Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:a ja na pewno najpierw zrobię betę, po tescie nie powiem. Ostatnio tak samo-najpierw laski na ovu, potem beta, potem po pracy mąż. Sorry
Nona, Ola31 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Ja też jesteśmy tu w mniejszości!
Ja też o pierwsze, ale fakt, chyba jesteśmy w mniejszości
Przedszkolanka, Ty tak nie pytaj kto nas tutaj opuści na fiolet, bo ja czuję że Ty już sama teraz przejdziesz na fioletową stronę mocy
Anhydra pewnie lepiej powiedzieć od razu i niech Cię tam oszczędzają
Trzymam kciuki za was wszystkie odliczajace do testowaniaDorciax, RudaAnna, przedszkolanka:), Anhydra, Ola31 lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
Izaw wrote:Ja też o pierwsze, ale fakt, chyba jesteśmy w mniejszości
Przedszkolanka, Ty tak nie pytaj kto nas tutaj opuści na fiolet, bo ja czuję że Ty już sama teraz przejdziesz na fioletową stronę mocy
Anhydra pewnie lepiej powiedzieć od razu i niech Cię tam oszczędzają
Trzymam kciuki za was wszystkie odliczajace do testowania -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:50
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
przedszkolanka:) wrote:E tam, sama nie idę-tylko z Wami
Ja kolejne testowanie w połowie grudnia, ale widzisz ile dziewczyn z tego wątku się wybiera, mam nadzieję że będę Was szybko gonić poza tym ten wątek jest Twój, to musisz go ładnie zamknąć, a coprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Dziewczyny a po owu nadal pijecie inozytol? Myslicie ze jeszcze na cos moze pomoc na tym etapie? I czy na winko sobie pozwalacie?
Prosze, trzymajcie kciuki za moja jutrzejsza temperature! Conajmniej 36,7 chce jutro zobaczyc!Izaw, Anhydra lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Ja przed owu spadek na 35,5, później skok do 38,8, dzisiaj 4dpo i jest 37.
Agusia, ja piję, niech reguluje. Stopniowo odstawieniu po pozytywnym tescie.
Wczoraj właśnie czytając Przedszkolanki wyliczenia, że schemat cyklu powtarza się sprzed pierwszej ciąży, zaczęłam liczyć moje leki. Inofem starczy do niedzieli, castagnus starczy do niedzieli. Przypadek? Nie sądzęXxMoniaXx, przedszkolanka:), Agagusia, Ola31, Izaw, smeg lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
A ja mam pytanko.. Jestem w 2 dpo:) a saszetek inofolicu mam na 3 dni.
Musialabym kupic nowe opakowanie i wydac 46 zl ktore nie wiem czy jest w sumie konieczne ? Brac inofolic do konca cyklu ? Bo przeciez gdyby sie udalo to pol opakowania bedzie out a teraz to pic to nie wiem czy cos da skoro jest po owu ? Co robic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 06:16
-
Monia, mysle, że on ma tak dobre właściwości, że ja bym jeszcze z niego nie rezygnowała. Może będzie podnosił progesteron? Jeśli chodzi o cenę, to może warto rozważyć wymianę na inofem? Jest o ponad połowę tańszy, a skład ten sam. Wiem, że wiele kobietek trzyma się jednak oryginału, ja piję tańszą wersję.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Na co dziala Infolic/ Inofem?
Mi temperatura prawie nie wzrosla, cos jest nie tak... moze za malo progesteronu mimo luteiny... Szkoda, ze nie mam jak dzis jechac na krew. -
Teczova przykro mi.. oby 13tka byla szczęśliwa
IzaW
Aga ja mam pić cały cykl. Co do ciąży to właśnie nie wiem,ale zapytam na wizycie. Dzisiaj dzwonię czy w srode mnie przyjmnie.
Monia piękny skok! U mnie o 0.1 ale w nocy wstawałam do Poli nosa dmuchać..
Ciekawe jak metamorfoza,co robisz?
Nikodemka który dpo? Pokaz wykres.
My zaraz wstajemy i jedsiemy na miasto,ananasa trza kupic i na fit mamę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 06:47
tęczova, Ola31, Izaw lubią tę wiadomość
-
Ok to bede pic dalej moze faktycznie pomaga na cos i w 2giej fazie cyklu.
Przedszkolanko zmieniam kolor i obcinam bo mam strasznie zniszczone i juz mnie wkurzaja te wlosy. Teraz chce troche na rudo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 06:53
Ola31, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny