Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bulkaasia wrote:Laura, zgadza się. Mam dwójkę z dużą przerwą między nimi ale są Od roku staramy się o kolejne ale jak na razie to dwa poronienia . Nie tracę jednak nadzieji!!!
Karola współczuję bardzo... Dobrze Cię rozumiem...
Współczuję Kasia.I nie trać nadziei.Uda sie. Musi.
Ja po stracie pierwszej ciąży rózne miałam podejscia....I rozumiem cię doskonale.
Najważniejsze że nie tracisz nadziei
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Agula92 wrote:Dzień dobry wszystkim!
Mama Ali to kiedy testujesz?
Dzisiaj jestem prawie cały dzień poza domem, ale jak wrócę to WIDZĘ TU SAME II KRESKI ! także sikać na patyki!
U mnie temperatura też dobrze się utrzymuje, może coś będzie z tego Jeszcze 6 dni do testowania ;/
Miłego dnia!
Ja testuje jutro już temperatura mi podskoczyła z 37 na 37,5 więc jest jeszcze nadziejamika1987, kaka470, Laura, AJA_S, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Karola mama Julci bardzo mi przykro Trzymaj się kochana musisz być silna chociaż dla swojej córeczki i nie załamywać się przynajmniej przy niej ! możesz sobie popłakać jeśli nie będzie widziała bo ona już dużo rozumie. Jesteśmy z tobą pamiętaj o tym
Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:Aja_S a mogę zapytać czemu tak? czy starasz się nie nakręcac?
Też... Ale jak to u mnie bywa kilka dni po owulce dopadają mnie wątpliwości czy wgl kiedykolwiek będę mamą... A po czerwcu i ostatniej @ boję się, że znów się porycze...17.11.17-poronienie całkowite -
Aja_S spojrzałam na wykres, nie wiem, co wydarzyło się w czerwcu, ale widzę, że długa droga za Tobą, więc trzymam mocno kciuki, żeby cel był tuż za rogiem!
Ja niby jeszcze mam czas, zdrowa kobieta powinna dać sobie rok na spokojnie, ale to tak nie działa
Mama_Ali, KaolaFasola mam nadzieję, że już tam coś rośnie i zaraz się o tym dowiecie ))14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:Aja_S spojrzałam na wykres, nie wiem, co wydarzyło się w czerwcu, ale widzę, że długa droga za Tobą, więc trzymam mocno kciuki, żeby cel był tuż za rogiem!
Ja niby jeszcze mam czas, zdrowa kobieta powinna dać sobie rok na spokojnie, ale to tak nie działa
Mama_Ali, KaolaFasola mam nadzieję, że już tam coś rośnie i zaraz się o tym dowiecie ))
Błagam jak słyszę by dać sobie rok to aż mnie ściska.
B miał teraz powtórzyć badania ale stwierdził, że schudnie jeszcze z 4kg, będzie brał dalej suplementy i zrobi nasienie w grudniu...
Twierdzi, że przez to, że się tak zapuściliśmy się i to nam przeszkadza w byciu rodzicami... Ma trochę racji
A co do czerwca... B miał pierwsze badanie nasienia, a a nockę i wszystko było ok póki nie szarpłam palety z piwami. zabolało w kroku ale po chwili przeszło. A gdy wracaliśmy z kliniki to było jakieś 7-8h po szarpnięciu, pojechaliśmy do PizzaHut, tak przerażona w życiu nie byłam jak wtedy jak lało że mnie jak ze świniaka. A późniejszy komentarz potwierdzony przez mojego gina że możliwe że była to bardzo wczesna ciąża
A teraz przeddzień @ trochę osób gratulowało mi ciąży
Ale myślę, że to nie mogła być ciąża a jeśli tak to pewnie później i tak by "uciekła"...
Mam nadzieję, że w lutym ominie mnie ta klinika a jeśli nie to może chociaż tam nam pomogąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 15:46
17.11.17-poronienie całkowite -
Tak mnie brzuch dzisiaj okresowo bolał jak bym juz @ miala a teraz nic, wszystko przeszlo ...
Jak ma byc @ to niech sie juz zacznie bo to czekanie mnie dobijaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 16:00
-
nick nieaktualnyJa po 2 miesiacach niepowodzen zrobilam badania moj maz po 3 miesiacach. Wolalam to zrobic od razu niz tracic czas w razie czego... na szczescie Lekarze zapewniaja ze wszystko jest ok. Ale I tam dalej mysle o zrobieniu droznosci jajowodow a nawet o badaniu mojego sluzu czy nie jest wrogi dla plemnikow mojego m. Daje czas do konca roku. Jak nic nie wyjdzie to bede meczyc lekarza o te badania a jak nie wyjdzie to trudno zaplace. Choc by mialo to byc kupie kasy spoko. Jest to dla mnie mega wazne. Acz kolwiek jest mi Przykro ,ze wiekszosci znajomym udalo sie w ciagu 3miesiacy2a ja zaczynam 5 cykl. I dalej nic nie wiadomo. Jednak mam nadzieje. Wiem tez ze uwielbiam Was! ,ale ovu nam nie pomaga w zajsciu w ciaze poniewaz to powoduje ciagle myslenie o ciazy. Takie jest moje zdanie. Jednak nie mam na tyle Silnej woli zeby tu nie wchodzic... :*
AJA_S, Effy lubią tę wiadomość