Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama Ali gratulacje!!!
Dziewczyny ja sama robiłam babeczki od a do z.
Podejrzewam niebieski barwnik, który dodałam do kremu
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/QBhKSuS8PNk4af3DxfkuMgOBAVtWM8Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 07:21
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Gratulacje mama Ali spokojnych 9 miesięcy.
U mnie 6dc może w końcu zabierzemy się z mężem do roboty ale powiem wam że po tym nieudanym cyklu jakoś chęci straciłam na starania miałyście może tak ?17.11.17-poronienie całkowite -
Oj jak fajnie, MamaAli gratulacje!!!
Karm3lka w środę będą dla Ciebie!
Ja też dzis obudziłam sie o 6 rano, ale niestety u mnie to był spadek temperatury. Tak mi sie jakos smutno zrobiło, ze niczego w zyciu nie mam za darmo...
Oczywiście nie mogłam juz zasnąć. M wstał za mną wyprzytulał, porozśmieszał. Przynajmniej to mi wyszło w 100%, M jest najwspanialszym, ciepłym człowiekiem.karm3lka lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Ja pierdziele jaki ja sen dzis mialam!! Wsadzilam sobie palca do sprawdzenia a poczulam ze jajeczko wylecialo nagle przenioslam sie do kreskowki i bylam w swojej macicy z tym jajeczkiem, ono tak skakalo i nigdzie wbic sie nie moglo az w koncu nagle nie wiadomo skad wykopalo sobie mala dziurke lopata i w koncu sie tam zagnieudzilo caly czas z tym jajem rozmawialam ale jak juz sie wbilo to kontakt sie urwal, zastala cisza. A ja sie obudzilam haha
Sny w drugiej polowie sa nienormalne..Laura, mi_lejdi, AJA_S, Agula92, s1985 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax
Mi sie wczoraj snilo ze @ dostalam. Mierzylam sobie temp a ona przylazla
Ale naszczescie narazie cisza,zobaczymy co bedzie jutro
Wczoraj mnie tak brzuch bolal a dzisiaj nic,nawet piersi nie bolą eh..