Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Monia to Twój cykl po cb? Bo u mnie sie przesunela owu po cb..
A co do jasnienia ciemnienia to pamietasz mnie w zeszlym cyklu? Dzien przed owu zjaśnial bladzioch a w kolejne 2 dni mega pozytyw
-
Siedzę w kolejce do lekarza i pierwszy raz mam takiego stresa przed monitoringiem, mam nadzieje, ze to nie jest jakieś złe przeczucie i wszystko ładnie urosło...
-
Nikodemka wrote:Siedzę w kolejce do lekarza i pierwszy raz mam takiego stresa przed monitoringiem, mam nadzieje, ze to nie jest jakieś złe przeczucie i wszystko ładnie urosło...3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
nick nieaktualny
-
Nikodemka czekamy.
Nona jest
Iness
Lami a u mnie najlepiej widac jak wyschnie ;p ale zostalo mi 7 sztuk własnie bede zamawiac. Mozecie polecić jakies?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 19:30
Nona lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 19:44
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Tak pierwszy cykl po cb. A o ile ci sie przesunela[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny, niestety moje zle przeczucie po czesci sie sprawdzilo Pecherzyk pekl prawdopodobnie wczoraj, endometrium 9 mm (uroslo 5 mm w cztery dni, moze moje domowe sposoby podzialaly), ale... miesniak sie powiekszyl, przesuwa sie po czesci blokujac lewy jajowod i z tego powodu przyspieszamy diagnostyke... Jesli w tym miesiacu sie nie uda, to ja ide na Hsg a maz na badanie nasienia. Jestem smutna i zła...
-
nick nieaktualny