Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zeby to byl wasz ostatni cs

A ja zmierzylam sobie niedawno temp a tam 37.3 wiem ze to niewiarygodna temp ale zawsze jak ma przyjsc @ to nawet przez dzien mam nizsza... Ale moze tym razem bedzie inaczej .. Przedemna jeszcze z 3 dni niepewnosci
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Ja po 2 miesiacach niepowodzen zrobilam badania moj maz po 3 miesiacach. Wolalam to zrobic od razu niz tracic czas w razie czego... na szczescie Lekarze zapewniaja ze wszystko jest ok. Ale I tam dalej mysle o zrobieniu droznosci jajowodow a nawet o badaniu mojego sluzu czy nie jest wrogi dla plemnikow mojego m. Daje czas do konca roku. Jak nic nie wyjdzie to bede meczyc lekarza o te badania a jak nie wyjdzie to trudno zaplace. Choc by mialo to byc kupie kasy spoko. Jest to dla mnie mega wazne. Acz kolwiek jest mi Przykro ,ze wiekszosci znajomym udalo sie w ciagu 3miesiacy2a ja zaczynam 5 cykl. I dalej nic nie wiadomo. Jednak mam nadzieje. Wiem tez ze uwielbiam Was! ,ale ovu nam nie pomaga w zajsciu w ciaze poniewaz to powoduje ciagle myslenie o ciazy. Takie jest moje zdanie. Jednak nie mam na tyle Silnej woli zeby tu nie wchodzic... :*
Haha, całkowicie się zgadzam OF nakręca jeszcze bardziej, mój M mnie strofuje, jak widzi róż na ekranie
No to ja mam na szczęście uspokojające przykłady wokół mnie. 1 koleżanka 1 ciąża w 9cs, 2 ciąża w 2 cs, inna koleżanka 1 ciąża w 7 cs, jeszcze inna podobnie... znam też znajome, które zaszły w 1 cs, ale we wszystkich przypadkach, to było na zasadzie 'z rozsądku' i w pierwszych momentach nie było zachwytu nad 2 kreseczkami, że tak szybko.
Mam też znajomą, która 2 lata postanowiła się nie badać i w 23cs zaszła w ciąże po prostu... you never know...
A ja chcę już!
14.04.2018 Théo 
-
Olciuska. Też myślę, że nie ma na co czekać z badaniami. Idę na pierwszą wizytę w grudniu

Wchodzenie na forum na pewno nie pomaga wyluzować, ale czy bez tego byśmy nie myślały? Nie wydaje mi się
katlau87. Witaj
Tempka wysoko, jest nadzieja
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
No tak, ja mam o tyle komfortową sytuację, że w związku z cystami w piersiach miałam wykonany cały panel badań hormonalnych I i II fazy, taki z pobytem w szpitalu i budzeniem w nocy na pobieranie. I wszystko wyszło prawidłowo, nawet usłyszałam, że u mnie "wszystko pójdzie łatwo".
No więc czekam... "dobry" znak jest taki, że w tym cyklu po raz pierwszy po tabletkach popsuła mi się cera, a w II fazie bolą piersi. może cos się w końcu odblokowało po tabsach...
14.04.2018 Théo 
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.No cóż dziś 25 dc no i temp.a już Spadła. Wczoraj wieczorem miałam taki ćmiący ból jakby na @ a rano temperatura pokazała że jednak chyba będzie.Dziś rano również plamienie brązowe i pobolewania jajnikow.Już się nie łudze. BuuuKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDestiny80 wrote:Hej dziewczyny.No cóż dziś 25 dc no i temp.a już Spadła. Wczoraj wieczorem miałam taki ćmiący ból jakby na @ a rano temperatura pokazała że jednak chyba będzie.Dziś rano również plamienie brązowe i pobolewania jajnikow.Już się nie łudze. Buuu
Przykro mi
. Kochana 3eba wierzyc ze sie uda!
-
Dziękuję :)Kurcze byłam tak pozytywnie nastawiona.No cóż czekam na znienawidzoną@ A za resztę trzymam kciukiKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1