Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
roslinka. U mnie OvuFriend wyznacza owulację w ostatnim dniu niskiej tempki, przed skokiem, co u Ciebie wychodziłaby sobota. Test owu miałaś pozytywny w piątek, więc sugerowałoby owu na sobotę
Nawet jak owu byłaby dziś to żołnierzyki z piątku powinny przetrwać, tym bardziej, że widzę, że masz piękny śluz
Przypominam, że nawet w przypadku wstrzelenia się w owulację, szanse na zajście są tylko 20-30%. Trzeba mieć nadzieję, ale nie ma co się nakręcać Trzymam kciuki oczywiście
MamaAli. Rosax3 dała piękną instrukcję, wrzucaj nam dwie kreseczki
Ja wrzucę dwie kreski z testu owu, jutro powinien wyjść, innego na razie nie będzie
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki witam się po superowym weekendzie byli u nas przyjaciele z dziećmi.
Imprezka się udała,za waszą rada wypilam winko, relaksowalam się i teraz czekam na testowanie
Doczytalam cudowna informacje!!! MAMA ALI najszczersze gratulacje :* intuicja cie nie zawiodła. Dbaj o siebie i ciesz się ciążaAJA_S lubi tę wiadomość
-
Hejka wróciliśmy od szwagierki i jak test wysechł to widać kreseczek blada bo blada ale jest tylko ja się jeszcze nie cieszę nie nastawiam czekam do środy i zrobie kolejny nikt nic nie wie tylko wy nawet mężowi nie mówiłam w razie czego ból będzie mniejszy
Z mężem już rozmawiamy mimo że jeszcze mam nerwa i to dozego cyce bola są jakieś twarde i delikatnie kręci mi się w głowie ni po za tymmika1987, mi_lejdi, kate88:), InBlue, karm3lka lubią tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Hejka wróciliśmy od szwagierki i jak test wysechł to widać kreseczek blada bo blada ale jest tylko ja się jeszcze nie cieszę nie nastawiam czekam do środy i zrobie kolejny nikt nic nie wie tylko wy nawet mężowi nie mówiłam w razie czego ból będzie mniejszy
Z mężem już rozmawiamy mimo że jeszcze mam nerwa i to dozego cyce bola są jakieś twarde i delikatnie kręci mi się w głowie ni po za tymKarola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:Hejka wróciliśmy od szwagierki i jak test wysechł to widać kreseczek blada bo blada ale jest tylko ja się jeszcze nie cieszę nie nastawiam czekam do środy i zrobie kolejny nikt nic nie wie tylko wy nawet mężowi nie mówiłam w razie czego ból będzie mniejszy
Z mężem już rozmawiamy mimo że jeszcze mam nerwa i to dozego cyce bola są jakieś twarde i delikatnie kręci mi się w głowie ni po za tym -
Jeszcze nie dziękuję bo nigdy nic nie wiadomo kolejny test w środę 9 i jak też wyjdzie druga to dziwne do gina ale jeszcze że nie cieszę nie nastawiam co chwilę sprawdzam majty bo mam uczucie jakby mi tam coś leciało
Agnieszka93, karm3lka lubią tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Hejka wróciliśmy od szwagierki i jak test wysechł to widać kreseczek blada bo blada ale jest tylko ja się jeszcze nie cieszę nie nastawiam czekam do środy i zrobie kolejny nikt nic nie wie tylko wy nawet mężowi nie mówiłam w razie czego ból będzie mniejszy
Z mężem już rozmawiamy mimo że jeszcze mam nerwa i to dozego cyce bola są jakieś twarde i delikatnie kręci mi się w głowie ni po za tym
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mama Ali gratulejszyn ^^ Nudnej ciazy zycze.
Karola trzymam kciuki zeby jednak byly grube ladne krechy
A ja sie jakos nie potrafie wyluzowac Ekscytacja mi przeszla po pierwszym roku staran. Po drugim mam depreche ale sikam nalogowo na testy na zmiane owu i ciazowe. Pfff jesienna deprecha idzie chyba.
Milej reszty niedzieli dziewczyny60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Wypiszcie mnie proszę z listy w tym miesiącu.
Powodzenia dla wszystkich testujących02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Karola - mama Julci. Testu nie odczytuje się już po pół godzinie, bo może pokazywać błędny wynik. Oczywiście życzę Ci, abyś zobaczyła dwie kreseczki w środę
zrobiłam tyle testów i te ktore byly negatywne to nadal byly negatywne po tyg a tam gdzie mialam jakies cienie czy mocne kreski to maja do dzis -
nick nieaktualny
-
te co mialy cienie to bylam w ciazy teraz w lutym czyli zwiastowaly ciaze a te mocne to mam jeszcze jak bylam w ciazy z Julką . jedyne testy gdzie byly kreski biale ciazy nie bylo
-
nick nieaktualny