Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A czy robienie progesteronu 8dpo bedzie miarodajne? Moze jutro bym poszla...
Przedszkolanko, mam taki moj odreczny wykres w tym cyklu ale ogolnie temperatura nie wzrosla powyzej 36,6, w poprzednich miesiacach tydzien po owu mialam tempke w okolicach 37,0... -
nick nieaktualnyEch, a u mnie z seksu nici... Mąż zdycha, gardło go boli i ma katar. Wziął wczoraj 4 tabletki, syrop i saszetkę do rozpuszczania, a i tak umierał. I nie miałam serca tak chorego człowieka brać.
Jeszcze mi zejdzie i kto będzie wjeżdżał vanem do naszego mikro garażu ?
Także wczoraj rano musi wystarczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 07:50
przedszkolanka:), Anhydra, Agagusia, Ola31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie wkurza, ze ten czas po owu tak sie dluzy. Liczylam, ze przez nawal pracy nie bede o tym myslec i jakos szybciej zleci, ale nic z tego, a jeszcze tydzien -_-
speakyourmind93, Nona, RudaAnna lubią tę wiadomość
-
A ja dojechałam o 7 do pracy i przesiedziałam 30 minut w toalecie. Wczoraj byliśmy na urodzinach, gdzie dużo dzieci zjechało i ktoś musiał mi coś sprzedać. Wracam do domu, bo do 19.30 nie pociągnę.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemka wrote:Ale mnie wkurza, ze ten czas po owu tak sie dluzy. Liczylam, ze przez nawal pracy nie bede o tym myslec i jakos szybciej zleci, ale nic z tego, a jeszcze tydzien -_-
Nikodemka wyjelas mi to z ust! Znow mam teraz dluzszy cykl, ovu w 21dc, ale te pierwsze 3 tyg zlecialy w miarę szybko.
Teraz 2 dpo i juz czuje, ze bedzie sie dluuuuuzyc. Jeszcze 12 dni! Jesli nie nawiedza mnie jak zwykle plamienia 2 dni przed okresem.
Albo 10 dni, bo chyba moja faza lutealna trwa 12. To chyba nie za krotko, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 08:12
-
nick nieaktualny