Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Meli92 wrote:Brzuch mnie boli jak na @
Olciuska - wiesz moze czy w tych polskich klinikach w londynie przepisza luteine czy duphaston ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 15:29
-
Olciuska wrote:3 mam za Wad kciuki!
Ja moze sie jeszcze zalape na koniec miesiaca ale nie wiem, zalezy ile @ bedzie trwala, ale dobrze ,ze przynajmniej jest na czas.. A wiec zaczynam 5cs, mam nadzieje ze ostatni!
Oby tak było że to ostatni twój cykl starań będzie Tego ci życzę z całego -
Mnie się odbija praktycznie od samego początku i to mnie zastanowiło, skąd... Od wczoraj czasem kwasem mi się też odbija. Też mnie wczoraj swędziały plecy, brzuchol, dekold. Temperatury nie mierzyłam więc nie wiem.
To trzymam wielkie kciuki za Ciebie żeby się udało, do niedzieli już nie daleko ))
Olciuska trzymam kciuki za 5cs i ostatni!!!Mama Ali lubi tę wiadomość
-
Teraz lecę, mam trochę biegania, dzieciaki mają zajęcia, standardowo w domku będę po 18
Później trzeba trochę mieszkanko ogarnąć, wieczorkiem się odezwę, papa -
Karola555 wrote:Mnie się odbija praktycznie od samego początku i to mnie zastanowiło, skąd... Od wczoraj czasem kwasem mi się też odbija. Też mnie wczoraj swędziały plecy, brzuchol, dekold. Temperatury nie mierzyłam więc nie wiem.
To trzymam wielkie kciuki za Ciebie żeby się udało, do niedzieli już nie daleko ))
Olciuska trzymam kciuki za 5cs i ostatni!!!
poczekamy zobaczymy co będzie w niedzielę aż żałuję że jutro dopiero sobota
Według OF przewidywany okres powinnam dostać właśnie jutro ale u mnie nawet śladu nie ma w tym kierunku tylko sam kremowy śluz i oby tak zostało chociaż do niedzieli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Dziękuję powiem ci że ja też czekam na pozytywne wieści z tego niedzielnego testowania O takim hormonie nie słyszałam nawet mi się o uszy nie obiło
UDA sie, mam takie przeczucie ,
Ja wlasnie tez nie, dzis dopiero wpadalm na to w necie.. -
Cześć Wam!
Mogę zapisać się na testowanie na 09.11
Staramy się o drugiego skarbka
Pierwszy ma 14 msc
Trzymam za nas Wszystkie kciuki &&&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 15:37
kaka470, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Cześć Wam!
Mogę zapisać się na testowanie na 09.11