Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Taaak, ja mam tarczycę przebadaną tak, że bardziej nie można.
-
No to jutro lecę na betę po śniadaniu. Niestety muszę wybrać się z małą bo nie mam z kim zostawić.
Najmłodsza_staraczka, Domi_tur, przedszkolanka:), kark, speakyourmind93, Kamsza lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Domi_tur wrote:Tez mi się tak kiedyś wydawało we wrześniu miałam wszystkie możliwe badania i wszystko super a w styczniu spędziłam dwa tygodnie w szpitalu na endokrynologii
Ale co ja miałabym jeszcze z tarczycy badać ? :p
Przeciwciała badałam 2 lata temu i kilka miesięcy temu.
Trójkę tarczycowa robie regularnie
Biorę leki i suplementy
USG tarczycy tez regularnie kontrolujeSzczęściara lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Szczęściara wrote:No to jutro lecę na betę po śniadaniu. Niestety muszę wybrać się z małą bo nie mam z kim zostawić.
Kciuki !Szczęściara, Tysia16003 lubią tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Ale co ja miałabym jeszcze z tarczycy badać ? :p
Biorę leki i suplementy
USG tarczycy tez regularnie kontroluje
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Najmłodsza_staraczka wrote:Ale co ja miałabym jeszcze z tarczycy badać ? :p
Biorę leki i suplementy
USG tarczycy tez regularnie kontroluje
A skoro o tarczycy mowa, to chyba pójdę zaraz zrobić traba i tsh. Może to jest przyczyna mojej bezsenności w ciąży -
Domi_tur wrote:Ja zawsze ft3 i ft4 mam w normie, wahania tylko tsh, anty tpo bez zastrzeżeń. Ale jak zaczęłam badać trab to się okazało, że nie jest wesoło
A skoro o tarczycy mowa, to chyba pójdę zaraz zrobić traba i tsh. Może to jest przyczyna mojej bezsenności w ciąży
Tego nie badałam
Sprawdzałam zawsze tylko antytpo i antytg
Ale trab to chyba nadczynność ? Do tego mi daleko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 15:09
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Szczęściara wrote:Domi tsh powinno się robić na czczo. Przyjmujesz jakieś leki na tarczyce?
W dialabie maja normy dla tych co nie chodzą na czczo
Nie przyjmuje teraz żadnych leków bo tarczycę unormowalam do poziomu 1,1, miałam zdiagnozowanego Gravesa - Basedova trzy lata temu.
Ale ostatnio spać nie mogę i ciągle mi zimno. Może tarczyca trochę zwariowała -
Hej Moja słaba silna wola mnie tu przywiała
Agusia, czułam normalnie! Niech ciemnieje! Jeśli jeszcze opuściłam jakieś dwie kreseczki to gratuluję, ale nie idzie nadrobić
Szczesciara, to czekamy na jutrzejszą betę, jeśli się zdecydujesz. Trzymam kciuki!!!
Trochę odetchnęłam, oczywiście wydaje mi się, że od poniedziakowego popołudnia minęło tyle czasu... A tu jeszcze trzeba przeżyć całą @, czekanie na owu, owu i później najgorszy czas. Jedyne co ratuje następny miesiąc to święta.
Dzisiaj temperatura spadła do 36,8, jutro powinna przyjść @. Brzuch już boli. Powiedziałam mojemu, że kolejny raz nic z tego, powiedział, że pójdzie się przebadać. Ale jednak chce zostawić grudzień w spokoju, nie będziemy się stresować na święta w razie złych wieści. Wolę wierzyć, że następne święta będziemy spędzać z małą kruszyną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 16:04
Anhydra, XxMoniaXx, Domi_tur, Szczęściara, Izaw lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Hej Moja słaba silna wola mnie tu przywiała
Agusia, czułam normalnie! Niech ciemnieje! Jeśli jeszcze opuściłam jakieś dwie kreseczki to gratuluję, ale nie idzie nadrobić
Szczesciara, to czekamy na jutrzejszą betę, jeśli się zdecydujesz. Trzymam kciuki!!!
Trochę odetchnęłam, oczywiście wydaje mi się, że od poniedziakowego popołudnia minęło tyle czasu... A tu jeszcze trzeba przeżyć całą @, czekanie na owu, owu i później najgorszy czas. Jedyne co ratuje następny miesiąc to święta.
Dzisiaj temperatura spadła do 36,8, jutro powinna przyjść @. Brzuch już boli. Powiedziałam mojemu, że kolejny raz nic z tego, powiedział, że pójdzie się przebadać. Ale jednak chce zostawić grudzień w spokoju, nie będziemy się stresować na święta w razie złych wieści. Wolę wierzyć, że następne święta będziemy spędzać z małą kruszyną.
Cześć kochana, miło Cię tu znowu widzieć02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
hen kochane ja przed monitoringiem kolejnym dzisaj. Ten cykl mam bardzo bolesny bol owulacjny dwu stronn promieniuje do pachwin. a do tego mam taka chcice ze moj zemna nie wyrabia. ogolnie mam bardzo wysokie libido ale tym razem przechodze sama siebie. chyba faktycznie daleje swoje dwustronny wzrost pecherzykow
Anhydra lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Nadal nie mam wyników
Kalcia zazdroszczę podwójnej owulacji ! :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Tez jutro ide na betę. Ale jakos wcale mi sie nie chce, boje sie rozczarowania. W ogole nic mi sie nie chce, nawet jeść - na nic nid mam apetytu, ale jak nic nie zjem to mnie mdli, wiec jem na sile z rozsądku. Olozylambym sie na kanapie pod kocykiem i tyle, a tu w pracy do 21:15 trzeba siedziec:( za duzo emocji mi sie zebrało na raz - niby sie ciesze, sle boje strasznie. Mam wrażenie ze tylko czekam na porażkę. Nie chce mi die jutro czekac tyle godzin zeby dowiedziec sie ze beta mala, juz wole chyba żyć w nieświadomości. Och, czuje ze dzis rykne mojemu M jak tylko dzieci pójdą spac, tyle sie we mnie emocji nazbierało...
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Tez jutro ide na betę. Ale jakos wcale mi sie nie chce, boje sie rozczarowania. W ogole nic mi sie nie chce, nawet jeść - na nic nid mam apetytu, ale jak nic nie zjem to mnie mdli, wiec jem na sile z rozsądku. Olozylambym sie na kanapie pod kocykiem i tyle, a tu w pracy do 21:15 trzeba siedziec:( za duzo emocji mi sie zebrało na raz - niby sie ciesze, sle boje strasznie. Mam wrażenie ze tylko czekam na porażkę. Nie chce mi die jutro czekac tyle godzin zeby dowiedziec sie ze beta mala, juz wole chyba żyć w nieświadomości. Och, czuje ze dzis rykne mojemu M jak tylko dzieci pójdą spac, tyle sie we mnie emocji nazbierało...
Haha Aga nawet to wskazuje na ciążę
A tak serio, to trochę wiary, wszystko będzie dobrze! Potęga podświadomości dziewczyny, chyba musicie przeczytać tą książkę dlaczego niby miałoby się tym razem nir udać? Bo się ostatnio źle zadziało? To znaczy, że ktoś klątwę rzucił na Ciebie, nad Twoim domem jest krąg niepowodzeń czy jak to wytłumaczyć? :p
Wyplacz się dziś, daj upust emocjom a potem cycki do góry, popraw koronę i zasuwaj na betę a za kolejne złe myśli bez żadnego uzasadnienia będę Wam wysyłać karne ku*asy :p :p -
Domi_tur wrote:Haha Aga nawet to wskazuje na ciążę
A tak serio, to trochę wiary, wszystko będzie dobrze! Potęga podświadomości dziewczyny, chyba musicie przeczytać tą książkę dlaczego niby miałoby się tym razem nir udać? Bo się ostatnio źle zadziało? To znaczy, że ktoś klątwę rzucił na Ciebie, nad Twoim domem jest krąg niepowodzeń czy jak to wytłumaczyć? :p
Wyplacz się dziś, daj upust emocjom a potem cycki do góry, popraw koronę i zasuwaj na betę a za kolejne złe myśli bez żadnego uzasadnienia będę Wam wysyłać karne ku*asy :p :p
Hahahahah, uwielbiam Cię02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Aga, nie mogę powiedzieć, że wiem, co czujesz. Przez te miesiące nie miałam jeszcze szansy, żeby w ogóle coś wypaliło, więc zaczynam cykl z rozczarowaniem poprzednim cyklem, które przeradza się w nadzieję na nowy. Popłacz jeśli tego potrzebujesz.
Mi łzy leciały całe popołudnia niedzieli, poniedziałku i wtorku. Czas naprawdę zabiło robienie makramy. Działa kojąco. Już rozumiem Penelopę czekającą na OdyseuszaSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero