Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w ciąży nie miałam żadnych objawów, nie bolały mnie piersi nic kompletnie, nigdy nie przypuszczałabym że ......
ale była niespodzianka jak zrobiłam test w 33dc, wcześniej nie robiłam no bo wcale bym się nie spodziewała byłam wyluzowana itp
-
Mama Ali wrote:Ja mam tak samo też ciągle myślę że przylazła @ bo ciągle coś ze mnie leci a to śluz tylko
Nooo raz mam taki gesty a zaraz wodnisty lekko ale nadal kremowy. -
santoocha wrote:Hej.
Zrobiłam dziś badania: tsh 3,6 (norma do 4,2), fT4 15,8 (12-22).
Niby w normie, ale jakoś nie poprawiło się od zwiększenia dawki euthyroxu z 88 na 100 ug.
Progesteron będzie dopiero w środę.
A twój lekarz co na to??
-
Witam dziewczyny, synek poszedł spać, więc ja nadrobiłam wpisy no i atmosfera testowania udzieliła mi się, planowo test ok 10.11 ale chyba trochę się przeliczyłam bo dzisiaj to już 11 dpo więc o ile wredna nie przylezie to pewnie teście będzie wcześniej, chociaż chyba wolę wolę dostać @ o ile nie ma fasolki niż stresować się kolejnym testowym rozczarowaniem . Próbowałam przypomnieć sobie jaki miałam objawy przy pierwszej ciąży kiedy jeszcze nie wiedziałam o fasolci, było to tak dawno bo ponad 6 lat temu i właśnie wydaje mi się że nie miałam objawów, nawet piersi mnie nie bolały, tylko pamiętam że myślałam że mam zapalenie pęcherza bo często szukałam i bolał mnie brzuch ale tak jakoś inaczej niż na @. Test zrobiłam w toalecie w sklepie już mieliśmy wstępnie zarezerwowane wakacje za granica i mieliśmy już płacić. Okazało się że w czasie kiedy miałam wylegiwać się na plaży to witalam się z kibelkiem:), cieszę się że nie zdecydowaliśmy się wtedy na wyjazd mimo ciąży bo lepiej dmuchać na zimne.Syn ur. 2011 r.
-
Meli92 wrote:Na podtrzymanie w razie co Jestem po prostu ciekawa czy tylko GP moze wypisac recepte czy prywatne kliniki tez moga. Napisalam na czacie do TMC , zobacze co odpiszaKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Tak Laura, leci nasz 3cs
Fajnie że i Ty starasz się o rodzeństwo.
Paula55 ja sie leczę sama, bo mam dostęp do leków.
Tarczycę leczę od 15rż, prawie non stop na euthyroxie.
Przez pierwszą ciążę udawało mi się utrzymywać tsh na poziomie 1,7-1,9 przy stałej dawce
Po porodzie nagje pojawiła się nadczynność, potem nagle tsh skoczyło do 12.
Teraz jest w normie i raczej przy 100ug zostanę.Laura lubi tę wiadomość
-
Mi się wydawało, że czułam jakieś objawy zwłaszcza w 1 cs, teraz tez juz niby coś miałam, a potem OF przesunął ovu w przód teraz nie czuje nic, tylko biust jędrniejszy, jak to w fazie lutealnej.
Tak bardzo chciałabym podejść na luzie, na spontanie, ale chyba póki tu zaglądam, to znaczy, że tak bynajmniej nie jest14.04.2018 Théo -
santoocha wrote:Tak Laura, leci nasz 3cs
Fajnie że i Ty starasz się o rodzeństwo.
Paula55 ja sie leczę sama, bo mam dostęp do leków.
Tarczycę leczę od 15rż, prawie non stop na euthyroxie.
Przez pierwszą ciążę udawało mi się utrzymywać tsh na poziomie 1,7-1,9 przy stałej dawce
Po porodzie nagje pojawiła się nadczynność, potem nagle tsh skoczyło do 12.
Teraz jest w normie i raczej przy 100ug zostanę.
Oby ten cykl był Nasz