Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zabiję dziś męża tak mnie wkurwia że ni macie pojęcia właśnie polazl sobie do sklepu po piwko by posiedzieć że mną dlozej a ja już ledwie siedzę jeszcze może godz i Idę spać a on niech robi co chce
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Zabiję dziś męża tak mnie wkurwia że ni macie pojęcia właśnie polazl sobie do sklepu po piwko by posiedzieć że mną dlozej a ja już ledwie siedzę jeszcze może godz i Idę spać a on niech robi co chce
Ty sie ciesz ze on w domu. Moj sie ubral i poinformowal ze wychodzi na piwo a jak zaoytalam dlaczego i po co to w odpowiedzi uslyszalam no przeciez juz tydz temu ci mowilem jak film ogladalismy..
(on ogladal film a ja spalam przez sen jak o cos pyta to czesto sie godze byle tylko mi spac dalej dal )
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Zabiję dziś męża tak mnie wkurwia że ni macie pojęcia właśnie polazl sobie do sklepu po piwko by posiedzieć że mną dlozej a ja już ledwie siedzę jeszcze może godz i Idę spać a on niech robi co chce
17.11.17-poronienie całkowite -
Siedzi i mi marudzi ciekawe kiedy wróci znając życie to z godz go nie będzie faceci z nimi źle bez nich nie dobrze
Kurcze jak ja się dzis jeszcze nie będę mieć randki z wc to będzie dobrze wpierdzielam słonecznik od którego mnie już mdli masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 21:18
-
rosax3 wrote:Ahh te hormony
Ty sie ciesz ze on w domu. Moj sie ubral i poinformowal ze wychodzi na piwo a jak zaoytalam dlaczego i po co to w odpowiedzi uslyszalam no przeciez juz tydz temu ci mowilem jak film ogladalismy..
(on ogladal film a ja spalam przez sen jak o cos pyta to czesto sie godze byle tylko mi spac dalej dal )17.11.17-poronienie całkowite -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Wróciłam do was bo kto inny jak nie wy mnie rozumiecie mąż już leży jula śpi ja oglądam mam talent i coś bym zjadła ale nie wiem co hehe dziś cały dzień jadłam placki ziemniaczane dostalam do nich tonę czosnku a po usmażeniu jadłam je z cukrem hehe mąż tylko stwierdził że cos jest że mną nie tak a teraz mnie kurcze dusi coś w żołądku od tych placków siedzę i myślę co by tu teraz zjeść i chyba wiem mam słonecznik luskany
Dziękuje wam za każde mile słowo jesteście kochane
A tych do których przylazla franca tule mocno
U mnie cisza nic oprócz cyckow mnie nie boli więc jest jeszcze nadzieja i tak myślę że może rano sobie silne przynajmniej małpę wywołam jak nie będzie dwuch kresek hehe
Jak wczoraj jadłam cały dzień placki -
AJA_S wrote:Jeju jak się cieszę że B jest na diecie to chociaż nie pije ostatnio kolega do niego dzwonił co robi na weekend. To odpowiedział że sypialnia nas czeka a on nie pije bo przy ćwiczeniach raczej nie wskazane to usłyszał "to nie mamy o czym rozmawiać" trochę przykro bo kiedyś to był najlepszy kolega i nie bałam się z nim puścić mojego, a odkąd wyciulała go panienka jest nie do poznania
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
aaagaaa89 wrote:Jak wczoraj jadłam cały dzień placki
aaagaaa89 lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja pierdzielę! Zrobiłam na próbę synowi memu muffinki ciasteczkowe potwory, bo ma niedługo urodziny i chce mu zrobić do żłobka.
No i wysypalo go po jednej
Pelo drobnej swedzącej wysypki -
santoocha wrote:Ja pierdzielę! Zrobiłam na próbę synowi memu muffinki ciasteczkowe potwory, bo ma niedługo urodziny i chce mu zrobić do żłobka.
No i wysypalo go po jednej
Pelo drobnej swedzącej wysypki
Dlatego ja nie kupuje tych gotowcow sama kiedys mialam uczulenie od ciastek z paczki a identyczne sama robilam.. Lenistwo, wolalam szybciej niz sama sie pobawic.
07.11.2012 Julian
Nie umiem wrzucać tutaj zdjęć cholerka
A tak poza tym to II kreseczki są ! Dziękuję za wasze kciukasy bo pewnie bez tego by się nie udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 06:12
Agula92, KarolaFasola, santoocha, mika1987, AJA_S, kate88:), Adry, s1985, Ikciu, Laura, kaka470, Karola - mama Julci i ... ?, Aguuuś, She86, zFolwarku, roslinka, bulkaasia, Paula55, Pikselka, AiCha4811 lubią tę wiadomość