Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim!
Mama Ali to kiedy testujesz?
Dzisiaj jestem prawie cały dzień poza domem, ale jak wrócę to WIDZĘ TU SAME II KRESKI ! także sikać na patyki!
U mnie temperatura też dobrze się utrzymuje, może coś będzie z tego Jeszcze 6 dni do testowania ;/
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 07:24
-
Dzień dobry
No i mamy weekend!!!
Trzymam kciuki za wszystkie testerki. Pozytywne testy poproszę
Laura mogę spytać o Twój wiek? Wydaje mi się, że jesteśmy w tym samymEffy, Annie1981, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
A gdzie wszystkie piękne pozytywy się pochowały ?
No już sikać mi tu i dzielić radością!02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:A gdzie wszystkie piękne pozytywy się pochowały ?
No już sikać mi tu i dzielić radością!
Moja radosc wlasnie dzisiaj znikla -
Dla mnie też ! Czuję, że nic z tego. Ale planowałam starania od grudnia, bo mam w 2017 dwa chrzty, gdzie jestem chrzestną i wesele i ślub, gdzie jestem świadkową i chciałam mieć w miarę mały brzuch
Czekamy na testerki listopadowe i wyniki i grudniu przybywaj ! )
-
Karola mama JUlci... Weszłam tylko na chwilkę dla Ciebie. Tule mocno, wiem ze CI ciężko i wiem ze musisz być silna i przejść przez to. Myślę o Tobie. Trzymaj się kochana!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 09:08
Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
mutacja C677T homozygota -
Jeszcze zadnego pozytywu?
No dziewczynki sikac pieknie w ten weekend!
A mi sie zaczyna dluzyc do testowania, a i mierzenie temperatury zaczyna mnie stresowac was tez stresuje mierzenie kilka dni przed terminem testiwania?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax. Zwlaszcza w takich sytuacjach jaką mam teraz stresuje...
-
KarolaFasola. Przerwy czasami potrafią zdziałać cuda
mika1987. Czemu tak mało testów owu robiłaś? Może one dałyby lepszy obraz, bo tempka jakaś dziwna
rosax3. Mnie mierzenie nie stresowało, ale jak mi spadła przed @ to zrobiło mi się tak przykro jakbym jedną kreskę zobaczyła. Mimo wszystko to chyba lepsze niż negatywny test. W tym cyklu pewnie będę się stresować tak jak Ty
Karola - mama Julci. Trzymaj się dzisiaj. Jesteśmy z Tobą.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
bulkaasia wrote:Dzień dobry
No i mamy weekend!!!
Trzymam kciuki za wszystkie testerki. Pozytywne testy poproszę
Laura mogę spytać o Twój wiek? Wydaje mi się, że jesteśmy w tym samym -
Effy wrote:Przyszedł okres, czy tempka spadła ?
Temp spadla a @ brak ale pewnie wieczorem sie pojawi albo jutro ... chociaz nie spadla ponizej 37. -
Annie taka troche przymusowa przerwa ;p
Ja bym juz wogole nie mierzyla tej tempki ani nic, tylko spontan ... Ale moj caly czas " kiedy masz te dni ?". " moze rob testy" ah a mi sie juz poprostu nie chce .. Bo to mnie tak stresuje i tylko mysle kiedy wzrosnie, kiedy owu , niech nie spada hah . masakra . -
Ja Wam powiem dziewczyny że w ciąży z synkiem nie miałam objawów nic zero i nigdy nie przypuszczałabym ze jestem w ciaży do 33dc nawet na mysl mi nie przyszło. Myslalam ze @ sie spoznia czasem tak mialam bardzo rzadko ale zdarzala sie @ w 33, 34 dc
Annie coś pisała o sluzie kremowym nawet i takiego objawu nie miałam....
Piersi zero bólu nawet obrzmiałe nie były...
Jak byłam na pierwszej wizycie u gin spradzic czy zarodek jest tam gdzie ma byc (obawy z przed 15 lat) to wspomnialam o tym ze zero objawow i czy ciaza dobrze sie rozwija przez to, gin odpowiedzial ze nie musi byc objawow zeby ciaza sie dobrze rozwijala. I tak było do konca mojej ciązy zero objawow :)poza bolami podbrzusza ale to w pozniejszym czasie.....