Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny Moge sie dopisac na testa na 25 listopada?
Rany, pogadalabym sobie tez ale zanim sie dopisze to juz zawsze macie 80 stron hahah
Powodzenia wszystkim U mnie dopiero 7dc daleeeeko jeszcze...
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyMama Ali
Mam nadzieje ze ostatni!
Kat83
Witamy! i kciukasy trzymamy :*
Laura
Zycze Ci, zebys szybciutko zobaczyla 2 kreseczki, a jesli moge wiedziec bez CLO mialas brak owulki? bo ja ja mam ,ale lekarz sie upiera zebysmy sprobwali i sama nie wiem.. -
No niby ja będę testowac ok. 15 listopada.
Choć jestem skołowana już kompletnie tym kiedy i czy w ogóle miałam ovu w tym miesiącu. OF mi przesunął na 17dc, ginekolog w 19 dc powiedział, że jeśli była owulacja to już dawno. A jeszcze do tego na początku mierzyłam temp. jak blondi.
Stąd tytuł mojego wykresu
No ale to mój pierwszy cykl takich prawdziwych starań, 3 cykl po odstawieniu pigułek. Uczę się
https://ovufriend.pl/graph/38eee0902b8d4db2839f9c24f0a1325b14.04.2018 Théo -
Laura. Witaj
Kat83. U mnie tez 7 dc Dlugie masz cykle?
MiLejdi. Ja mam 4 cs po odstawieniu tabletek. Cykle z 28-29 skrocily mi sie do 25-26. A jak to u Ciebie wyglada?
Olciuska. Nie wiem czy AMH to hormon. W kazdym razie w taki sposob bada sie rezerwe jajnikowa czyli sprawdzaja ile jeszcze jajeczek zostalo. Wiem, ze dziewczyny to robia, ale ja na razie nie chce, bo boje sie jakiejs niskiej liczbyLaura lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Olciuska wrote:Mama Ali
Mam nadzieje ze ostatni!
Kat83
Witamy! i kciukasy trzymamy :*
Laura
Zycze Ci, zebys szybciutko zobaczyla 2 kreseczki, a jesli moge wiedziec bez CLO mialas brak owulki? bo ja ja mam ,ale lekarz sie upiera zebysmy sprobwali i sama nie wiem..
Ja też mam taką nadzieję
Dziewczynki nie mówiłam wam jeszcze ale dziś również zmierzyłam sobie temp i miałam 37,3kate88:), aaagaaa89 lubią tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Dzieki Kochane! jednak ten miesiac chce spkojniej do tego podejsc.. mam nadzieje ze sie uda.
Mama Ali, czekam na pozytyw! :*
I tak najlepiej trzeba na spokojnie bez spiny my juz 9 cykl teraz lecimy ale pierwszy na luzieOlciuska lubi tę wiadomość
-
Jak jutro temp mi nie spadnie jeszcze bardzej to chyba zatestuje to bedzie 27 dc a cykle mam wlasnie 27 albo 28 dniowe zazwyczaj... Chociaz czuje ze zobacze jedna kreske
-
KarolaFasola wrote:Jak jutro temp mi nie spadnie jeszcze bardzej to chyba zatestuje to bedzie 27 dc a cykle mam wlasnie 27 albo 28 dniowe zazwyczaj... Chociaz czuje ze zobacze jedna kreske
Karola trzeba być pozytywnie nastawionym ja wczoraj miałam 37,2 temp a dzisiaj 37,3 Nie myśl negatywnie tylko pozytywnie -
Tez sie wczoraj cieszylam ze mam takie wysokie temp ale dzisiaj juz jest nizsza... Zobaczymy co bedzie jutro. A do tego mam silniejsze niz wczoraj bole na @ wiec ... Eh.. Juz mam dosyc i wogole taki jakis dzien mam do d*py ;(
-
Wogole odkad sie teraz staramy "czulam" objawy ciazy chociaz to bylo nie mozliwe bo @ przychodzila a teraz nic, tak jak na @ a nawet nie ..
-
Annie1981: I cykl miałam 34 dni, II 26 dni, a teraz zobaczymy... według OF będzie 30 dni.
Przed pigułkami miałam cykle 29 dniowe praktycznie jak w zegarku.
I muszę powiedzieć, że tak jak nie odczuwała efektów tabletek w ogóle, tak po odstawieniu czułam się fatalnie, cały miesiąc bolał brzuch, jestem prawie pewna też, że pierwszy cykl miałam bezowulacyjny...
Dziewczyny wcześniej była mowa o alkoholu, jako o czynniku obniżającym płodność. Bardzo bym chciała, żeby tak było, ale wtedy alkoholiczki nie zachodziłyby w ciążę, nie byłoby FAS i noworodków na detoksie...
Ja uważam, że najważniejszy złoty środek we wszystkim. okazjonalne winko, żeby chociażby zrelaksować się w tych całych staraniach naprawdę nie zaszkodzi.14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Tusia Jakas zlota rada na spokojne podejscie ?, byc moze bedzie mi trudniej bo nie mamy jeszcze dzieci. Ale bardzo sie postaram o luz. Zreszta kochane wczoraj u nas bylo przytulanko, i nie ze owilka bla bla, tylko spontan i zuuuuupelnie wedlug mnie to inaczej... bardziej przyjemne!
Mama Ali sciskam kciuki jeszcze mocniej!
aaa myslicie moze zebysmy sprobowali z CLO?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 17:02