Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
delilah11 wrote:Hej Dziewczyny. Podczytuje Was już jakiś czas,stwierdzilam że pasowałoby się wreszcie przywitać gratuluję tym którym się udało i trzymam kciuki za resztęKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Agnieszka93 wrote:Tuuule
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
AMH -1
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:jestem krótkowidzem i mam okulary minus 7 więc by cos zobaczyć to zawsze ściągałam okulary i wpatrywałam się w test czy tam cos jest teraz widze ta kreskę w okularach gdzieś z 50 cm więc jest na 100% zobaczymy jaka bedzie w środe mam nadzieje ze małapa nie przyjdzie latam co chwile do wc bo czuje jak mam mokro ale pamietam ze w lutym tez tak latałam
AJA_S lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Annie1981 wrote:Karola - mama Julci. Testu nie odczytuje się już po pół godzinie, bo może pokazywać błędny wynik. Oczywiście życzę Ci, abyś zobaczyła dwie kreseczki w środę
Tak wiec tak
-
rosax3 wrote:Mam nadzieje ze za nasze cierpienia doczekamy sie by tulic w lipcu male slodkie zdrowe istotki
-
Effy wrote:Mi wyszły wczoraj dwie kreski po 3 godzinach, ale nawet nie robiłam sobie nadziei i nie pisałam i juz dzis mam plamienie, rozkręci sie jutro na pewno @
Tak wiec tak -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:mi odrazu wyszedł cień a po wyschnieciu był bardzej widoczny nigdy nie miałam tak ze test pokazał 2 kreski i była @ po kilku dniach jeszcze się z takim testem nie spotkałam ni chyba że dzis pierwszy raz
Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:Oraz w poprzednim cyklu teściowa na kilka godzin przed okresem dosłownie spytała "jak tam, nie masz może juz jakiś mdłości?"
a ja potem w nocy obudziłam się na plamie krwi @ przyspieszył i zaskoczył... -
Mama Ali wrote:Nie umiem wrzucać tutaj zdjęć cholerka
A tak poza tym to II kreseczki są ! Dziękuję za wasze kciukasy bo pewnie bez tego by się nie udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 20:17
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
AMH -1
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
nick nieaktualnyMuszę jakoś wrzucić na luz odchorowac i zacząć na nowo.jakoś się muszę pozbierać. Owszem nakręciłam się bo była owulacja i te bóle 6 dni po owulacji takie że mnie w pół zginalo myślałam że dzidziuś robi sobie miejsce ale no okres był normalny więc...
-
Karola555 wrote:tulę Cię kochanaKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
AMH -1
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Annie1981 wrote:Destiny80. Tulę. Ja też chodziłam smutna i zła zarazem jak mi tempka spadła przed @.Mi właśnie wczoraj zaczęła spadać,ale nadzieje jeszcze miałam.No cóż staramy się dalej:)
Karola555. Mówią, że w 12 dpo już coś powinno wyjść Chociaż i w 17 dpo czasami nie wychodziKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
AMH -1
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Annie1981 wrote:delilah11. Witaj Który cykl się starasz?
Trzeci cykl. Wiem, powiecie że niedługo ale i tak się martwię że coś jest nie tak... Jeśli teraz się nie uda to zrobię badania hormonów bo poza tsh nie miałam nigdy zrobionych.
Karola - jestem przekonana że kreska po czasie to dobry znak i niedługo będziemy Ci wszystkie gratulować -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:marze o tym w lipcu jakby przyszło na swiat moje szczęście to 1 lipca ma ur moja bratowa ja mam 5 im moj tata ma 12 ur a 15 im 27 lipca moj mąż ma ur 41 a razem z nim córcia im kolejny cudny dzień by był do swietowania ale jeszcze nie chce sie nakręcać i marzyć a ty już po terminie @
Karola ja też mam 5 lipca urodzinyKarola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Destiny80. Tulę. Ja też chodziłam smutna i zła zarazem jak mi tempka spadła przed @.
Karola555. Mówią, że w 12 dpo już coś powinno wyjść Chociaż i w 17 dpo czasami nie wychodzi
ale mi się w głowie kręci masakra