Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
To ze jes po owu to ja powiedziałam No bo test wyszedł w 8dc a dziś 11dc i zapytałam na usg czy faktycznie jest po ovu i on mówi ze pewnie tak bo nie ma dominującego
Lekarz nowy poszłam dziś do kliniki niepłodności
Zrobię to badanie ale prwnie dopiero w grudniu
Dziś wogole brzuch boli jak na okres i jajniki na zmianę czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 22:30
Nona lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:To daj znac jak sie dowiesz
Na razie nikt mi nie mowil o HSG, ale pewnie bede musiala zrobic po nowym roku, bo to juz zaraz rok staran i zbieram info co i jak -
Kozgo u Ciebie szybsza owulka, a u mnie późniejsza. Dziś byłam u ginki z myślą ze już po owu a tu pęcherzyk 19 mm i mówiła ze jutro lub pojutrze pęknie. A zawsze miałam w 13-14 dniu. Także trzeba brać poprawkę i cały cykl próbować żeby nie przegapić
-
przedszkolanka:) wrote:Moyeu na kiedy Cię wpisać?
U mnie tak się pokręcilo,że muszę testować w środę..14dpi będzie to niech będzie ;p30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Chyba za bardzo chcemy.. dupa! Wracam do cwiczen,ide jutro na fit mame! Znowu sie rzucam w prace (roboty na szczescie po pachy) i żyjŕ normalnie.
Udalo mi sie zapisac na 30 listopada. To wypadnie okolica owu wiec idealnie by spojrzec na pecherzyki i wymusic dupka.
A Tobie wyjazd tez dobrze zrobi :* -
przedszkolanka:) wrote:Chyba za bardzo chcemy.. dupa! Wracam do cwiczen,ide jutro na fit mame! Znowu sie rzucam w prace (roboty na szczescie po pachy) i żyjŕ normalnie.
Udalo mi sie zapisac na 30 listopada. To wypadnie okolica owu wiec idealnie by spojrzec na pecherzyki i wymusic dupka.
A Tobie wyjazd tez dobrze zrobi :*
Może jeszcze za wcześnie? do bani, tyle dziewczyn miało objawy w październiku, a później biel. A Ty sprawdzałaś progesteron po owulacji?27 lat
9cs -
Dziewczyny, ja wczoraj zrobiłam test (w 25 dc, dniu spodziewanej @), wyszła śnieżna biel zamiast drugiej kreski, ale nie ma się co dziwić, bo wieczorem przyszła @... Cykl miałam 24 dniowy, średnia z 6 ostatnich cykli. Ciekawe skąd był ból brzucha tydzień po owu, skąd dziwne grudki na sutkach i bardzo wrażliwe sutki. Ból ustąpił 2 dni przed @. Nigdy tak nie miałam. No nic, będziemy próbować dalej.
Proszę o przepisanie mnie na testowanie ma 22.11przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Cześć !
Mega się wyluzowałam, mega odpoczęłam. W poniedziałek jadę na szkolenie do wawy, w grudniu idę na dwudniowe w Krakowie! Mega się cieszę. Mam nadzieje ze najpóźniej w Grudniu zacznę prace w temacie. Byłoby idealnie! Jadę teraz do gina, ale pierwszy i ostatni raz w tym cyklu chyba ze będzie widział potrzebę zrobienia hsg. Nie wiem nawet czy będę robić testy owu w tym cyklu, nie chce mi się. Tak mnie zmęczyły te 3 miesiące, ze po prostu odpuściłam. Uda się to się uda, jak nie to tez super, bo planów mam multumNona, sunshine03, smeg, moyeu lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
A wiec tak - jeżeli chodzi o spadający progesteron to nie jest to nic niepokojącego. Jeżeli dochodzi do ciąży to po prostu rośnie do odpowiedniego poziomu.
Mamy próbować jeszcze 5-6 cykli i jak się nie uda, pomyślimy o dalszej diagnostyce. Endometrioza mogła się po cc zrobić, ale jeszcze za szybko na panikę
Ja mam dzisiaj 6 dc, pęcherzyka dominującego jeszcze nie ma, endometrium 8mm
Blizna po cc wyglada super i tamta lekarka ma iść się dokształcićNona, smeg lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:A wiec tak - jeżeli chodzi o spadający progesteron to nie jest to nic niepokojącego. Jeżeli dochodzi do ciąży to po prostu rośnie do odpowiedniego poziomu.
Mamy próbować jeszcze 5-6 cykli i jak się nie uda, pomyślimy o dalszej diagnostyce. Endometrioza mogła się po cc zrobić, ale jeszcze za szybko na panikę
Ja mam dzisiaj 6 dc, pęcherzyka dominującego jeszcze nie ma, endometrium 8mm
Blizna po cc wyglada super i tamta lekarka ma iść się dokształcić
Hej Najmłodsza_staraczka,widzę, że piszesz o spadającym progesteronie, a w stopce masz bardzo wysoki podany. Też taki miałam w tym cyklu i trochę liczyłam, że to dzięki ciązy, ale już się nie łudzę, mam jednak pytanie - kiedy zaczął Ci spadać progesteron?
A endometrium w 6dc piękne, ja mam takie przed owulacją :pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 11:48
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualny