Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałaMi90 wrote:Hej dziewczyny. Właśnie dowiedziałam się że siostra mojego M jest w ciąży w drugiej ciąży. Dopiero odstawiła tabletki 2 góra 3 miesiące się starali. Powinnam się cieszyć A ja płakałam jak dziecko...
Anhydra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałaMi, przytulam mocno, bo dokładnie to przeżywałam co Ty... My się o syna już któryś tam miesiąc staraliśmy, a tu brat M powiedział, że żona jest drugi raz w ciąży. Do tego pierwszy cykl, że się nie spodziewali, że tak szybko test wyjdzie pozytywny. I to news w Wigilię, a ja zamiast się cieszyć świętami to ryczałam
Ola Ty już tak nie gadaj, tylko test na rano szykuj -
nick nieaktualny
-
MałaMi90 wrote:Hej dziewczyny. Właśnie dowiedziałam się że siostra mojego M jest w ciąży w drugiej ciąży. Dopiero odstawiła tabletki 2 góra 3 miesiące się starali. Powinnam się cieszyć A ja płakałam jak dziecko...
Ja w przeciągu 3 miesięcy dowiedziałam się że w ciążę w pierwszym cyklu zaszly: bratowa, szwagierka i najbliższą kuzynka ... Ryczalam co chwile.
MalaMi to normalne że nam wtedy smutno i pojawiają się łzy! Tak jak dziewczyny mowia, jeszcze będziemy płakać ze szczęścia -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:51
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla czekamy wszystkie!!! Od razu kup 2 na jutro rano
Kurcze, sprawdzam szyjke, ale ona za Chiny nie jest owulacyjna... Wręcz się totalnie zamknęła i wygięła do tyłu.
Nie wiem, jest jakiekolwiek inne wytłumaczenie pozytywu owu 3dpo jeżeli to nie opóźniona owulacja? -
Domi_tur wrote:Dziękuję, pójdę jeszcze w poniedziałek
Ola czekam na Twój test :)co do Ciebie też mam jakieś przeczucie
Domi a Ty który masz dpo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 17:40
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Zrobiłam tartę
Wina bym się napiła :p
A tkwię w jakimś zawieszeniu :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Wykontrastowalam zdjęcie z rana.
Ta kreska wyszła w przeciągu może 10 minut.
Nie polecam testów z rossmana :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2edab724eca8.jpg02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.