Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobiłam przed chwilą test owulacyjny. Nie kumam. Dzisiaj termin @. Nie przyszła. Brzuch pobolewa. Już nie rozumiem tego cyklu. Na owulacje to na pewno nie bo nie mam ani grama śluzu płodne go. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df22e2261514.jpg na dole z dziś.
speakyourmind93, Domi_tur, kark, tęczova, smeg lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Sung wrote:a które zamówiłaś?
tego tak malutko się bierze, że ja nie mam problemu.
Jak jesteś na fb to znajdź grupę "to w środku". Mega wiedza dziewczyn i znajdziesz dobrych lekarzy w Twoim mieście.
A ja nadal nie mam proga
Do dupy z tymi usg tak wcześnie. Gdyby nie cp poprzednie, nie poszłabym i miałabym spokój i radość.
A tak? No jest w macicy, ale to wiedziałam, bo inaczej już bym dawno wylądowała w szpitalu. Najpierw w ogóle nic więcej poza pęcherzykiem nie mógł zobaczyć.
Mówi, że mam tyłozgięcie i to dlatego. Potem jednak pęcherzyk żółtkowy.
Potem, że jakby zarodek. Jakby 5 tydzień. A ja jestem 5t6d Ale dopytywał się czy na pewno beta była 16000...
Kazał zrobić jutro, zeby zobaczyć czy w ogóle przyrasta i przyjść za tydzień.
Za tydzień terminów nie ma, dopiero za 2...
Mi lekarka wczoraj powiedziała, że pecherzyk wygląda na 4-5tyg a ja wczoraj 5t3d. Ale sprawdziłam sobie w takiej tabelce w necie czy wielkość pęcherzyka jest prawidłowa i wszystko jest jak należy...
Może lekarz ma jakiś sprzet do d...?
Najlepiej idź do innego jeszcze dla spokoju, czasem trafisz na gorszy dzień lekarza i tylko zawału można po wizycie dostaćAnhydra lubi tę wiadomość
-
Jak jesteś na fb to znajdź grupę "to w środku". Mega wiedza dziewczyn i znajdziesz dobrych lekarzy w Twoim mieście.
A ja nadal nie mam proga
Do dupy z tymi usg tak wcześnie. Gdyby nie cp poprzednie, nie poszłabym i miałabym spokój i radość.
A tak? No jest w macicy, ale to wiedziałam, bo inaczej już bym dawno wylądowała w szpitalu. Najpierw w ogóle nic więcej poza pęcherzykiem nie mógł zobaczyć.
Potem, że jakby zarodek. Jakby 5 tydzień. A ja jestem 5t6d Ale dopytywał się czy na pewno beta była 16000...
A może miał kiepskie USG? A z tym tylozgieciem to faktycznie coś może być na rzeczy- bo u mnie też zawsze dużo później cokolwiek widać.
Za 2 tyg to już na bank serduszko będzie widać
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualnySung, ale u Ciebie to już kolejna ciąża tak? W poprzednich też było źle widać?! Ja też mam tyłozgięcie, zawsze na etapie 6-7tydz już było bobo z sercem.
Wg mnie to chyba gość ma kijowe usg, jak chcesz do niego konkretnie chodzić to skocz tylko do kogoś innegk na usg dla świętego spokoju -
nick nieaktualny
-
kark wrote:Szczęściara, to rób ciążowy jutro A temp mierzysz? Może jednak będzie owulka?
Zobacz sobie na mój wykres, jakie miałam zawirowania w tym cyklu
11.2015 pjp(*)
A ja nadal nie mam proga
Edit. Myślę, że jest jak najbardziej w porządku za tydzień powinno być serduszko:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 12:02
-
Szczęściara wrote:Dla porównania zrobiłam z Domowego laboratorium i taka sama sytuacja https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65f12210d439.jpg
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Sung, dostałaś zdjęcie? Masz tam wielkość pęcherzyka?
no właśnie nie... jak wyszłam do się zorientowałam może wrzuci online.
kark wrote:Sung, ale u Ciebie to już kolejna ciąża tak? W poprzednich też było źle widać?! Ja też mam tyłozgięcie, zawsze na etapie 6-7tydz już było bobo z sercem.
Wg mnie to chyba gość ma kijowe usg, jak chcesz do niego konkretnie chodzić to skocz tylko do kogoś innegk na usg dla świętego spokoju
Nigdzie indziej nie chodzę. To mój lekarz od lat. Poczekam (nie)cierpliwie.
6ta ciąża. Nie wiem o które pytasz. W tych prawidłowych wiedziałam, ze: test = dziecko. I tyle.
makalotia wrote:A lekarz nie mówi o skończonym 5-tym ? Przecież w 5tym tygodniu zarodka wcale nie widać. Ja byłam w 4t6d to był tylko pęcherzyk i to było jak najbardziej prawidłowe. Ostatnio jak byłam 7t1d to lekarka mówi 6/7 tydzień a to przecież już 8 był. I ogólnie na USG było napisane 7t1d ale oni to inaczej liczą.
Edit. Myślę, że jest jak najbardziej w porządku za tydzień powinno być serduszko:)
A na to nie wpadłam. Może? Dzięki
-
Któraś mnie pytala jakie testy - pink test express, czułość 10. I pasowały mi tez z rossmana facelle, tez czułość 10. Ide na drzemke, na 15 do pracy:(
Szczęściara lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
XxMoniaXx wrote:Mnie allegrowe ciazowe tez nie oszukaly. W biochemicznej byl cien w 29 dc a teraz dzis w 27 nie bylo nic. Tez mam te czulosci 10 niby.
11.2015 pjp(*)
Agagusia wrote:Któraś mnie pytala jakie testy - pink test express, czułość 10. I pasowały mi tez z rossmana facelle, tez czułość 10. Ide na drzemke, na 15 do pracy:(
11.2015 pjp(*)
Szczęściara wrote:Jakie długie masz cykl? Mi w żadnej z ciąż nie wychodziły testy. Nawet przy becie prawie 100 wyszedł cień cienia po 2 godz od zrobienia testu.