Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zeby to byl wasz ostatni cs
A ja zmierzylam sobie niedawno temp a tam 37.3 wiem ze to niewiarygodna temp ale zawsze jak ma przyjsc @ to nawet przez dzien mam nizsza... Ale moze tym razem bedzie inaczej .. Przedemna jeszcze z 3 dni niepewnosci -
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Ja po 2 miesiacach niepowodzen zrobilam badania moj maz po 3 miesiacach. Wolalam to zrobic od razu niz tracic czas w razie czego... na szczescie Lekarze zapewniaja ze wszystko jest ok. Ale I tam dalej mysle o zrobieniu droznosci jajowodow a nawet o badaniu mojego sluzu czy nie jest wrogi dla plemnikow mojego m. Daje czas do konca roku. Jak nic nie wyjdzie to bede meczyc lekarza o te badania a jak nie wyjdzie to trudno zaplace. Choc by mialo to byc kupie kasy spoko. Jest to dla mnie mega wazne. Acz kolwiek jest mi Przykro ,ze wiekszosci znajomym udalo sie w ciagu 3miesiacy2a ja zaczynam 5 cykl. I dalej nic nie wiadomo. Jednak mam nadzieje. Wiem tez ze uwielbiam Was! ,ale ovu nam nie pomaga w zajsciu w ciaze poniewaz to powoduje ciagle myslenie o ciazy. Takie jest moje zdanie. Jednak nie mam na tyle Silnej woli zeby tu nie wchodzic... :*
Haha, całkowicie się zgadzam OF nakręca jeszcze bardziej, mój M mnie strofuje, jak widzi róż na ekranie No to ja mam na szczęście uspokojające przykłady wokół mnie. 1 koleżanka 1 ciąża w 9cs, 2 ciąża w 2 cs, inna koleżanka 1 ciąża w 7 cs, jeszcze inna podobnie... znam też znajome, które zaszły w 1 cs, ale we wszystkich przypadkach, to było na zasadzie 'z rozsądku' i w pierwszych momentach nie było zachwytu nad 2 kreseczkami, że tak szybko.
Mam też znajomą, która 2 lata postanowiła się nie badać i w 23cs zaszła w ciąże po prostu... you never know...
A ja chcę już!14.04.2018 Théo -
Olciuska. Też myślę, że nie ma na co czekać z badaniami. Idę na pierwszą wizytę w grudniu
Wchodzenie na forum na pewno nie pomaga wyluzować, ale czy bez tego byśmy nie myślały? Nie wydaje mi się
katlau87. Witaj Tempka wysoko, jest nadziejaOlciuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
No tak, ja mam o tyle komfortową sytuację, że w związku z cystami w piersiach miałam wykonany cały panel badań hormonalnych I i II fazy, taki z pobytem w szpitalu i budzeniem w nocy na pobieranie. I wszystko wyszło prawidłowo, nawet usłyszałam, że u mnie "wszystko pójdzie łatwo".
No więc czekam... "dobry" znak jest taki, że w tym cyklu po raz pierwszy po tabletkach popsuła mi się cera, a w II fazie bolą piersi. może cos się w końcu odblokowało po tabsach...14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.No cóż dziś 25 dc no i temp.a już Spadła. Wczoraj wieczorem miałam taki ćmiący ból jakby na @ a rano temperatura pokazała że jednak chyba będzie.Dziś rano również plamienie brązowe i pobolewania jajnikow.Już się nie łudze. BuuuKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDestiny80 wrote:Hej dziewczyny.No cóż dziś 25 dc no i temp.a już Spadła. Wczoraj wieczorem miałam taki ćmiący ból jakby na @ a rano temperatura pokazała że jednak chyba będzie.Dziś rano również plamienie brązowe i pobolewania jajnikow.Już się nie łudze. Buuu
Przykro mi . Kochana 3eba wierzyc ze sie uda! -
Dziękuję :)Kurcze byłam tak pozytywnie nastawiona.No cóż czekam na znienawidzoną@ A za resztę trzymam kciukiKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1