Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bede testowac 8.11 jesli wczesnie nie zaczną sie plamienia wlasnie bede rozpoczynac diagnostyke dlaczego to juz 11cykl staran drugie dziecko. Poprzednim razem bylo tak zwane "pyk"i juz bylam w ciazy.. Mąż mial badanie-on jest ok.
P.S. podczytuje kazdy miesieczny watek staraczek i wreszcie chcialabym dolaczyc. Oby lustopad byl szczesliwyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 22:18
przedszkolanka:), Ola31, Izaw lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap86 witaj ja z córką zaszłam w 3cs ale ze stymulacja. Teraz mam na 3 cykle inofolic i jak nic z tego to znowu stymulujemy. Obecnie mam cykl po cb,owulke w 33dc i do tego długie cykle... listopad musi być nasz!
Ola31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć - wpiszcie mnie na 1.11. Urodzinowy cykl - może się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 23:41
Izaw, przedszkolanka:), Ola31, mikaa88 lubią tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
Hej Dołączę, bo chociaż termin @ mam teraz na 21.10, to czuję, że październik nie był szczęśliwy dla nas Także kolejne testowanko przypadnie w drugiej połowie listopada - pewnie 18.11, ale to jeszcze się okaże za kilka dni
U nas teraz był 1cs o drugiego dzieciaczka. Taki trochę spontan. Po @ zamierzam iść na badania - tarczyca, i pewnie na przegląd do ginekologaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 11:08
Ola31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymikaja wrote:Hej Dołączę, bo chociaż termin @ mam teraz na 21.10, to czuję, że październik nie był szczęśliwy dla nas Także kolejne testowanko przypadnie w drugiej połowie listopada - pewnie 18.11, ale to jeszcze się okaże za kilka dni
U nas teraz był 1cs o drugiego dzieciaczka. Taki trochę spontan. Po @ zamierzam iść na badania - tarczyca, i pewnie na przegląd do ginekologa
u mnie podobnie @ na dniach i też czuję, że nici z obecnego cyklu dlatego jestem tutaj:) ale czasem taki spontan okazuje się strzałem w dziesiątkę -
Ola31 wrote:u mnie podobnie @ na dniach i też czuję, że nici z obecnego cyklu dlatego jestem tutaj:) ale czasem taki spontan okazuje się strzałem w dziesiątkę
Nie miałabym nic przeciwko Poprzednia ciąża za pierwszym trzałem Ale sporo się od wtedy zmieniło w mojej fizjologii jednak. Trochę miałam kobiecych przejść. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:U mnie było podobnie - 1wsze dziecko od strzału, 2gie dopiero stymulacja i clo pomogło, bo się miesiącami staraliśmy, a owu nie było
Hmm... może i ja zacznę się obserwować. Może wdrożę mierzenie tempki od przyszłego cyklu.
Też kolejny cykl powinien być ze zdrowego jajnika, bo ten był z tego uszkodzonego więc nie wiadomo czy tam się cokolwiek dzieje. -
nick nieaktualnyIzaw wrote:Ja dzisiaj rozpoczęłam nowy cykl, więc będę testować koło 27 listopada.
Ola31, mikaja, a za was trzymam kciuki, może jednak @ nie przyjdzieIzaw lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Ola. Przedszkolanka, ja to jednak źle podałam, przeczytałam w aplikacji 27 dc, a dzień miesiąca to będzie 14 listopad, sorki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 21:50
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Kochana wpisz mnie na 21 listopada
Bardzo bym sie ucieszyła gdybym akurat na Twoim wątku miała przy swoim imieniu
Chyba ze wszystko mi się poprzesuwa bo będę w listopadzie na wyjeździe wiec różnie to może być, ale narazie 21 poproszeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 21:03
przedszkolanka:), mikaa88 lubią tę wiadomość
-
Witajcie, poproszę o wpisanie mnie na 01.11. Pewnie nie wytrzymam do tego dnia i wcześniej będę testować
Jest to nasz pierwszy cykl starań. Ostatnią @ miałam 05.10. Cykle mam różne. Zdarzało się, że był 14 dniowy, a zaraz po nim 30d.
Ostatnie sześć cykli trwały kolejno: 24d, 22d, 22d, 24d, 26d, 25d.
Test owulacyjny wyszedł pozytywny 12stego dnia cyklu, (wt.16.10.), temp.36,8, ból owulacyjny. Naszym zdaniem wstrzeliliśmy się w odpowiedni termin, teraz pozostaje czekać na efekt starań.
Mamy prawie 3,5 letniego synka. W pierwszą ciążę zaszłam w 2 cyklu starań. W pierwszym cyklu za bardzo się na tym nie skupiłam i wydaje mi się, że mogłam przegapić owulację... Przy pierwszej ciąży nie mierzyłam temp, nie stosowałam testu owu.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę owocnych starań
Izaw, smeg lubią tę wiadomość
-
A u mnie dziś pojawiła się blada kreska! Także nie obraźcie się, ale mam nadzieję, że jutro będzie ciemniejsza i że w listopadzie nie będę musiała już testować
Życzę Wam tylko 2 kreseczekprzedszkolanka:), Izaw, smeg, kark, Ola31 lubią tę wiadomość