Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella1412 wrote:Mama Ali wielkie gratulacje:). Rosnijcie zdrowo:). Możesz przypomnieć który to dzień po owulacji, prosimy również w miarę możliwości o podsumowanie objawów:)
Czyli tak ja nawet nie wiem kiedy miałam owulacje dlatego nie powiem bo takich testów nie robiłam ale test robiłam dziś czyli w 29-30 dniu cyklu
Co do objawów trochę tego było :
Ból podbrzusza oraz kłucie w jajnikach
straszny ból zębów
oczywiście mdłości i nudności oraz wymioty
ból głowy i zawroty
nerwy i zgaga, senność
wstręt do zapachów
swędzenie sutków i bolące piersi
rozdrażnienie
-
A jak u was jest z temp? ... Wiem ze zmierzona w ciagu dnia jest niewiarygodna ale zawsze w czasie kiedy miala przyjsc @ to nawet przez dzien jest duzo nizsza niz po owu a teraz zmierzylam i jest 37.5..
-
Rosax, to jeszcze mam cień nadziei ze moze nie spadnie juz...
-
nick nieaktualnyMama Ali gratulacje!
Dziewczyny z @ - cycki do góry i jazda w nowym cyklu
Ja już dziś test owu negatywny, skoczyła tempka więc owulacja dziś będzie chyba. Czy jak tempka skoczyła to znaczy że już po owu? Bo w piątek pęcherzyk miał 20mm i gin mówiła, że pęka przy około 25mm a rośnie 1mm na dobę. To liczę że owu dziś będzie, jak sądzicie? Wczoraj wieczorem nie było bo byliśmy zmęczeni, ale dziś niedawno podziałaliśmy -
Hmmm... Jestem debiutantka, ale wydaje mi się, że temp. zawsze rośnie po owulacji.
Eh Mamaali, ja byłam taka pozytywna 1 i 2 cs i nie wyszło. Teraz zaczęłam sie spinać. Jeszcze dziś tak boli brzuch, myślałam, ze okresu dostałam nawet...14.04.2018 Théo -
roslinka wrote:Mama Ali gratulacje!
Dziewczyny z @ - cycki do góry i jazda w nowym cyklu
Ja już dziś test owu negatywny, skoczyła tempka więc owulacja dziś będzie chyba. Czy jak tempka skoczyła to znaczy że już po owu? Bo w piątek pęcherzyk miał 20mm i gin mówiła, że pęka przy około 25mm a rośnie 1mm na dobę. To liczę że owu dziś będzie, jak sądzicie? Wczoraj wieczorem nie było bo byliśmy zmęczeni, ale dziś niedawno podziałaliśmy
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Jak temp skacze to slyszalam ze juz po bo progesteron sir podnosi i z nim temp. Ale z innej strony slyszalam ze wzrost moze byc 3 dni przed jak i do 3 dni po.
No właśnie też to słyszałam, a przeciez wczoraj miałam pozytywny test owu więc teoretycznie owulacja powinna wystąpić po 24-36 godzinach. No ale już nie ma co rozkminiać za bardzo, co ma być to będzieBaranek_Aga lubi tę wiadomość
-
KarolaFasola. U mnie temp spada 2 dni przed @, ale ja mierzę tylko rano. Nie wiem jak jest w dzień.
roslinka. Owu może być dzień przed skokiem i w dzień skoku tempki.
O tych 3 dniach też słyszałam, ale wydaje mi się, że to jakieś wyjątki
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
mi_lejdi wrote:Hmmm... Jestem debiutantka, ale wydaje mi się, że temp. zawsze rośnie po owulacji.
Eh Mamaali, ja byłam taka pozytywna 1 i 2 cs i nie wyszło. Teraz zaczęłam sie spinać. Jeszcze dziś tak boli brzuch, myślałam, ze okresu dostałam nawet...
Nie wolno się denerwować sama to wiem po sobie że to trudne ale jakoś dałam radę dzięki wam bo chyba inaczej bym zwariowała to tego dnia testowania. -
roslinka wrote:No właśnie też to słyszałam, a przeciez wczoraj miałam pozytywny test owu więc teoretycznie owulacja powinna wystąpić po 24-36 godzinach. No ale już nie ma co rozkminiać za bardzo, co ma być to będzie
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mama Ali wrote:Dziewczyny poda mi któraś swój adres e-mail to wyślę na pocztę a może któraś z was wrzuci moją fotę na forum bo ja nie mogę bo nie mam konta premium
Wejdz na zapodaj.net
Wybierz opcje na forum
Wstaw zdjecie i skopiuj link bbcode i wklej go tu.
Ooo tak :
Kliknij na forum
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc91079b087c.png
2. Wybierz zdjecie i je dodaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/121102097887.png
3. Kopiuj ostatni link bbcode
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/023de46f7fbf.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 14:06
07.11.2012 Julian
roslinka wrote:Annie - czyli jeśli wziąć pod uwagę Twoje zdanie owulację miałam wczoraj lub dzisiaj W piątek było więc jak owu wczoraj to ok, wstrzeliliśmy się w czas A jak dzisiaj to nie wiem, choć było przed południem. Teraz najgorszy czas- odliczanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 14:45