Casjopea, Nona lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Mnie jak lekarka straszyła PCO mówiła że pozytywne testy owu będą mi wychodzić, żebym nie robila bo pewnie i tak nie mam owulacji Taka przyjemna. Oczywiście jej przypuszczenia oparte tylko na podstawie USG nie potwierdziły się chociaż AMH mam wysokie.
Ale jak wychodziły Ci negtywne też to raczej nie przez to
U mnie pojawił się ból sutków, obawiam się że to na @.
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Mnie jak lekarka straszyła PCO mówiła że pozytywne testy owu będą mi wychodzić, żebym nie robila bo pewnie i tak nie mam owulacji Taka przyjemna. Oczywiście jej przypuszczenia oparte tylko na podstawie USG nie potwierdziły się chociaż AMH mam wysokie.
Ale jak wychodziły Ci negtywne też to raczej nie przez to
U mnie pojawił się ból sutków, obawiam się że to na @.
Hania ja mam PCOS i u mnie akurat testy owu doskonale się sprawdzają
Ewelina92 wrote:Dzięki za odpowiedzi poczekam na rozwój wydarzeń. Może jeszcze wzrośnie ta temperatura...
Czasami ten przysłowiowy "skok" jest stopniowy czyli zachodzi na przestrzeni 2-3 dni
Witam , wczoraj test owu wyszedł mi pozytywny a dzisiaj strasznie boli mnie podbrzusze , testować będę już może 11 w urodziny córki , 13 mam termin @ . Od urodzenia córki - 3 lata nie zabezpieczamy się a rodzeństwa nie ma . Jestem 2 cykl na Aromku
smeg lubi tę wiadomość